- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
bugün geldi ve beğendim, 1-2 gün sonra istemeye gelecekler
yaaaa ayrıntılı anlat nasıl gecti neler yaptıınn ?
sorularını sor bakalım dedimsoracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdısizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler
ay fotoğrafı yokmu ya merak ettiiimm :)
hadi hayırlı ugurlu olsun inşallaaaah :)
29 Nisan bu kez kaçırmam! Kaçırmamalıyım! :))
aman dikkat et, ama onu kaçırsan da 8 mayıs gibi var
Ben "ondan sonra bu tarih var sonrada şu tarih var nasıl olsa" diye diye bu zamana geldim hala başlayamadım.
ama sinirimi bozdular dün
daha denemedim çünkü yeni yazdım o bilgiyi, epilasyon gününü bekliyorum
sağolasın Allah razı olsunfotoğraf normalde koymam fakat nişanda falan albüm yapıp koyarım
Boş ver sen Akrebim sana inanalar yanında inanmayanlara ihtiyacın yok zaten. Yol alsınlar.
İnşallah işe yarar ya.
nişana kadar catlayalım burdaaaa :)
bu arada bugün yada yarın kuaförün yolları tastan sacımı boyatım kestircem bunlar olumlu etkide ,
ama kaslarımı da aldırıp vee evet bıyıklarıda aldırcam
cunkü azda olsa rahatsız olmaya basladım ben
şunun şurasında 10 gün kaldı amakaşın için iyi olur, küsme falan yapmaz, ama çabuk çıkar
saç kesimi ve boyası için en uygun dönem bu dönem. iyi denk getirmişsin
bıyıklarımı almak istemiyorummm yaa yine cabuk uzıcaklaaar ama mecbuuuur oda haklı yazıııııııkkk
iyi al da mayısın ilk tarihine telafi etmeye çalışırsın artık