Akrepcik işleri ilerletmis gormeyeli :) malum ben ogrenciyim cok sık takip edemiyorum
2 si değil ilk haftasında var tarih 8 i gibi olacak , 2 yi nerden çıkardın
Ayy ben 2 tarih var dediğini 2si olarak okumuşum ya.
farklı bi bakış açısı :44:
Nisandaki ikinci tarih olan 29 Nisan 2013 saat 16.21-1 Mayıs 2013 saat 17.20 günlerle karıştırmış olmayasın
anlayamadım :44:
29 nisanla 1 mayıs arası da dolunay epilasyonu zamanı değil mi? ben de ne hikmetse 1 mayısı 2 mayıs gibi düşünüyorum hepbu yüzden dedim.
de mayısta da iki gün var demişsiniz.birisi ilk hafta sekizi demişsiniz.yani önceki dönemden bir hafta sonra tekrar alma dönemi başlıyor öyle mi?
Merhaba bende bu konuyu takip ediyorum.Dolunay etkisine inaniyorum cunku ailemdeki yasli insanlardan da duydum bunu.Yalniz kafam karisti..Baska baska sitelerdeki tarihlerle sizin verdiginiz tarihler uyusmuyor.Mesela bugun ve yarin icin epilasyon yapin diyor.Siz hangi siteyi takip ediyorsunuz? Ben sizin verdiginiz tarihlere riayet ediyorum ama merak ettim acikcasi :)
nisan tarihinde bıyıklarımı aldırmıştım şimdiye kadar 10 kere cıkması gerekiyordu tık yok maşallah inşallah 29 nisana kadar uzamazda o tarihde de aldırırım.
Tutcak gibime geliyor insallah tutarda kurtulurum bunlardan ya
benim takip ettiğim bir site yok canım, ayın belirli evrelerinde tüylere yapılacak epilasyon kıl köklerine ağır darbe veriyor. Ben o günleri size veriyorum. bazı sitelerde görür gibi oldum fakat o siteler çok çok yanlış zamanlarda da epilasyon yapın diyor. büyüyen faz da bile epilasyon yapın diyen siteler varo tarihlere uyanın vay haline bana güvenebilirsin canım
Tesekkur ederim cevabiniz icin.Siz bu konuyla ilgili arastirmalar mi yapiyorsunuz? Bu da bir bilimdir cunku.Benim de ilgimi ceker gokyuzu ile ilgili seyler.O nedenle sorma geregi hissettim.Umarim yanlis anlamadiniz beni.Nisanin ilk tarihini yakalayabildim.Umarim devam edebilirim.Tekrar tesekkur ederim.
bayan etli, butlu, mutlubu daha başlangıç tüylerin kalınsa inceldiğini görünce bile çok mutlu olacaksın inceyse de ince yani ne hava atıyon
ayy keşke ya keşke :)
ama dün gördüm bir iki tane cıkmış onları alsam mı ya hepsi uzarsa 29 nisana kadar pala mı gezicem ben
her tarihe uymaya çalış, hepsi çıkmadı 1-2 tane mi çıktı mesela, al o çıkanları. adetine uygun olduğu sürece her tarihe uymanı tavsiye ederimkamufle edebilirsin çıkanları, fondötenle veya pudra ile mesela.
merhaba akrepcik
paylaşımın için çok sağol harikasın........
ben tüm kalbimle inanıyorum........
yalnız bir şey sormak istiyorum...
ben polikistikover hastasıyım...
metobolik bir rahatsızlık...
hakkında bilgin var mı bilmiyorum..
hormon değerlerim normal ama yüzümde ve göbeğimde tüylenme oldu..
dolunay epilasyonunun bana da faydası olur mu..
bu noktada önerine ihtiyacım var...
kocaman öptüm sevgiler...