Dolunay epilasyonu

Kizlaar,cok inanmak isterim.bence safsata.ben karinca yumurta su yagi kullandim artirdi ustelik.akrepcik bioder falan hepsinden biktim.ALLAHIN takdiribu.

Son düzenleme:
Kizlaar,cok inanmak isterim.bence safsata.ben karinca yumurta su yagi kullandim artirdi ustelik.akrepcik bioder falan hepsinden biktim.ALLAHIN takdiribu.

kaç defa yaptın ki hormonal olarak kötü etkilenmişsindir yada alırken kırılmıştır. anca o şekilde çoğalır bu dediklerin

birşey kullanmamayı dene birde bu arada hamam otu yağı kullanan bir arkadaşım ciddi ciddi çok etki gördüğünü söyledi, ya birşey deneme ya da bunu da bir dene

Son düzenleme:
Tüylerım aynen cıkmaya başladılar ya ne zamana kadar bıeterkı evlenene kadar bıter mı acabaaa bu lanet olası tüylerrrr isyyeeeeaaannnnnnnnn cinsyet degıstırsem daha cok makbule gecerrr napsamkı nıl erkoçlar gıbı bendemı erkek olsam sakal traşı olurum daha iyi

aa sıyırdı herşey zamanla canım, merak etme sende benim gibi olacaksın. şubat sonu aldıklarım hala çıkmadı bugün iyice baktım, çıkanlar kırılanlar. Herşeyin başı sabır diye boşuna dememişler büyüklerimiz

Deme.vucudunun her tarafindami.doğrusu inanmak isterimmm.çünki bıktım tuylerdeeen

Deme.vucudunun her tarafindami.doğrusu inanmak isterimmm.çünki bıktım tuylerdeeen

tabii ki canım, sabret emin ol faydasını göreceksin kendimde, çevremde, ailemde ve bu forumda faydasını gören bayan oldukça çok. faydasız diyeni görmedim hiç, ve yılmak yok. ilk denemede tüylerin bitmesini beklemek zaten mucizeden öte mucize olur

Zaten tuylerimi ağda yapıyorum.sadece yapmam gereken doğru zamanda yapmak öylemi,?

canım bıyıklarımı almam gerekiyor o yüzden epilasyona kadar bekleyemicem daha önce verdiğin tarihlerde yapmıştım düzenli uygulamaya çalışıyorum etkisi gider mi acaba bir kaç gün içinde yaparsam ve sence en yakın hangi gün yapmalıyım?

şu an büyüyen fazdayız ne yazık ki. alırsan hemen uzayacaktır ve sertleşecektir 25 nisandan sonra ay küçülecek, bekle diyeceğim ama bıyık bu yapacak bişey yok, çok çıkmışsa al, 8 mayıs gibi yine epilasyon tarihi var, o zaman telafi edersin ne yazık ki :26:

2. tarih için resmen gün sayıyorum, şu kırıklarım gideydi eyiydi

aynen bende akrebiiiimm :)
ya sadece denemek için yapmıştım gercekten suan soktayım normalde benim bıyıklar suana kadar pala olmuştu cok azıcık azıcık cıktı
inanamıyorum üstelik reglm bitmek üzere düşün evlenene kadar bitsin noluuuuurrrr :26::26:

benhep iyimserim, bitmese de geç çıksın yeter bu arada bu yaz düğünüm olabilir, her an sözlenebilirim

benhep iyimserim, bitmese de geç çıksın yeter bu arada bu yaz düğünüm olabilir, her an sözlenebilirim

inşallah inşallah hayırlı haberlerni allalım :)
benim düğünüm eylülde ve bilmediğim bir yere gidicem hemen kuaför bulamam kafama göre o yüzden azalsın azalsın cok azalsın tüyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…