Dolunay epilasyonu

yaaaa ayrıntılı anlat nasıl gecti neler yaptıınn ?

sorularını sor bakalım dedim soracak sorum yok dedi , gözlerime öyle bakıyordu ki resmen yalvarıyordu kabul et diyeeeeeeeee
ev ayrı, internet istedim özellikle sizin için. çünkü internet olmazsa sizlere yardımlarım yarım kalırdı sizleri de anlattım ona hepsi merak ediyor seni, şimdi beni bekliyorlar dedim oturduk çayımızı içtik falan, her konuda karışmam dedi, evin reisi ben olurum haberi olsun dedim, dedim ya can atıyordu resmen. hafiften elektrik aldım. çikolata getirmişlerdi, gittiler çikolatanın başına üşüştüm görümcem hele nasıl heyecanlıydı 1-2 gün sonra istemeye gelecekler, sonrada söz kahvesi içeçekler

ay fotoğrafı yokmu ya merak ettiiimm :)
hadi hayırlı ugurlu olsun inşallaaaah :)

sağolasın Allah razı olsun fotoğraf normalde koymam fakat nişanda falan albüm yapıp koyarım

nişana kadar catlayalım burdaaaa :)

bu arada bugün yada yarın kuaförün yolları tastan sacımı boyatım kestircem bunlar olumlu etkide ,
ama kaslarımı da aldırıp vee evet bıyıklarıda aldırcam
cunkü azda olsa rahatsız olmaya basladım ben

şunun şurasında 10 gün kaldı ama kaşın için iyi olur, küsme falan yapmaz, ama çabuk çıkar

saç kesimi ve boyası için en uygun dönem bu dönem. iyi denk getirmişsin

şunun şurasında 10 gün kaldı ama kaşın için iyi olur, küsme falan yapmaz, ama çabuk çıkar

saç kesimi ve boyası için en uygun dönem bu dönem. iyi denk getirmişsin

bıyıklarımı almak istemiyorummm yaa yine cabuk uzıcaklaaar ama mecbuuuur oda haklı yazıııııııkkk

selam merhabalar bu sayfayı yeni keşfetmiş bulunuyorum ve bu dertten azda olsa bende şikayetçiyim ve bu yöntemide duydum ama uygulamadım bu ayı kaçırdım sanırım mayıs ayı için tarihleri uygulamayı bende öğrenebilirmiyim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…