Dolunay epilasyonu

slm akrepcik 6-7 mayıs gibi adet olmam gerekiyordu ama olmadım sanırım düzenim bozuldu halen olmadım bugün ağda yapayım diyorum inş ters tepmez.

Tarihlerin takibindeyim Akrepcim,dün hallettim hemen hemen hepsini geride kalanlarıda bugun halledeceğim onlarda 5 dakikamı almaz:KK52:

bende her bir yanımı bugün hallettim karınca yumurtası yağını sürdüm :KK1:
kaymak gibi oldum :KK1::KK1::KK1: ohhh be üstümden yük kalktı sanki :KK1::KK1::KK1:

kılları yakaklım da kendimizi yakmayalım:KK9: iz kalır mı acaba diye düşündüm de

limon + tuz karışımını yüzüne bile kullanan var :KK53: allerji olmadığı sürece bir sorun oluşturmaz herhalde :44: önce süreceğimiz yerin küçük bi yerine az bişey sürüp bekleyelim 5 dk kadar. aşırı bir yanma ve şişlik olursa yapmayız bizde :KK51:

bayadır kökten almadığım için resmen can çekiştim ağdası batsın yeter ya dedim :KK1: ama şuan çok rahatım ağda çok iyi gerçekten yarım saat işkence sonra uzun süre rahatlık :KK31: sayende geri dönüş yaptım

azaldığını ve inceldiğini göreceğin günlerde gelecek canım İnşallah :KK19:

bende büyütmek isteyenleri anlamam, evlenince büyüyecek zatiiii onlar :KK9:

yok be yiiwwrum, kendi adıma konuşayım evlenince büyümedi, hamileyken büyüdü azcık, emzirirkende , sonraaa foooosss diye söndü. şimdi eskisinden de küçük :KK31:

X