Bazen geç cevap veriyorum, müşteriler geliyor kusura bakma olur mu
Şimdilik 4-5 ay boyunca soğan kürünü yapacağız rahmini ve kanal yollarını temizleyelim önce
Bunu uygularken OLACAK OLACAK diye kendini şartlandıracaksın, pskilojik yönden inanacaksın bu en önemli şart. İlacı bırakacaksın canım evet.
Soğan küründen fayda gören bir akrabam var canım. Kız şu an 19 unda 1,5 yıldır adet görmüyordu, şu an adeti oldukça düzenli seyrediyor, ona faydam arkadaşlarının "MENOPOZ'a GİRMİŞ" diye şakalaştıklarını duyunca oldu. Ailem arasında ŞİFACI adımda vardır, tek akrepcik değilim yani
Soğan kürünü yaparken yediklerine de dikkat edeceksin , bu konu başlığının ilk mesajında bakım tarihlerini veriyorum, BESLENME bölümünde "büyüyen ya da küçülen fazdayız yediklerinize dikkat edin" gibisinden şeyler yazıyorum o kısma dikkat et. Kilo almamalısın, Kilon varsa da yediklerine dikkat edip sağlıklı şekilde zayıflamaya çalış. Bu adet düzenini etkiler.
4-5 ay sonunda ise duruma göre farklı kürlere yönelebiliriz. Yada devam edebiliriz. Dediğim gibi psikolojik olarak inanacaksın
Bu süre zarfında olabildiğince adet engel olmadığı sürece epilasyon tarihlerini aksatma. Allahın izniyle bu durumun üstesinden geleceğiz İNŞALLAH