Dolunay epilasyonu

akrepcik merhaba bende bu ay dolunay epilasyonuna başlamak istiyorum fakat ben 25 mayısta sehir dışına çıkıyorum 1 haftalığına, dolayısıyla orada yapamam, adetimde bugün bitiyor acaba 24 mayısta yani 3 gün erken oluyor epilasyonumu yapsam etkisini görürmüyüm??

akrepcik merhaba bende bu ay dolunay epilasyonuna başlamak istiyorum fakat ben 25 mayısta sehir dışına çıkıyorum 1 haftalığına, dolayısıyla orada yapamam, adetimde bugün bitiyor acaba 24 mayısta yani 3 gün erken oluyor epilasyonumu yapsam etkisini görürmüyüm??

24-25 mayıs dediğin kaba deyişle KURT ADAM dönemi :KK1: aldığın tüyler 2 kat etkiyle döner , hem uzama süresi hemde kuvvetlilik olarak :KK52: orada yapabilirsin canım, sanki tek kuaför bulunduğumuz şehirde var diye bi kaide yok :KK31: neden bu kadar rahat konuşuyorum çünkü dolunay epilasyonunun mucizesini keşfetmenin verdiği rahatlık bu :KK23: gittiğin yerde epilasyonunu yap derim, en kısada sürede dolunay epilasyonu ile tanışman dileğiyle :KK16:

gerçekten mi:KK43:( oysaki sadece 3 gün kalmış oluyor ama sende almışsın çenendekileri? bu arada çok teşekkür hemen cevap yazmışsın
:KK16:

gerçekten mi:KK43:( oysaki sadece 3 gün kalmış oluyor ama sende almışsın çenendekileri? bu arada çok teşekkür hemen cevap yazmışsın
:KK16:

çenemdekiler aşırı göze batıyor, diken gibi ve simsiyah :KK31: yüzümde olmasa veya yüzümdeki normal tüyler olsa yine almazdım fakat almak zorundayım. sadece o -8 kılı aldım canım :KK54:

güzelliğe bakıma da o kadar önem verip uğraşan biriyim ki
kendime bu eziyeti nasıl yapıyorum ben de şaşıyorum
bence de bazı değerlerimde eksiklik var bu bildiğimde bişi aslında
sağol desteğin için canım ilk fırsatta bi dra gidicem teşekkür ederim

xayx canım yazdıklarının hepsini okudum. bende sana turnpage gibi doktora git diyeceğim ama belli ki sen bişeylere üzülmüşsün. herşeyin başı stres, hemen etkileniyoruz biyerlerimiz sinyal veriyor. acilen toparlan, hiçbirşey senden daha değerli değil. önce ben demelisin. sen kendini iyi hissedersen sevdiklerin mutlu olur, seninde sevdiklerine faydan olur. seni üzen şeylerden uzak dur ki sende üzülme, sevdiklerini de üzme. herşeye inat bakımlı, süslü ol. sıkıntılarını da içine atma, paylaş rahatla. herkesin değişik bi fikri olur akıl aldıkça rahatlarsın. bu arada bende bayılırım süslü, bakımlı kadınlara. ahh aahh. bende bu ara bakımlarımı çok ihmal ediyorum o yüzden de kendimi hiç iyi hissetmiyorum, güvenim azalıyor. küçük kızım var, eşşek fırsat vermiyo bana hiç, epilasyon bile son saatlere kalıyo :KK8:

xayx canım yazdıklarının hepsini okudum. bende sana turnpage gibi doktora git diyeceğim ama belli ki sen bişeylere üzülmüşsün. herşeyin başı stres, hemen etkileniyoruz biyerlerimiz sinyal veriyor. acilen toparlan, hiçbirşey senden daha değerli değil. önce ben demelisin. sen kendini iyi hissedersen sevdiklerin mutlu olur, seninde sevdiklerine faydan olur. seni üzen şeylerden uzak dur ki sende üzülme, sevdiklerini de üzme. herşeye inat bakımlı, süslü ol. sıkıntılarını da içine atma, paylaş rahatla. herkesin değişik bi fikri olur akıl aldıkça rahatlarsın. bu arada bende bayılırım süslü, bakımlı kadınlara. ahh aahh. bende bu ara bakımlarımı çok ihmal ediyorum o yüzden de kendimi hiç iyi hissetmiyorum, güvenim azalıyor. küçük kızım var, eşşek fırsat vermiyo bana hiç, epilasyon bile son saatlere kalıyo :KK8:

hiç evlenmesem mi nörsem :KK24:

bende sigara içiyom fakat bana bişey olduğu yok bi keremm :KK8:
benim bünye bünye değilki anacım
sen gene bazı otları yiyin filan demiştin sigaranın zararına karşı
ilk başlarda çok kullanıyodum da sonraları iştah gidince o da kalmadı tabi
ve her türlü pisliği çıktı bende sigaranın

mavipapatyam bende hiç bencilik yok bencillik değil bak bencilik ondan kaybediyorum devamlı
ama dediklerin çok doğru ben iyi olmadığımda etrafım daetkileniyor
ama esasında ben onlardan etkilenip bu hale geliyorum
neyse bi an önce toparlanmaya bakacam sağolasın
Allahtan süsten bakımdan vazgeçmiyoum ama bende bütünlük gibi hastalık olduğu için
sigarayı bırakmadan hiçbişi tamam olmuş gibi hissetmiyicem bunu da çok iyi biliyorum:KK31:
mesela sigara içilen ortamda durduğumda hemen banyo yapmam gerektiğine inanıyorum
kullanınca ne haldeyim ne kafadayım sen düşün anacım :KK1:

arkadaşlar merhaba:KK16::KK16:
burayı yeni keşfettim, benimde sizinle sorunlarım aynı her bayan gibi,benimde 24-25-26 gibi regl olcam,bu epilasyonu ne zaman yaptırabilirim

canım sözü attık :26: bana verdiği sözü tutmadı, bende sözü attım :KK4:

merhaba canım,ben bu topicte yeniyim,az biraz okudum,sözlünün alkol sorunu varmış bence en doğrusunu yapmışsın,benim çevremdede vardı alkol bağımlılığı öyle basite alınacak bir mevzu değil,10 sene içmeyip tekrar başlayanlar var,hele babasyla tartıştı diye başlayan biri yine devam eder en doğrusunu yapmışın,Allah güzel hayırlı kapılar açsın canım:KK16::KK16:

arkadaşlar merhaba:KK16::KK16:
burayı yeni keşfettim, benimde sizinle sorunlarım aynı her bayan gibi,benimde 24-25-26 gibi regl olcam,bu epilasyonu ne zaman yaptırabilirim

24-25-26 sı gibi olacaksan haziranın ilk tarihini bekle çok iyi zaman denk gelmiş olursun canım :KK34: haziranın 5 i 6 sı gibi tarih olacak canım :KK54:

X