Dolunay epilasyonu

mayıs tarihlerini yazdınız mı göremedim ben. bir açıyorum bir sürü şey yazılmış oluyor yetişemiyorum hızınıza kızlar :130:

yazıldıysa da yeniden rica edebilir miyim acaba?

canım akrepcik ilk sayfadan güncelliyor tarihleri
yani bu sayfalarda yok ilk başa dönüp bak
kolay gelsin

Kızlar biraz bahsetsenize neler yapıyosunuz? Çok azalma var mı tüylerinizde? Akrepcîğin verdiği 1. Tarihler mi 2. Tarihler mi daha etkili faydalı oluyo:KK54:

Akrepcik 2 gün önce ağdaya gittim, bikini bölgemi nasıl aldıysa üst tarafı hep küçük küçük sivilce olmuş. Napsam geçer, bugün bepanten sürdüm ama bi değişiklik yok, 1-2 tane de değil saysan 20-30 tane vardır:KK14:

3nisanda reglim bitmişti 4 nisana yetişmiştim neredeyse bir ay oldu benim bu kadarda tüylerim çoktan çıkardı ama süper çok az ve incecik çıktılar:) inş 8 mayısta yapıcam şimdi bu sıcakta sıcak su torbası kalın çoraplarla regl ağrısı çekiyorum:KK43:(((tüye çözüm bulduk bi de şu regli ağrısına bi çözüm bulsak 12yıldır her ay ağrı çek çek tükendim:KK43:

ah canlarım benim yaa, bende bilirim o ağrıları. 17 sene çektim bende. artık ilaç falan kesmez olmuştu. evlenince de geçmiyo maalesef, doğumdan sonra geçti benim. ama akrepciğin söoylediği kür etkiliymiş çok, bikaç yerden duydum. saraçoğlu çok güvenilir bi hoca zaten denemekte fayda var.

akrebim yaa, ben ben adetim bitti diye aldım gılımı düyümü ama bugün tekrar azıcık geldi, hormonel patlama olmaz inşallah.

Akrepcik 2 gün önce ağdaya gittim, bikini bölgemi nasıl aldıysa üst tarafı hep küçük küçük sivilce olmuş. Napsam geçer, bugün bepanten sürdüm ama bi değişiklik yok, 1-2 tane de değil saysan 20-30 tane vardır:KK14:

bebe pudrasıda sürebilirsin, hamileyken bende de olurdu arada. ağda çok sıcak olunca hafif tahriş ediyo. sanırım o yüzden.

güle gülee:)
bu arada kaşlarınızı bu tarihte almayın küserler dediğin dolunay zamanı mı, yoksa bakım yapılacak tarih olan 1-3 mayıs mı kardeş??

epilasyon için verdiğim tarihlerde aldırırsan küserler. 10 mayısa kadar kaşını aldırırsan geç çıkmalarını sağlayabilirsin. fakat epilasyon tarihlerine denk getirmemek şartıyla. ama küçülen faz olduğu için yine de kuaförüne dikkat ver, dikkatli alsın :KK31:

akrebim yaa, ben ben adetim bitti diye aldım gılımı düyümü ama bugün tekrar azıcık geldi, hormonel patlama olmaz inşallah.

azıcık geldi derken ? bildiğimiz adet kanı gibi mi geldi yoksa hani adet gününün son saatlerinde falan çok koyu bir renk gelir kahverengi gibi mi geldi ??? bildiğin adet kanı ise hormonların çalışır durumdadır, kahverengi bitiş kanı gibiyse bi sorun oluşturmaz canım :KK54:

epilasyon için verdiğim tarihlerde aldırırsan küserler. 10 mayısa kadar kaşını aldırırsan geç çıkmalarını sağlayabilirsin. fakat epilasyon tarihlerine denk getirmemek şartıyla. ama küçülen faz olduğu için yine de kuaförüne dikkat ver, dikkatli alsın :KK31:

merhaba canıım. ben kendim alıyorum kaşları bi iki tel çıksa dayanamıyorum alıyorum. maşallahı olduğu için çok hızlı uzuyolar:) küçülen faz falan şimdilik bişey anlamadım maalesef ama artık senden öğrenicez, bu konuda cahilim:KK9: o zaman ben şöyle bi teknik yapsam mesela kaşların ortası küsse çok mutlu olurum verdiğin epilasyon tarihlerine getirmeye çalışayım :))
neden epilasyon tarihlerine getirmeyeyim? mesela senin verdiğin epilasyon tarihi olan 9 mayısta bacaklarımı alırken kaşlarımı da alsam geç çıkmazlar mı?

her tarihin kendine göre ayrı bir gizemi olduğuna inanıyorum ben :KK6:

:) sen ne zamandan beri bu yöntemi uygulayarak tüylerini alıyosun canım tamamen bitti mi ya da %50si bitti mi nasıl bi gelişme var?
bi de ağdaya 8-9 mayıs gibi ağda yapmayı düşünüyorum seni dinleyerek.. ama sir ağda yapılacağı için mecburen o yağdan sürülüyo en son, yoksa ağda çıkmıyo biliyosun... o yağı sürdükten sonra cildimi yıkasam sonra limon+tuz veya başka bişey sürsem olur mu?

merhaba canıım. ben kendim alıyorum kaşları bi iki tel çıksa dayanamıyorum alıyorum. maşallahı olduğu için çok hızlı uzuyolar:) küçülen faz falan şimdilik bişey anlamadım maalesef ama artık senden öğrenicez, bu konuda cahilim:KK9: o zaman ben şöyle bi teknik yapsam mesela kaşların ortası küsse çok mutlu olurum verdiğin epilasyon tarihlerine getirmeye çalışayım :))
neden epilasyon tarihlerine getirmeyeyim? mesela senin verdiğin epilasyon tarihi olan 9 mayısta bacaklarımı alırken kaşlarımı da alsam geç çıkmazlar mı?

kaş ortası iyi fikir aslında :KK53:

diyelimki epilasyon tarihinde kaşını aldın/aldırdın. şekil verilirken yanlışlıkla kaşın içi oyuldu vye yanlış alım yapıldı. kaş bu sefer bozuk görünecek ve o bölgede zaman ilerledikçe kaş çıkmadığını farkedeceksin. Sonra şekil vermekte zorlanacaksın, kalınlaştırmak istediğinde kalınlaştıramayacaksın. fare kuyruğu gibi olacak :KK43:

ha epilasyon tarihinden daha az tehlikeli olanı küçülen fazdır. ilk sayfada bakım bilgilerinde bulunur hangi fazda olduğumuz. misal yazıyorum "küçülen fazdayız / büyüyen fazdayız " gibi :KK34:

büyüyen fazda alırsan erken çıkarlar :KK31:

kaş ortası iyi fikir aslında :KK53:

diyelimki epilasyon tarihinde kaşını aldın/aldırdın. şekil verilirken yanlışlıkla kaşın içi oyuldu vye yanlış alım yapıldı. kaş bu sefer bozuk görünecek ve o bölgede zaman ilerledikçe kaş çıkmadığını farkedeceksin. Sonra şekil vermekte zorlanacaksın, kalınlaştırmak istediğinde kalınlaştıramayacaksın. fare kuyruğu gibi olacak :KK43:

ha epilasyon tarihinden daha az tehlikeli olanı küçülen fazdır. ilk sayfada bakım bilgilerinde bulunur hangi fazda olduğumuz. misal yazıyorum "küçülen fazdayız / büyüyen fazdayız " gibi :KK34:

büyüyen fazda alırsan erken çıkarlar :KK31:

hehe tabi herkesin kaş ortası yoktur ama bende çook:KK14:
şimdi anladım canım allah razı olsun

:) sen ne zamandan beri bu yöntemi uygulayarak tüylerini alıyosun canım tamamen bitti mi ya da %50si bitti mi nasıl bi gelişme var?
bi de ağdaya 8-9 mayıs gibi ağda yapmayı düşünüyorum seni dinleyerek.. ama sir ağda yapılacağı için mecburen o yağdan sürülüyo en son, yoksa ağda çıkmıyo biliyosun... o yağı sürdükten sonra cildimi yıkasam sonra limon+tuz veya başka bişey sürsem olur mu?

1 yıl oldu başlayalı, fakat geç uzadığı için ve adet engeli olduğu için her ay uymak oldukça zor oluyor. bu galiba 6. uyuşum olacak :KK9: %40 lık bitti tüylerim. şubatın 2. tarihinde aldığım tüyler hala yok ortalarda, uzayanlar kırılan tüyler. acaba kökten alınanlar hiç mi çıkmayacak diye düşünüyorum. eğer öyle olursa %80-90 bitmiş olacak :KK52:

ağdadan sonra yağ ile ağda artıklarını temizleyip aldığın bölgeleri güzelce temizle , ne yağ ne ağda artığı kalsın. sonra limon+tuz yapabilirsin :KK66:

Son düzenleme:
X