Dolunay epilasyonu

şimdi bugün yarın hasta olurum o arada uzar sanırım 29 nisana kadar dayanıcam insallah cok cıkmazsa alırım olmasa bile tarihlere uyucam kafaya koydum yani

herşeyin başı sabırdır, merak etme kimse çakmaz. bu ay sonu ve ay başı tarihler arasında 1 hafta oynayacak , yani 1 hafta sonra diğer tarih yardımımıza koşacak daha da rahat olacağız :emir_bebek:

biliyorum canım, peki adetini kaç zamanda bir görüyorsun ? veya şöyle diyeyim evli misin, çocuğun var mı yok mu ? Öncelikle bu hastalığı atlatman için beraber bir çalışma içerisine girelim ne dersin :KK34: Bu rahatsızlık erkeklik hormonunun salınımını arttırdığı için, hormonların tüylerine destek verecek. Önceliğimizi bu rahatsızlığı doğal yöntemlerle içten yok etmeye vereceğiz, tabi bu aşamada epilasyon yapıp birde dıştan darbe vuracağız.

Fakat senden istediğim en önemli şey RABBİNE ŞÜKRETMEN..! Daha kötü durumlarda olanları düşünerek, nice sayısız dertleri düşünerek şükretmen..! Ve bu durum için uğraştığın her çaba için "ŞİFA SENDEN YA RABBİM" demen :KK54:
canım öyle güzel yazmışsın ki inan içim rahatladı..
şükretmem mi şükürler olsun Allahıma..
Allah hepimize kaldıramayacağı derdi yüklemesin canım..
Seninde bu samimiyetinden dolayı dilerim hiç bir dert uğramasın bedenine,ruhuna,gönlüne...:KK16:
ben bekarım kd ilacı kullanıyorum..
yeni adet oldum ilaç düzenledi şuan adetimi...
ama doğal yöntemi tedavisi varsa ve bana yardımcı olursan hayat boyu sana duacı olurum :KK16:
epilasyon için bu vermiş olduğun tarihler benim içinde geçerli değil mi...:KK15:
tekrar sağol canım
:KK9:

canım öyle güzel yazmışsın ki inan içim rahatladı..
şükretmem mi şükürler olsun Allahıma..
Allah hepimize kaldıramayacağı derdi yüklemesin canım..
Seninde bu samimiyetinden dolayı dilerim hiç bir dert uğramasın bedenine,ruhuna,gönlüne...:KK16:
ben bekarım kd ilacı kullanıyorum..
yeni adet oldum ilaç düzenledi şuan adetimi...
ama doğal yöntemi tedavisi varsa ve bana yardımcı olursan hayat boyu sana duacı olurum :KK16:
epilasyon için bu vermiş olduğun tarihler benim içinde geçerli değil mi...:KK15:
tekrar sağol canım
:KK9:

Allah hepimizden razı olsun canım. Güzel duaların için Rabbim senden de razı olsun, tez zamanda derdine çare versin inşallah.

Her zaman İLACA karşıyım. Çünkü ilaçlar bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyor ne yazık ki :KK31: Önce şöyle diyeyim bu ilacı düzenli kullanıyorsan kaç ayda bir adet oluyorsun ? Ve daha önce doğal bir yöntem denedin mi ??? Sırayla cevaplarsan sevinirim :KK54:

Allah hepimizden razı olsun canım. Güzel duaların için Rabbim senden de razı olsun, tez zamanda derdine çare versin inşallah.

Her zaman İLACA karşıyım. Çünkü ilaçlar bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyor ne yazık ki :KK31: Önce şöyle diyeyim bu ilacı düzenli kullanıyorsan kaç ayda bir adet oluyorsun ? Ve daha önce doğal bir yöntem denedin mi ??? Sırayla cevaplarsan sevinirim :KK54:
Sağol canım..
Aslında bende ilaca karşıyım ama çevremde bu rahatsızlığı yaşayanlar başka çarem olmadığını söyleyince mecbur kaldım.ben bu ilacı 1aydır kullanıyorum.ve tam bir ay sonunda adet oldum.ve doktorun dediğine göre her ay aynı tarihte olacak mışım.ilaca devam ettiğim sürece.Daha önce doğal bir yöntem denemedim.soğan kürünü denemeye çalıştım ama düzenli uygulayamadım.çünkü daha önce pko olduğumu bilmiyordum.

Sağol canım..
Aslında bende ilaca karşıyım ama çevremde bu rahatsızlığı yaşayanlar başka çarem olmadığını söyleyince mecbur kaldım.ben bu ilacı 1aydır kullanıyorum.ve tam bir ay sonunda adet oldum.ve doktorun dediğine göre her ay aynı tarihte olacak mışım.ilaca devam ettiğim sürece.Daha önce doğal bir yöntem denemedim.soğan kürünü denemeye çalıştım ama düzenli uygulayamadım.çünkü daha önce pko olduğumu bilmiyordum.

tamda bu kürden bahsedecektim :KK53::KK1: Ama yapacaksak düzenli yapacağız yoksa ilaçlar ve bu rahatsızlık epilasyondan etki görmeni en aza indirecek:KK50::KK31:

tamda bu kürden bahsedecektim :KK53::KK1: Ama yapacaksak düzenli yapacağız yoksa ilaçlar ve bu rahatsızlık epilasyondan etki görmeni en aza indirecek:KK50::KK31:
tamam canım sana uyarım...
sanırım güveneceğim birinin desteğine ihtiyacım var..
ilaca devam edip etmemekte kararsızım aslında...
adet bitiminde tekrar ilaca başlamam lazım başlamasam soğan suyu kullansam diyorum..
ne dersin...
nasıl uygulamalıyım...

tamam canım sana uyarım...
sanırım güveneceğim birinin desteğine ihtiyacım var..
ilaca devam edip etmemekte kararsızım aslında...
adet bitiminde tekrar ilaca başlamam lazım başlamasam soğan suyu kullansam diyorum..
ne dersin...
nasıl uygulamalıyım...

direk soğana başlayalım, yarın detaylı yazarım canım şimdi gitmem lazım, marketi kapatıyorum. iyi geceler:KK54:

tamam cnm kolay gelsin yarın görüşürüz...........

Evet geldim. Öncelikle harfi harfine SOĞAN KÜRÜNÜ uygulayacaksın canım. Soğan kürünün özelliği rahim ve kanalları temizlemektir.

SOĞAN KÜRÜ :

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

SARAÇOĞLU özellikle PCOS icin 4-5 ay devam edin diyor canım.

Son düzenleme:
Peki yüzdeki çenedeki yanaktaki tüyler için ne yapmalıyız ?? Bi önerininz felan varmı savgili akrapcik : ))

nickin burcun akrep olduğu için mi : )

Evet geldim. Öncelikle harfi harfine SOĞAN KÜRÜNÜ uygulayacaksın canım. Soğan kürünün özelliği rahim ve kanalları temizlemektir.

SOĞAN KÜRÜ :

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

SARAÇOĞLU özellikle PCOS icin 4-5 ay devam edin diyor canım.
canım tavsiyene uyuycam.......
ne dersin ilaca başlamayayım mı tekrar...
soğan kürü ile devam edeyim..
hiç fayda gören duydun mu sen soğan küründen...
yada tek başına yeterli mi canım...
bilgin varsa paylaşır mısın...

Peki yüzdeki çenedeki yanaktaki tüyler için ne yapmalıyız ?? Bi önerininz felan varmı savgili akrapcik : ))

nickin burcun akrep olduğu için mi : )

evet canım burcum akrep, ve tüm özelliklerini taşıyorum ayriyeten çoğu kişi akreplerden korkar ve ben akrebim diye çok mutluyum , burcuma bayılıyorum :KK1:

yanaktaki tüyler derken canım, normal bizim gibi tüylü müsün yoksa hormonal bir rahatsızlığın mı var ?

canım tavsiyene uyuycam.......
ne dersin ilaca başlamayayım mı tekrar...
soğan kürü ile devam edeyim..
hiç fayda gören duydun mu sen soğan küründen...
yada tek başına yeterli mi canım...
bilgin varsa paylaşır mısın...

Bazen geç cevap veriyorum, müşteriler geliyor kusura bakma olur mu :KK17:

Şimdilik 4-5 ay boyunca soğan kürünü yapacağız rahmini ve kanal yollarını temizleyelim önce :KK54: Bunu uygularken OLACAK OLACAK diye kendini şartlandıracaksın, pskilojik yönden inanacaksın bu en önemli şart. İlacı bırakacaksın canım evet.

Soğan küründen fayda gören bir akrabam var canım. Kız şu an 19 unda 1,5 yıldır adet görmüyordu, şu an adeti oldukça düzenli seyrediyor, ona faydam arkadaşlarının "MENOPOZ'a GİRMİŞ" diye şakalaştıklarını duyunca oldu. Ailem arasında ŞİFACI adımda vardır, tek akrepcik değilim yani :KK1:

Soğan kürünü yaparken yediklerine de dikkat edeceksin , bu konu başlığının ilk mesajında bakım tarihlerini veriyorum, BESLENME bölümünde "büyüyen ya da küçülen fazdayız yediklerinize dikkat edin" gibisinden şeyler yazıyorum o kısma dikkat et. Kilo almamalısın, Kilon varsa da yediklerine dikkat edip sağlıklı şekilde zayıflamaya çalış. Bu adet düzenini etkiler.

4-5 ay sonunda ise duruma göre farklı kürlere yönelebiliriz. Yada devam edebiliriz. Dediğim gibi psikolojik olarak inanacaksın :KK66:

Bu süre zarfında olabildiğince adet engel olmadığı sürece epilasyon tarihlerini aksatma. Allahın izniyle bu durumun üstesinden geleceğiz İNŞALLAH :KK19:

Bazen geç cevap veriyorum, müşteriler geliyor kusura bakma olur mu :KK17:

Şimdilik 4-5 ay boyunca soğan kürünü yapacağız rahmini ve kanal yollarını temizleyelim önce :KK54: Bunu uygularken OLACAK OLACAK diye kendini şartlandıracaksın, pskilojik yönden inanacaksın bu en önemli şart. İlacı bırakacaksın canım evet.

Soğan küründen fayda gören bir akrabam var canım. Kız şu an 19 unda 1,5 yıldır adet görmüyordu, şu an adeti oldukça düzenli seyrediyor, ona faydam arkadaşlarının "MENOPOZ'a GİRMİŞ" diye şakalaştıklarını duyunca oldu. Ailem arasında ŞİFACI adımda vardır, tek akrepcik değilim yani :KK1:

Soğan kürünü yaparken yediklerine de dikkat edeceksin , bu konu başlığının ilk mesajında bakım tarihlerini veriyorum, BESLENME bölümünde "büyüyen ya da küçülen fazdayız yediklerinize dikkat edin" gibisinden şeyler yazıyorum o kısma dikkat et. Kilo almamalısın, Kilon varsa da yediklerine dikkat edip sağlıklı şekilde zayıflamaya çalış. Bu adet düzenini etkiler.

4-5 ay sonunda ise duruma göre farklı kürlere yönelebiliriz. Yada devam edebiliriz. Dediğim gibi psikolojik olarak inanacaksın :KK66:

Bu süre zarfında olabildiğince adet engel olmadığı sürece epilasyon tarihlerini aksatma. Allahın izniyle bu durumun üstesinden geleceğiz İNŞALLAH :KK19:

canım benim çok sağol
böyle senin gibi iyi bir destekçim varken sırtım yere gelmez inanıyorum...:KK16:
adetim biter bitmez soğan kürüne başlayacağım...
beslenme noktasında zaten çok yoğun çalıştığım için 2 ayda yaklaşık 6 kilo verdim...
57 kiloyum ve daha da versem iyi olacak...
beslenme noktasında beyaz şekeri ve beyaz unu hayatımdan çıkardım hormonları etkilediğini söylemişti doktorum...
inşallah şifa bulacağım canım...senin beslenme bölümünü de takip edeceğim...
yardımların için sağol...
duanı da bekliyorum...bende sana dua edeceğim...
bu arada bende akrep burcuyum:KK16:hem de tam bir akrep...ya hep ya hiç:KK16:

canım benim çok sağol
böyle senin gibi iyi bir destekçim varken sırtım yere gelmez inanıyorum...:KK16:
adetim biter bitmez soğan kürüne başlayacağım...
beslenme noktasında zaten çok yoğun çalıştığım için 2 ayda yaklaşık 6 kilo verdim...
57 kiloyum ve daha da versem iyi olacak...
beslenme noktasında beyaz şekeri ve beyaz unu hayatımdan çıkardım hormonları etkilediğini söylemişti doktorum...
inşallah şifa bulacağım canım...senin beslenme bölümünü de takip edeceğim...
yardımların için sağol...
duanı da bekliyorum...bende sana dua edeceğim...
bu arada bende akrep burcuyum:KK16:hem de tam bir akrep...ya hep ya hiç:KK16:

hahahah çok sevindim bir akrep daha :KK52: Duam hep seninle emin ol canım :KK19: sen yine de kilona dikkat et. Kilon benimle aynı , fazla da zayıflama sağlığından olma. :KK8:

hahahah çok sevindim bir akrep daha :KK52: Duam hep seninle emin ol canım :KK19: sen yine de kilona dikkat et. Kilon benimle aynı , fazla da zayıflama sağlığından olma. :KK8:

tamam canım...
ama ben bu kiloda balık etli duruyorum boyum 1.65...
yani 52 felan olsam ideal kilom olacak gibi:KK16:
bende sana duacıyım kocaman öptüm:132:

X