Dolunay epilasyonu

inşallah inşallah hayırlı haberlerni allalım :)
benim düğünüm eylülde ve bilmediğim bir yere gidicem hemen kuaför bulamam kafama göre o yüzden azalsın azalsın cok azalsın tüyler :)

Benim evliliğim görücü usulü olacak , aileye ısındım . perşembe günü FATİH gelecek. O beni görüp beğenmiş ama ben evlenince kendi ağdamı kendim yapmak isterim. İnce oldukları için bu cesareti toplayabilirim

Eski konuda yine sormuştum ama burdada sorayım göğüs ucu etrafındaki kılları bu yöntemle alıp azaltan var mı ?? biliyosunuz onlar aldıkça çoğalıyor o yuzden dokunmuyorum normalde ama çok rahatsız ediyor

akrepcik hayırlara vesile olsun inşallah :)
Bende şubatta başladım bu epilasyonu takip etmeye, marttaki tarihide uyguladım, nisandakinide, şükürki reglim hiç denk gelmedi inşallah mayısdada ağdamı yapıcam ama, dudak üstümdeki tüylerim 15 günde bayağı bi çıkmıştı yani öyle gezinmek istemedim regl olduğum halde, büyüyen ayda olduğumuz halde aldım, ama bi sonraki tarihde telafi etmeyi düşünüyorum. sence telafi edebilir miyim? bide benim dudak üstündeki tüylerim dolunaydan dolunaya beklersem fena oluyor arada neredeyse 1 ay var napcağımı şaşırdım yok mu bi çaresi bunun
bacaklarımda tarihleri uyguladım şuana kadar 3 kere inanılmaz bi sonuç almadım neden acaba bu durum beni üzüyor

bende de var, gerçi bayanların çoğunda da var. bence rahatsız olma. aldıkça da göğsünü sündürürsün bu yöntem tüyleri azaltıyor ve bitiriyor evet, ama sen aldıkça çoğaldığını söylemişsin bu yöntemi göğsümde denemediğim için birşey diyemeyeceğim, normalde her yerde tüylere olumsuz etki yapıp bitiriyor . belki de o göğsünü alanlar yanlış zamanda aldığı için çoğalmıştır, ya da psikolojik olarak çoğaldığını düşünüyorlardır :44:

herşey zamanla canım, bir anda bitmesi mucizeden başka birşey olamaz değil mi zamanla bittiğini görünce dua etmeyi unutma bana nisan sonu tarihi ile mayıs başı tarihi arasında 2 hafta oynayacak neredeyse, o zaman rahata girersin bıyık,çene ve yanak tüyleri görünür olduğu için eğerki çok belli oluyorsa bu tarihlerden kayabilirsiniz ama küçülen fazda almak şartı ile büyüyen fazda almak kalınlaştıracak ne yazık ki hemde regl iken yani hormonlarının en yüksek olduğu an almışsın telafi edebilirsin. büyüyen fazda alınan tüyler ancak 2 epilasyon dönemi sonunda eski haline dönebilir. küçülen fazda alınan tüyler ise ne artar ne azalır. Yani epilasyon tarihlerine denk getiremeyeceksen küçülen fazda almaya çalış, tabi çok zorda kalmazsan.

Aynaya her zaman yarım metre uzaktan bakarak yüz tüylerinin alınıp alınmayacağına karar verin. aynaya hiç bir zaman dipten bakmayın, çünkü başkalarının görmekte zorlanacağı tüyler size çok uzamış gibi görünecektir.

Bu arada teşekkürler iyi dilekleriniz için. Yarın gelecek beni beğenen kişi :) düğünde görüp çarpılmış, umarım yarın bana elektriklenmeler bişeyler olurda kabul ederim

Son düzenleme:

peki şimdi hangi fazdayız?

kızlar bioder kullanan var mı aranızda? bu yöntemin üstüne onu da eklesek daha da hızlanmaz mı:)

arkadaşlar bu epilasyon konusundaki başarılarımı çekemeyip oraya buraya hakkımda olumsuz yorumlar yapıp sizleri başka sitelere yönlendirenlerin yorumlarını okuyorum ve kimbilir daha kaç yere görmediğim yorumları yazanlar var, avukatlar çoğalmış maşaallah

meyve veren ağaç taşlanır misali onları kaale almıyorum , sizden ricam sizde almayın eğer ki benden memnun değilseniz bunu bana bildirin bende gecemi gündüzümü yeni çalışmalar üzerinde harcamayayım, çünkü artık beni kötülemeye çalışanlardan çok ama çok sıkıldım. nerde ne işin varsa gör neden benimle uğraşıyorsun ki değil mi ama yok yok bu işi bırakırsam onların ekmeğine yağ sürerim. yok bırakmıyorum, bana umut bağlayan kardeşlerim çok şükür. ben bu işten para kazanmıyorum sonuçta. bana inananlar hepinizi seviyorum çok teşekkürler yanımda olduğunuz için

Son düzenleme:

Son derece katılıyorum,meyve veren ağaç taşlanır. Biz sana sonuna kadar inanıyoruz. Zaten Allah razı olsun bu olayı senin sayende tanıdım ben. Sakın bırakma tek umudumuz bu.

hayırlı olsun canım benım Allah tamamına erdırsın evliliğe yakın bıraz daha bıter o tüyler ÇDDDDD

Allah senden yaptıklarından razı olsun, insanlar bilip bilmeden sırf konuşmak için konuşur.. ben senin takipçinim

çookta tın de geç akrepçik sen burda hiç bi kar amacı güdmüyosun bi şey pazarlamıyosun vaktini ayırıp herkesede cevap vermeye çalışıyosun beğenmeyen takip etmesin sen memnun kalmışsın uygulamışsın bizlerle paylaşıyosun ;öyle insanlar varki bilgilerini paylaşmayıp sadece ben yapayım diyen ben iyi olayım diyen bencil insanlar dolu herkese örnek olsun bu paylaşımların ;çokta severek takip ediyorum seni:)

Allah razı olsun canım, inanın ki bende size aynı titizlikle yardım etmeyi çok seviyorum. reklamımı da yapmıyorum, böyle bir işten ne gibi çıkarım olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…