Dolunay epilasyonu

Bugün kollarım dışında her yerimdeki tüyleri aldım.Alırken iki film bitirdim Alırken farkettim alt bacak tüylerim çok rahat hiç acımadan alındılar.Ama üst bacak daha ince tüy olmasına rağmen biraz acıdı.Tabii eskiye nazaran acılar azaldı.Koltuk altı tüylerim bayağı azaldılar.Şimdilik en çok etkilenen yer burası.Tüy azaltıcı losyonumu da sürdüm.Hayırlısı bakalım.Uygulamaya devam

akrepcik ne güzel söz olmuş öyle düğün gibi, Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun. amaaaa resim isteriz düzen alışverişinden beri meraktayım walla. arada koklaşın tabi kumrular, bak düğününe çok yok, tadını çıkar bu heyecanların.

benimde adetim bitti bugün kollarımı aldım nihayet, bu benim ilk dolunay epilasyonum bakalım. yatmadan bacaklarımı da almak istiyorum, çok geç oldu ama bayılmazsam alıcam ve hamam otu yağı sürücem, onuda deneyeyim.

canım adetine 4-5 gün varsa bişey olmaz. epilasyonda sorun çıkmaz rahat ol

öyle valla bugün yine buluşacağız fakat bu sefer daha dikkatli olacağım

iyi cesaret valla ne diyim ben kendim alabilecek kadar yetenekli değilim ben 8 mayısa sarktım

şu imam nikahı bi olaydı

17.20'ye kadar vaktin var, dün almaya üşendiğin yerleri bugün alabilirsin

iyi cesaret valla ne diyim ben kendim alabilecek kadar yetenekli değilim ben 8 mayısa sarktım

her defasında bugün şu kadarını alayım yarın devam ederim diye başlıyorum.sonra az kaldı diye diye bitiriyorum film izlerken zaman geçiyor.yalnız kollarımı alamıyorum ben de.kollarımı kendim aldığımda acayip sivilceleniyor bu yüzden kuaföre aldırıyorum

ben kuaföre aldırıyorum fakat sadece kolumun yukarıları sivilceleniyo. Bide kendim alayım belki kuaför hijyenik değildir ondan olabilir

kuaföre söyledim
aslında çok iyi bi kadın ama saçmalama olur mu öyle şey dedi ve yine bildigi gibi aldı
bikaç gün sonra yine gidicem bak çıktı kıllar diye
neyse koltukaltı ve bikiniyi aldırdım bi de üzerine limontuz sürdüm
en azından inşallah bunlar gecikir

merhaba ben yeni üyeyim :) bu konu çok ilgimi çekti dolunay epilasyonu diye bişey duymamıştım doğal yöntemleri hep sevmşimdir o yüzden çoğu sayfayı da okudum burda :)) akrepcik mayıs tarihlerini ne zaman vereceksin?

akrepcik söz için yazdıgın yorumu yeni gördüm
hiç öpüşmediniz mi şimdiye kadar
çok şaşırdım vallahi
öpüş kız bişey olmaz
Enişte seni seviyor bilyoruz da söyle bakalım sen enişteyi seviyor musun ?

Yanak değilmiş benim kasettiğim yerler favori deniyomuş yani bu kulağın aşağı kısımları . Tam olarak anlatamadım ama bıyık bölgesinin sağ ve sol tarafları . Eğer hormonlarımda bi bozukluk varsa ne yapmalıyım ?? Daha önce doktora gittim tahlil yaptı bişey yok sadece kilo ver dedi . Hormonlarımda çok az bi sorun varsa ağdadan başka neler yapmamı önerirsiniz .

Bu arada eveet akrepler hafiften huysuz oluyolar : ))

niden bana kimse cevap vermiyo yaaa:) limon+tuz+bebe pudrası 1 numaralı tercihim kızlar.bunu dolunay aylarıyla yapılırsa daha fazla etki yapacağını düşündüğüm için heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…