Eneeeee kııız gözünaydın Allah mutlu mesut etsin
Amin amin hamişimmmm darısı evlatlarına hayırlısıyla İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneeeee kııız gözünaydın Allah mutlu mesut etsin
Amin amin hamişimmmm darısı evlatlarına hayırlısıyla İnşallah
Hmm xAyx 'mı kullanıyodu limon+tuzu..Üst bacağını aldırcaktı o da bizim gazımızla
İdrarı da ilk defa duydum yaav. Acaba cidden işe yarıyo mu Yarıyosa en beleş yöntem o ama insan kokar beee
Allah tamamına erdirsin..umarım çok mutlu olursunuz...burdan bebiş haberlerini de duyarız
yöntem yöntemdir ummadık taş yarar baş hesabı kesin yorum yapmayayım demi hele bi zaman geçsinde bakalım hangisi daha çok işe yarayacak
Ay dur bi doğsun önce
birileri birileriiii büyük sözden sonra fotoğraf mı koyuyordu enişte ile beraber ben mi öyle hatırlıyorummm :44:
Allah mı söyletti ne EVLATLARININ dedim o bebişine de söyle hamilelik takviminin üstünde ha bire takla açıyo kafası ağrıyacak
Ne zamandır bu tüy azaltıcı yöntemleri kullanıyosunuz. En belirgin azalma hangisinde acaba:44:
o birilerinin eline fotolar geçmemiş daha kardeşinin telinde var ordakileri atacakmış
beni biliyosun 1 defa kullandım yeni başladım, diğer arkadaşlardan da yeni başlayanlar var, çoktan beri yapanda vardı galiba hatırlayamadım şimdi :44: benim vardıya bitmek üzere, onları online görürsem sorarım, sen görürsen sende sor
456 gözle bekliyorumm
ne kadar çok gözün var senin maşaallah Allah olmayanlara da versin
senin tanısmaydı sözdü alısverişti derken meraktan bu hale geldim beeen
birde bugün epilasyon yapılsın demişsin yarın sabahtan lazer seansım var olur mu kii :26:
yarın 17.20'ye kadar vaktin var canım. mayıs ayının tarihlerini yarın sabah düzenlerim
Merhaba idrar yöntemini dün gece yüzümde denedim.
Umarım faydalı olur.