kuaföre söyledim
aslında çok iyi bi kadın ama saçmalama olur mu öyle şey dedi ve yine bildigi gibi aldı
bikaç gün sonra yine gidicem bak çıktı kıllar diye
neyse koltukaltı ve bikiniyi aldırdım bi de üzerine limontuz sürdüm
en azından inşallah bunlar gecikir
merhaba ben yeni üyeyim :) bu konu çok ilgimi çekti dolunay epilasyonu diye bişey duymamıştım doğal yöntemleri hep sevmşimdir o yüzden çoğu sayfayı da okudum burda :)) akrepcik mayıs tarihlerini ne zaman vereceksin?
Öncelikle hoşgeldin canımmayıs ayı tarihlerini yarım saat içerisinde düzenliyorum canım
akrepcik söz için yazdıgın yorumu yeni gördüm
hiç öpüşmediniz mi şimdiye kadar
çok şaşırdım vallahi
öpüş kız bişey olmaz
Enişte seni seviyor bilyoruz da söyle bakalım sen enişteyi seviyor musun ?
sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptüçok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım
Yanak değilmiş benim kasettiğim yerler favori deniyomuş yani bu kulağın aşağı kısımları . Tam olarak anlatamadım ama bıyık bölgesinin sağ ve sol tarafları . Eğer hormonlarımda bi bozukluk varsa ne yapmalıyım ?? Daha önce doktora gittim tahlil yaptı bişey yok sadece kilo ver dedi . Hormonlarımda çok az bi sorun varsa ağdadan başka neler yapmamı önerirsiniz .
Bu arada eveet akrepler hafiften huysuz oluyolar : ))
niden bana kimse cevap vermiyo yaaa:) limon+tuz+bebe pudrası 1 numaralı tercihim kızlar.bunu dolunay aylarıyla yapılırsa daha fazla etki yapacağını düşündüğüm için heyecan yaptım
hoşbuldum teşekkür ederim :) bekliyorum çünkü bugün en son 17.20ye kadardı sanırım ama ben yapamam hem tüyler tam çıkmadı hem de regl dönemimdeyim de :)
ben görücü usulü evlilik istedim canım, hem nikahtan önce caiz değilen azından dini nikah olsun sonra öpsün
beni çok seviyor, çünkü o beni görüp tutulmuştubende yavaştan yavaştan ısınıyorum hatta bazen aklımdan çıkmıyo :98:
öncelikle Allah tamamına erdirsin duamı yineliyorum.Ardında da şuan ikinizin de heyecanlı olması çok normal ve içgüdüleriniz sizi gıdıklıyor,adrenalinden dolayı yaptığınız her şey sizi sarhoş edebiliyor.Bu sarhoşlukla gelen çok fazla samimiyeti çiftlerin evlenmesine kadar tasvip etmiyorum.Nişanlı olmanız bunları yapma konusunda hiçbir şey değiştirmez.Hem düğün tarihinizde yakınmış.Bence öpüşüp koklaşmayın derim.Elele olmak bile kafi.Hatta şöyle diyim ben eşimle aynı senin gibi çok hızlı bir şekilde tanışıp nişanlanmıştım.İş dolayısıyla 2 ay sonra nikahımız olmuştu.Nikahımız olana kadar elini dahi tutmadım.2 ay sonra da dini nikahımız olmuştu.Dini nikahın sonra kıyılmasını bizzat istemiştim.Sağı solu belli olmaz erkeklerin diye düşünüyordum.Nikahı kullanarak samimi yakınlaşmaları çok çabuk hayata geçirmek istiyorlar çünkü.Olayın caiz mi caiz değil mi boyutunu düşünüyorsan bunu dikkate almalısın bence.Flört,nişanlılık sınırsız her şeyi yapma ehliyetini vermiyor kimseye
bende de favoriler vardı.bir seneyi geçerekten lazer epilasyona gidiyorum.11.seansımı daha dün yaptırdım.ocaktan beri yaptırmamıştım.eskisi gibi asla değil.hormonal olarak ben de doktora gidip tahlil yaptırmıştım.ama genetik demişti,hormonal bir sorun yok,ancak kozmetik müdahale ile bir şeyler yapabilirsiniz demişti.Çenemde de çene altım da da kalın,siyah tüyler vardı.cımbızla aldıkça çoğaldılar.bunlar için de iğneli epilasyona gidiyorum.29.seans oldu.çenemdekiler bittiler ama çene altımda var maaalesef.
benim çenemde de yoktu hiç fakat son dönemlerde sinir stres falan galiba onların yüzünden 4-5 tane sert tüylerim var. Bundan 3 ay önce elimi değdiğim zaman resmen kazık gibi hissediyordum. epilasyona uygun almaya dikkat ettim onları. şu an yumuşadıklarını söyleyebilirim. Zaman ilerledikçe de daha da incelirler. fakat sadıcım epilasyona gidiyor sırf bu yüzden, bende ilk defa 1 hafta önce gördüm onu. Yarabbim çene ve çene altı bölgesi resmen sakalhormonalmiş onun ki. Yatıp kalkıp halime şükrediyorum :26: İşte o yüzden hep derim başınıza ne gelirse gelsin, hatta en beter hastalık gelsin YİNE DE RABBİMİZE ŞÜKREDELİM diye. Rabbimiz diyor ki " Önünüze dert listesi açsam, size verdiğim derdi diğerleriyle kıyaslasanız yaptığınız isyana bin pişman olursunuz..! "
Akrepçik sen hangi ilde oturuyorsun ?
Ne zamandır tanışıyorsunuz ?
Kaç yaşındasın ?
Görücü usulu olarak evlenen ilk arkadaşım olacaksın, umarım her şey çok güzel olur ikiniz için de :)
kayseri de oturuyorum
14 nisan gecesi düğünde beni görmüş, ben onu görmedim. 16 nisanda ailesi tanışmaya geldi. 18 nisanda kendisiyle konuştum. 21 nisan küçük kahvem içildi. 28 nisanda büyük söz yaptık.
29 ekim de 23 yaş bitecek
Bir de bu birden dudaklarından öpme olayı nedir yahu
beni de ilk erkek arkadaşım tutup kendine çekmişti
ama bir çığlık atıp kaçtım
romantizmden hiç anlamıyorlar şak diye öpecekler
Kimisi de dibinde oturursun öpmez
En son erkek arkadaşımla burunlarımız birbirine değiyordu ama öpmemişti beni
ama iyi oldu tabi, öpseydi böyle kolay ayrılamazdım ondan
benim de çenemde sert tüyler vardı.6-7 tane.ama dediğin gibi elime çok sert geliyordu.çene altımda da hiç saymadım ama10-12 tane tüy vardır.hatta eşimle nişanlandığımda başlamıştım epilasyona Allah'tan kapalıyım.Çene altımı görmüyordu Çok yanıma yaklaştırmıyordum zaten sonra çok şükür bir güzellik salonu buldum.önceleri inanmazsınız haftada iki kere gidiyordum epilasyona şimdi ayda bir gidiyorum.ki çenemde çıkmadı bir şey.Ama hala çene altım inatlaşıyor.Artık gittiğim seansları dolunaya göre ayarlıyorum.Daha dün güzellik uzmanına da dedim.Artık dolunaya göre geleceğim diye.Hiç duymadım dedi.Biraz senden öğrendiğim birkaç cümle ile açıklamaya çalıştım