Dolunay epilasyonu

dün babasıyla tartışmış, bana mesaj çekti. " ben sana verdiğim sözü tutamayacağım , beni böyle kabul ediyor musun ? " ben de " etmiyorum " dedim. dün akşam büyükler konuştular. babamda benden yana artık, annem de. bugün söz atılacak galiba.

hadi ya neden ki.. üzüldüm.. ama hayırlısı diyorum. mutsuz olcağına sonradan.yol yakınken daha mantıklı..

en küçük sıkıntıda bile çözümü içkide buluyo sanırım kendini yıpratmadan bitsin daha iyi

konu içkiyse, bencede en doğrusu bu.. çünkü hani herşeyi geçtim huzur olmaz. şimdi nekadar kaldırsada yaş ilerledikçe daha da etkili oluyor alkol.. hayırlısı olsun canım sıkma canını..

Yo sıkmıyorum ama üzülüyorum, sebebi ise neden normal sözlüler nişanlılar gibi bir dönem yaşayamadım

Yo sıkmıyorum ama üzülüyorum, sebebi ise neden normal sözlüler nişanlılar gibi bir dönem yaşayamadım

akrebim neden üzülüyosun ya bak barıştınız herşey kaldığı yerden güzelce devam ediyo
çok güzel bi süreç geçireceksiniz moralini yüksek tut lütfen

kader değilmiş diyebiliyorum ancak :113:

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. güçlü bir karakterin var hem tebrik ediyorum hem de bu duruşunu hiç bozma diyorum sana...
insan sevdiği için alışkanlıklarından zevklerinden vazgeçer ama alkol keyif verici bağımlılık yapıcı bir madde... 100 de 1 erkek belki çok güçlü bir iradeyle sevdiği kadın için bırakabilir. çoğunluksa bırakmış gibi yapar, bırakmaz, bırakamaz bunu tüm kadınların öğrenmesi lazım. alkol öyle kolay terk edilecek bir olay değil. Rabbim hepsinin imanını arttırsında akılları başına gelsin.

aynen öyle canım. Yılmadım çok şükür, yılmayacağım da. imanın şartlarından 1 idir KADERE İMAN. bu benim kaderimde vardı ve onu yaşadım, isyan etmiyorum şükrediyorum HAMD OLSUN..

akrepcik canım çok üzüldüm Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın
üzülme ne güzel evlenmeden haberin oldu en azından
bir kapıyı kapatan rabbim bir başkasını açar sen yeter ki içini ferah tut

Allah razı olsun canım, desteğinizi almak beni daha da güçlendiriyor

çok kararlı ve iradeli bir kızsın çok takdir ettim,inşallah en hayırlısını yaşarsın,keşke demeden acaba demeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…