ohh rahatladım gerci tüyler kökünden alınmıcak yine de olur mu bilmiyorum ama insallah olur
Merhaba idrar yöntemini dün gece yüzümde denedim.
Umarım faydalı olur.
ben de adet görmeme 4 5 gün kalmasina ragmen kollarimi aldim bugün..gerci akrepcik hastaliginizdan birkacgün öncesi almayin sertlesirler demisti ama dayanamadim bu dolunayi böyle degerlendireyim bi deneyeyim dedim...ardindan da idrar yöntemini uyguladim insan kendini kötü hissediyor ama ne hallere düstük Allahim dedim.zaten hemen banyo yapacam diye sürdüm valla 5 dk bekleyebildim..aynen limon tuz gibi yakti hatta daha fazla diyebilirim..umarim faydali olur da ben de gönül rahatligiyla tavsiyede bulunurum sizlere:)
kızlar bende basladım bakalım tAkvıme ...ne kadar surede cıkacaklar
Ayyyy ne tatlııııııcok duygulandım ya allah mutlulugunuz daım etsın canım... damat tarafı özenclı cıkmıs .. allahım anneme özenclı damat nasıp eylee allahhh Allaaahhhhhhhhhhh böle guzel söz nıkah duygularla karısık anlatılınca heveslenıyor ınsannnnnnnn ..... damat beyde az uyanık degıl zamanı ıyı degerlendırıyor anlasılan :))))) helal olsun kaptı senın gıbı güzel kızı zevkten dört köse olsun ı
Bugün kollarım dışında her yerimdeki tüyleri aldım.Alırken iki film bitirdimAlırken farkettim alt bacak tüylerim çok rahat hiç acımadan alındılar.Ama üst bacak daha ince tüy olmasına rağmen biraz acıdı.Tabii eskiye nazaran acılar azaldı.Koltuk altı tüylerim bayağı azaldılar.Şimdilik en çok etkilenen yer burası.Tüy azaltıcı losyonumu da sürdüm.Hayırlısı bakalım.Uygulamaya devam
akrepcik ne güzel söz olmuş öyle düğün gibi, Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun. amaaaa resim isterizdüzen alışverişinden beri meraktayım walla. arada koklaşın tabi kumrular, bak düğününe çok yok, tadını çıkar bu heyecanların.
benimde adetim bitti bugün kollarımı aldım nihayet, bu benim ilk dolunay epilasyonum bakalım. yatmadan bacaklarımı da almak istiyorum, çok geç oldu ama bayılmazsam alıcam ve hamam otu yağı sürücem, onuda deneyeyim.
iyi cesaret valla ne diyimben kendim alabilecek kadar yetenekli değilim ben 8 mayısa sarktım
her defasında bugün şu kadarını alayım yarın devam ederim diye başlıyorum.sonra az kaldı diye diye bitiriyorumfilm izlerken zaman geçiyor.yalnız kollarımı alamıyorum ben de.kollarımı kendim aldığımda acayip sivilceleniyor bu yüzden kuaföre aldırıyorum
evet canım burcum akrep, ve tüm özelliklerini taşıyorum ayriyeten çoğu kişi akreplerden korkar ve ben akrebim diye çok mutluyum , burcuma bayılıyorum
yanaktaki tüyler derken canım, normal bizim gibi tüylü müsün yoksa hormonal bir rahatsızlığın mı var ?