Dolunay epilasyonu

Ben film izliyorum epilasyon yaparken :))
Vakit çok çabuk geçiyor.Tabi. Film bitince pek birşey anlamamış oluyorum ama diğer türlü epilasyon gözümde dağlar kadar büyüyor :)

adet bittikten sonra tüylerin alınması daha kolay olur acı daha az olur demişti akrepcik bende sevindim ama dün bitti adetim bugünde ağdayı yaptım yine aynı hiç fark yok katlanıyoruz mecbuuurr

sanmam yapacak bişey yok alışacağım öyle ya da böyle

nisan tarihi bitsin net saati ve tarihi hemen vereceğim.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...

Pazar günü büyük sözüm oldu bayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. Çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda Fatih eniştenizin bi bakışı vardı beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım

Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyor sonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. bir indik alkış tufanı

tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldı biz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: demek ki 3 tane daha almışlar sonradan

sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiii takı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor ay çok utandıııııııııııııım :26:

o bitti sonra oyun havası başladı yarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan CD getirttiler.

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaa Halay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..

sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü

Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptü çok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım

hayırlı olsun

ben zaten gebelik sürecindeyim canım. yani adet sorunum yok. senin verdiğin tarihlerde 6 kez ağda yapma şansım olacak bakalım nasıl olacak :)
ben sadece kol ve bacak bölgeme ağda uygulayabiliyorum diğer bölgeleri kökten alamıyorum da
kol ve bacakta bile olsa işe yarasa çok güzel olur diğer bölgeler için doğumdan sonra kısmetse lazere başlarım artık inşallah..
bide bu gün bıyıklarımı aldıracağım ona da şifa olsun inşallahhhhhh

sözün oldu mu? nasıl geçti?

benim okurken yüzümü gülümsettin, Allah mutluluğunuzu daim etsin tamamına erdirsin inşallah...
insanın sevdiği, derğer verdiği ve değer gördüğü insanla evlenmesi hayatta başına gelen en güzel şeydir. Tüm bekar kızlara ve erkeklere böyle dua ediyorum. Rabbim hiç utandırmasın sizi de...

Amin İnşallah canım. Rabbim hepimize huzurlu, mutlu bir yuva, hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah

akrepcik merhaba sen ne zamandır bu uygulamayı yapıyorsun ve istenmeyen tüylerin ne durumda?

yaklaşık 1 yıl oldu fakat 5-6 defa uygulayabildim. 2 haftada 1 aldığım tüylerimi şimdi alabilmek için 2 ay bekliyorum. Mesela şubatın 2. tarihinde aldığım tüylerin hala ucunu görebilmiş değilim. Uzayanlar oldu fakat onlar kırılan tüyler. Normalde %40 lık tüylerim bitti. fakat 2 aydır uçları bile görünmeyen kısım acaba çıkmayacak mı diye bir sevinç uyandırıyor içimde. Belkide çıkmayacaklar tam bilmiyorum, bi ucunu görsem :44: eğer ki çıkmazlarsa ben %80 bitirmiş olacağım benim için bitmesi önemli değil, geç çıksında o da yeter. Malum 3 ay sonra düğünüm var

Son bişey daha sorayım tüy azaltıcı olarak karınca yumurtası yağı kullanıyosun galiba o nasıl işe yarıyormu sence ve ne zaman sürersek daha etkili olur?

Son bişey daha sorayım tüy azaltıcı olarak karınca yumurtası yağı kullanıyosun galiba o nasıl işe yarıyormu sence ve ne zaman sürersek daha etkili olur?

karınca yumurtası yağını 1 defa sürdüm. Onun için kesin bişey diyipte seni yanlış yönlendirmek istemem. etkisini tam anlamak için yaklaşık 1 yıl kullanmam lazım. kullanımı ise tüylerini aldıktan sonraki 3 gün boyunca günde 2 defa süreceksin.

Bugün ağdaya gidicem Bişi dicem ya, ilk sayfadaki listede biri tüy azaltma için idrarını mı kullanıyo Limon+tuz yapan memnun mu acaba

Son düzenleme:

Eneeeee kııız gözünaydın Allah mutlu mesut etsin

evet herkeste farklı bir yöntem var xAyx'i online gördüğüm an limon-tuz karışımını sorayım nasıl etki yapmış

Hmm xAyx 'mı kullanıyodu limon+tuzu..Üst bacağını aldırcaktı o da bizim gazımızla
İdrarı da ilk defa duydum yaav. Acaba cidden işe yarıyo mu Yarıyosa en beleş yöntem o ama insan kokar beee

Allah tamamına erdirsin..umarım çok mutlu olursunuz...burdan bebiş haberlerini de duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…