Annemin hac arkadaşı bana kolunu göstererek bende eskiden çok tüylüydüm dedi. Onlar tüyleri aldıktan sonra kaya tuzu sürermiş. Bak dedi bişey kalmadı hiç. Benim canım tatlı olduğu için denemedim.
EPİLASYON BİTER BİTMEZ TUZ İLE OVALAYIN O BÖLGEYİ.Nasıl uygulanıyor bu kaya tuzu acaba
Bunu nerden görebilirim. Konuyu yeni takibe aldim bilemedim o yüzden.Bu yılın tüm tarihleri eklenmiştir Şifa olsun :)
Ilk sayfada oldugunu kesfettim simdi.Bunu nerden görebilirim. Konuyu yeni takibe aldim bilemedim o yüzden.
Adetli olmayın ve adet olmanıza 3 gün filan kaldıysa yapmayın.merhaba arkadaşlar. anlamadığım bu tarihte adetimin yeni bitmiş olması mı lazım yoksa adetli olmamamız mı lazım
eğer adet dönemimdeysem ya da 3 gün kaldıysa o zaman bir sonra ki aya mı kalacak bu ay yapmadığım için bir ay bekleyeceğim yaniAdetli olmayın ve adet olmanıza 3 gün filan kaldıysa yapmayın.
Sorun yok o halde. :)Ilk sayfada oldugunu kesfettim simdi.
Bazı aylar 2 hatta 3 kere bile epilasyon tarihi olabiliyor, ayda 1 sefer nadir denk geliyor. Adetliysen diğer tarihleri takip etmelisin almamalısın fakat çok çok acil bir durumun oldu almak zorundasın ama tarihe de daha epey var; o zaman ayın küçülen fazında burca dikkat etmeksizin alabilirsin. Azalma olmaz nötr etki olur bu durumda. Yani ne çok gür çıkar ne de zayıflar.eğer adet dönemimdeysem ya da 3 gün kaldıysa o zaman bir sonra ki aya mı kalacak bu ay yapmadığım için bir ay bekleyeceğim yani
10 11 Agustos uygunmu lazer epilasyon icin?
Canım ilk sayfada tarihler hep güncel ..Yeni tarihler eklenir mi
Evet.Peki bu saatler ne anlama geliyor 15 ağustosta 17 06 kadar vaktin var gibi mi
Büyüyen fazı kesinlikle kullanmıyorsun.. Çok zor durumda kalırsan küçülen faz aralığında yapıyorsun.. büyüyen faz tüyleri çoğaltır ve kuvvetlendirir canım..Merhaba bunu olabildigince uygulamaya calisiyorum ama cogu zaman aksıyor. Neden derseniz hep bu epilasyon tarihleri benim reglimin yakin zamanina denk geliyor... mesela epilasyon tarihi 12-14 se reglim 16-18 arasi oluyor. Her aldigimda regl donemim oldugu icin hemen cikmis oluyor 3 gunde cikar mi? Bana fayda etmiyor. Reglim bittikten sonraki tarihleri bir turlu yakalayamiyorum... büyüyen ay fazında almak zorunda kalicam hangi burça geldiginde uygundur buyuyen bile olsa..
Merhabalar, ben yeni üye oldum. Dolunay epilasyonunu ben de uygulamam istiyorum. Eylülde başlamak istiyorum. Eger dolunay tarihleri reglimin son gününe veya regl bitiminden bir sonraki güne denk geliree yine alabilir miyim? Genelde oyle oluyor cunku
Canım ilk sayfada hesaplama yöntemini ve linkini paylaşmıştım..Acaba bu tarihler nasıl belirleniyor? Baya baktım ama anlayamadım. dolunay etkili ama tam dolunayın olduğu günler olmuyo tarihler sürekli değişiyor