Ben bişey anlamadım
Kizlaar,cok inanmak isterim.bence safsata.ben karinca yumurta su yagi kullandim artirdi ustelik.akrepcik bioder falan hepsinden biktim.ALLAHIN takdiribu.
Tüylerım aynen cıkmaya başladılar yane zamana kadar bıeterkı evlenene kadar bıter mı acabaaa bu lanet olası tüylerrrr isyyeeeeaaannnnnnnnn cinsyet degıstırsem daha cok makbule gecerrr napsamkı nıl erkoçlar gıbı bendemı erkek olsam sakal traşı olurum daha iyi
aa sıyırdıherşey zamanla canım, merak etme sende benim gibi olacaksın. şubat sonu aldıklarım hala çıkmadı bugün iyice baktım, çıkanlar kırılanlar. Herşeyin başı sabır diye boşuna dememişler büyüklerimiz
Deme.vucudunun her tarafindami.doğrusu inanmak isterimmm.çünki bıktım tuylerdeeen
tabii ki canım, sabret emin ol faydasını göreceksinkendimde, çevremde, ailemde ve bu forumda faydasını gören bayan oldukça çok. faydasız diyeni görmedim hiç, ve yılmak yok. ilk denemede tüylerin bitmesini beklemek zaten mucizeden öte mucize olur
Zaten tuylerimi ağda yapıyorum.sadece yapmam gereken doğru zamanda yapmak öylemi,?
Gecen yil dolunayda kiraz detoksu yaptim 2.1 kilo verdim
canım bıyıklarımı almam gerekiyor o yüzden epilasyona kadar bekleyemicem daha önce verdiğin tarihlerde yapmıştım düzenli uygulamaya çalışıyorum etkisi gider mi acaba bir kaç gün içinde yaparsam ve sence en yakın hangi gün yapmalıyım?
2. tarih için resmen gün sayıyorum, şu kırıklarım gideydi eyiydi
aynen bende akrebiiiimm :)
ya sadece denemek için yapmıştım gercekten suan soktayım normalde benim bıyıklar suana kadar pala olmuştu cok azıcık azıcık cıktı
inanamıyorum üstelik reglm bitmek üzere düşün evlenene kadar bitsin noluuuuurrrr :26::26:
benhep iyimserim, bitmese de geç çıksın yeterbu arada bu yaz düğünüm olabilir, her an sözlenebilirim