ay daha minnacıkmışsın canım.ama maşallah çok olgun cevaplar veriyorsun
kendimi övmek gibi olmasın ama kendimi her alanda geliştirdim, yemek olsun sağlık olsun temizlik olsun, saygı ve sevgi olsun. Nerde ne konuşacağımı bilmem de kasa başı çalışmamdan dolayı, insanların ne huyda veya nasıl biri olduğunu tek bakışta anlayabiliyorum. Dilimi çok iyi kullanırım, insanları dilimle istediğime getirebilirim meselaBu arada bende kapalıyım, o yüzden çene ve yüz tüylerim sorun olmuyor şimdilik, 3 ay sonra ne olur onu bilmem
eşim bir sene hiç bir şey demedi de şimdi de bazen çenemin altına dokunuyor.eline tüylerin geldiğini biliyorum.kızıyorum lütfen diye.ya ne var hoşuma gidiyor diyorepilasyondan gelince de bakayım diye tekrar dokunuyor kendi tüylerinin yanındaki benimkiler hiç gibi olunca bir şey demiyor sanırım
çok severim böyle bağları ben, ne güzelkız eşinin kıymetini bil, bazıları da yüzüne vuruyor
yo çokta güzel huyluyuz
o favoriler her bayanda bulunur, ben seviyorum favorilerimi aslındahormonsal sorunun da yoksa genetiktir benim gibi yapcek bişey yok, epilasyona uygun olduğum günlerde alıyorum ben , ama hepsini değil yarısını alıyorum, kendime favorileri yakıştırıyorum hormonlarında bir sorun olsaydı doktorun söylerdi, tatmin olamadıysan başka bir doktora görün
bu arada biz yine de güzel huyluyuz
ahanda benim hazır cevap arkadaşımın topiğini buldumKız çatlakk bacıı Dolunay dolunay diosun benim dediklerimi yap gerisini boşver diosun ama yok ben anlıcam bu olayı taktım kafaya
çok şükür şanslıyım o konuda.eşim benim kullandığım çataldan bir şeyler yiyebiliyor ya da çiğnediğim sakızı gıcıklık olsun diye ağzımdan alıp ciğniyorben yapamam onun bu yaptıklarını
akrepcik 23 yaşında ufacıksın daha ve evleniyomusun !! tabi benle yaşta olduğun için ve ben kendimi hala bebek gibi gördüğüm için hayret ediyorum ama erken evliliğin faydalarını göreceksindir mutlaka. bi kere erken anne baba olmak çok büyük avantaj. Kısmet, Allah tamamına erdirsin mutluluklar arkadaşım Kayseriye sevgiler :)
Eeee bu arada hani mayıs tarihleri çıtır gelin?
çok şükür şanslıyım o konuda.eşim benim kullandığım çataldan bir şeyler yiyebiliyor ya da çiğnediğim sakızı gıcıklık olsun diye ağzımdan alıp ciğniyorben yapamam onun bu yaptıklarını
ahanda benim hazır cevap arkadaşımın topiğini buldumkız çatlakk bacıı dolunay dolunay diosun benim dediklerimi yap gerisini boşver diosun ama yok ben anlıcam bu olayı taktım kafaya
Bide ben kılların çıkış yönüne çektim ama çok az geldi , bende mecbur tersi yöde çektim : (( sizedemi öyle oluyo? yani kılların çıkış yönüne sürdüğünzde az geliyo , sonra tekrar tekrar deniyosunz ??
-komşumuz akrep burcu ondan biliyoruum ama sen yardımseversin akrepçiik : )) -
bende ama nasıl anlayacak kardeşlikkk:44:
Ben de akrepcik gibiyim
Eski sevgilimle ilk buluşmamızda ortaköye kumpir yemeye gitmiştik
daha ilk günden hadi beraber yiyelim dedim
bir kumpiri beraber yemeye başladık
sonra benim kaşıgım düştüüü (aaaaaaa hiiç istemeden)
sonra onun kasıgıyla devam etmiştik
Ben takıntılıydım, annemlerle aynı bardagı bile kullanamazdım ama işte sevgili olayıyla bu şeylerin öyle pis kötü bişey olmadıgını anladım. Şimdi annemlerin kasıgını bile kullanabiliyorum
Akrepcik evlenmek için erken değil, hatta tam zamanı
Senin için çok sevindim
Ben hala okuyorum, ama okul biter bitmez evlenmek istiyorum
çünkü her şey zamanında...
Hatta ben 19-20 yaşımda evlenmek isterdim, çünkü tam o zamanlar büyümüş oluyorsun ama düşüncelerin tam oturmamış oluyor
bir erkekle tam o zaman hayatını birleştirsen, birlikte orta yol bularak müşterek bir hayat kurulabilir..
Ama geç kaldım bilee
23 yaşımdayım ve kimseyle yapamıyorum