Dolunay epilasyonu

Hmm xAyx 'mı kullanıyodu limon+tuzu..Üst bacağını aldırcaktı o da bizim gazımızla :KK52:
İdrarı da ilk defa duydum yaav. Acaba cidden işe yarıyo mu:KK30: Yarıyosa en beleş yöntem o :KK53: ama insan kokar beee:KK25::KK25:

yöntem yöntemdir ummadık taş yarar baş hesabı kesin yorum yapmayayım demi :KK31: hele bi zaman geçsinde bakalım hangisi daha çok işe yarayacak:KK8:

Ne zamandır bu tüy azaltıcı yöntemleri kullanıyosunuz. En belirgin azalma hangisinde acaba:44:

beni biliyosun 1 defa kullandım yeni başladım, diğer arkadaşlardan da yeni başlayanlar var, çoktan beri yapanda vardı galiba hatırlayamadım şimdi :44: benim vardıya bitmek üzere, onları online görürsem sorarım, sen görürsen sende sor :KK54:

beni biliyosun 1 defa kullandım yeni başladım, diğer arkadaşlardan da yeni başlayanlar var, çoktan beri yapanda vardı galiba hatırlayamadım şimdi :44: benim vardıya bitmek üzere, onları online görürsem sorarım, sen görürsen sende sor :KK54:

Tamam canım hadi görüşürüz:KK3::KK3:

Merhaba idrar yöntemini dün gece yüzümde denedim.
Umarım faydalı olur.

ben de adet görmeme 4 5 gün kalmasina ragmen kollarimi aldim bugün..gerci akrepcik hastaliginizdan birkacgün öncesi almayin sertlesirler demisti ama dayanamadim bu dolunayi böyle degerlendireyim bi deneyeyim dedim...ardindan da idrar yöntemini uyguladim insan kendini kötü hissediyor ama ne hallere düstük Allahim dedim.zaten hemen banyo yapacam diye sürdüm valla 5 dk bekleyebildim..aynen limon tuz gibi yakti hatta daha fazla diyebilirim..umarim faydali olur da ben de gönül rahatligiyla tavsiyede bulunurum sizlere:)

Ayyyy ne tatlıııııı :KK31: cok duygulandım ya allah mutlulugunuz daım etsın canım... damat tarafı özenclı cıkmıs .. allahım anneme özenclı damat nasıp eylee allahhh Allaaahhhhhhhhhhh böle guzel söz nıkah duygularla karısık anlatılınca heveslenıyor ınsannnnnnnn ..... :KK30: damat beyde az uyanık degıl zamanı ıyı degerlendırıyor anlasılan :))))) helal olsun kaptı senın gıbı güzel kızı zevkten dört köse olsun ı :KK70:

X