Dolunay epilasyonu

Saç kesim tarihi için bilgi alabilir miyim ? https://tr.rhythmofnature.net sitesinde epilasyonla aynı gün... Ben saçlarımın daha çabuk uzamasını istiyorum bunun için hangi gün kestirmeliyim ?

18 Şubat 2018, 16:04 başlama
20 Şubat 2018, 22:11 bitiş

" Saç Kesimi - Hızlı Uzayan Tırnak Kesimi TARİHLERİ " Hesaplaması : Ay KOÇ-ASLAN burçlarında büyüdüğünde saç kesim tarihi gelmiş demektir. Ok işaretini ay işaretinin üzerine getirin ama tıklamayın. AZALAN AY diyorsa küçülen fazdayız demektir, YÜKSELEN AY derse büyüyen fazdayız demektir. Bu sefer bize lazım olan, resmin YÜKSELEN AY demesi. Yükselen ay ve KOÇ-ASLAN burçlarından biri aynı günde bulunuyorsa saç kesimi yapacağız. Yine başlangıç saatine 1 saat ekleyerek hesaplamamızı yapmış oluyoruz. Tabii o an adetliysek yapmıyoruz..

Arkadaşlar merhaba, ilk sayfadaki bağlantı sayfalarında 31 ocakta dolunay var diyor, burda 17 ocak ?? Kusura bakmayın ben anlamadım tam olarak hangisi doğru??
Canım o siteyi sadece ayın fazlarını, tarih ve saat aralıklarını öğrenmek için kullanıyoruz. Geri kalan tüm bilgiler bu konunun ilk sayfasında mevcut. Şifa olsun :)

derindenizlerden canım çok teşekkür ederim verdiğin ve yardım ettiğin bilgiler için :) 2 bebek olunca vakit kalmıyor. Ama az kaldı. yakında geri geliyorum İnşallah :)
Rica ederim. Vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar İNŞALLAH.

Yarın akşam epilasyon günü başlıyor bekleyenlerin dikkatine..!

2018 - ŞUBAT :

01.02.2018, 23:13 - 04.02.2018, 00:47

11.02.2018, 06:21 - 13.02.2018, 18:11

2018 - MART :

10.03.2018, 13:51 - 13.03.2018, 01:44

Çok teşekkür ederimm

Mayis ayinda 2 yil olacak bu yonteme baslayali.. Hic farkli bir tarihte yapmadim hep uydum takvime. Umutla devam ediyorum :)

Kızlar takvime uyan çok kişi var qaliba. Fark hiss ettiniz mi? Tam olarak ne gibi etkisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…