dün tam sözü atmaya karar vermiştim ki sabahın 11 inde telefonum çaldı. baktım FATİH arıyor. cevap vermedim
Bir daha çaldı yine FATİH arıyor
uykuluydum , açtım telefonu "efendim" dedim. " aloooo, Fatihin aşkı, bitanesi, meleğiiii" bende güldüm " efendim teyze " dedim. " kızım hanım annen, ben ve Fatih size geleceğiz, bi telefon açalım dedik " dedi. " buyur teyze tabii " dedim telefonu kapattım ve yataktan fırladım
yaz temizliği yapılmış, halılar yıkamaya gönderilmiş, annem yengemi doğum evine götürmüş kontrole, kardeşim-abim-babam markete gitmişler, eyvah evde tekim ve etraf dağınık
kalktım yüzümü yıkadım, bi koşu misafir odası-oturma odası ve balkonu seçtim
ordan mutfağa geçtim, kettle'a su koydum çay için, bulaşıkları durulayıp makineye şutladım
o yoğunlukta birden bire canım sigara çekti , gittim 1 çöp sigara içtim
sonra ya birden gelirlerse, ben kapalıyım ve üzerimde pijama - t -shirt ikilisi var
sigarayı yarım attım, gittim abimin odasını seçtim,lavaboları kontrol ettim, sonra bizim odaya geçtim tam yatakları seçecekken ya gelirlerse en azından üzerimi giyip öyle seçeyim dedim
tam giydim eşarbımı örttüm aşağı kapının zili çaldı
açtım kapıyı, asansörde gelene kadar bende sürme süreyim bari gözüme dedim
evde kimse yok ya hani, hanım annem ve teyze biz kalkalım diyip 2-3 dk oturmadan kalktılar :44: neyse tam çayı getireceğim sırada Fatih " ben çay istemedim ki " dedi
" ee ne istedin " dedim. " kahve istiyorum ben " dedi. Fatihin bana kahve yap demesi, meyve soy demesi benim çok hoşuma gider, o da bildiği için bana kahve yap dedi gülerek
ama hiç gülümsemedim, yüz vermedim. Gittim yaptım, ben çay içtim o da geçti karşıma kahve içti
bana dedi ki " ben 3-4 ayda bir içerdim, en son yılbaşında içtim. Fakatartık ölsemde içmem, senden çok özür diliyorum, bir daha asla seni üzmeyeceğim " deyip sarıldı
ben de söz aldım. ve barıştık. sonra parmağıma baktı yüzükler nerde dedi :26: