Canım ilk sayfada takvimi verdim. Dolunaydan sonra Yeniaydan önce ki Oğlak-Boğa-Başak burçlarında epilasyonunu yapacaksınBuralar ne kadar sessiz
Misal Ekim ayında 25 Ekim 19.45 -26 Ekim 22.41 arası epilasyon tarihi..Buralar ne kadar sessiz
Ben kozmik bakım diye bir site var oradan takip ediyorum bilginizeMerhaba 2019 yılı dolunay günleri hesaplamayacak misiniz bu sene
işe yarıyo muBen kozmik bakım diye bir site var oradan takip ediyorum bilginize
Evet epilasyon işe yaradıişe yarıyo mu
Evet epilasyon işe yaradı
Evet canım dolunayda epilasyon yapıyorum tam 7 yıldır tüylerim cılız çıkıyor Aslan günlerinde de saç bakımı yaparsan çok faydalıMerhaba bu başlıkta yeniyim de tam olarak ne olduğunu anlamadım sayfaları okuyunca hepsini de okuyamadım . Siz de işe yaradığıniçin rahatsız ediyorum . Nasıl oluyor bu iş ? Dolunayda mı alıyoruz tüylerimizi ? Ve nasıl etki etti azaldı mı ?
Cevaplarsanız çok sevinirim ya .
Ben kozmik bakım diye bir site var oradan takip ediyorum bilginize
dolunay epilasyonundan değil, 7 yıldır epilasyon yaptığınız için ince çıkıyor bence :)) havadaki ayın benim kılımla ne ilgisi var ki. hurafe benceEvet canım dolunayda epilasyon yapıyorum tam 7 yıldır tüylerim cılız çıkıyor Aslan günlerinde de saç bakımı yaparsan çok faydalı
Yaşım 36 canım yaklaşık olarak 20 Yaşımdan bu yana ağda yapıyorum dolunayı takip ettiğim zamanlarda cılız olmaya başladı herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım bana göre hurafe değildolunay epilasyonundan değil, 7 yıldır epilasyon yaptığınız için ince çıkıyor bence :)) havadaki ayın benim kılımla ne ilgisi var ki. hurafe bence
ağdadan sonra sivilce çıkmıyor mu? dün tek koluma ağda yaptım sivilce tarlasına döndüYaşım 36 canım yaklaşık olarak 20 Yaşımdan bu yana ağda yapıyorum dolunayı takip ettiğim zamanlarda cılız olmaya başladı herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım bana göre hurafe değil
Hazır market ağdası mı kullandınız ? Ben kuaförlerdeki profesyonel olanları kullanıyorumağdadan sonra sivilce çıkmıyor mu? dün tek koluma ağda yaptım sivilce tarlasına döndü(
Google kozmik bakım yazın orada epilasyon ve saç bakım tarihleri varTarihleri bir türlü bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen?