Dolunay epilasyonu

ay çok güldürdün beni burda :KK60: doktorlar öyle diyo valla onların yalancısıyım. Ama SARAÇOĞLU'nun bir kürü var :

Regl döneminin başlamasına üç gün kala uygulamaya başlanır ve bitimine kadar devam edilir. Bir tutam civanperçemi (yaklaşık beş gram) yarım litre kaynamakta olan suyun içine atılır. Ağzı kapalı olarak hafif (kısık) ateşte 3 dakika demlenir. Soğuduktan sonra süzülür. Regl döneminin başlamasına üç gün kala hergün sabah ve akşam bir su bardağı içilir. Hergün taze olarak hazırlanır. Reglinin bitimine kadar devam edilir. Bu kür her regl döneminde uygulanır.

aa evet duymuştum bunu
deneyeyim bari bu ay inşallah iyi gelir akrebim thanks :KK54:

bu arada xAyx limon+ tuz dan fayda gördün mü üyelerim soruyor :KK31:

çok sık olmasa da uyguluyorum canım
buna rağmen faydasını gördüm
özellikle son zamanlarda bacaklarımı iyce azdırmıştım
ama şimdi tamamen toparlandılar..tüyler ince ve geç çıkmaya başladı
zaten uygulandığı an insan hissediyor iyi geleceğini
bu arada çeneme de uyguluyorum uzun zamandır onda da çok faydasını gördüm:KK51:

çok sık olmasa da uyguluyorum canım
buna rağmen faydasını gördüm
özellikle son zamanlarda bacaklarımı iyce azdırmıştım
ama şimdi tamamen toparlandılar..tüyler ince ve geç çıkmaya başladı
zaten uygulandığı an insan hissediyor iyi geleceğini
bu arada çeneme de uyguluyorum uzun zamandır onda da çok faydasını gördüm:KK51:

ben karınca yumurtası yağını yüzüme uygulamaktan korkuyorum, cildim yağlanır sivilce olur diye :26: o zaman bende yüzüme limon + tuz süreyim :KK6:

ay burçlardan geçiyor o zaman dilimlerini esas alıyorum :KK6:

canım ksuura bakma çok soru sordum ama anlamadan olmaz ki :26:. burçlar diyorsun, o zaman herkesin kendi burcuna göre zamanlarda epilasyon yapması gerekmiyor mu? sen herkes için aynı aralığı vermişsin nasıl yapıyorsun bunu? meslek sırrı veya ticari bi kaygın olsa bu kadar eşelemem ama, öyle bi sorunun yok sen burda bize sadece yardımcı olmaya çalışıyorsun diye soruyorum canım

ben karınca yumurtası yağını yüzüme uygulamaktan korkuyorum, cildim yağlanır sivilce olur diye :26: o zaman bende yüzüme limon + tuz süreyim :KK6:

yüzüne yağ sürenler biliyorum ya sorun olmuyo öyle canım
deneyebilirsin bence çok az
sadece limon da yeterli olur bu arada

canım ksuura bakma çok soru sordum ama anlamadan olmaz ki :26:. burçlar diyorsun, o zaman herkesin kendi burcuna göre zamanlarda epilasyon yapması gerekmiyor mu? sen herkes için aynı aralığı vermişsin nasıl yapıyorsun bunu? meslek sırrı veya ticari bi kaygın olsa bu kadar eşelemem ama, öyle bi sorunun yok sen burda bize sadece yardımcı olmaya çalışıyorsun diye soruyorum canım

9 tane burç var anlatımı çok uzun sürer , benim 8 ayımı aldı :KK1: ama bunun kişinin burcuna göre ilgisi yok. Ayın geçtiği burçlarla ilgisi var. Ay'ın oğlak,boğa ve başak burcundan geçtiği günleri esas alıyorum.

mayıs tarihlerini yazdınız mı göremedim ben. bir açıyorum bir sürü şey yazılmış oluyor yetişemiyorum hızınıza kızlar :130:

yazıldıysa da yeniden rica edebilir miyim acaba?

X