Dolunay epilasyonu

Küçülen fazı nasıl hesaplayacağız acaba? Bir de bu ayın 13-14 ü uygun mudur ağda için ???

Küçülen fazı nasıl hesaplayacağız acaba? Bir de bu ayın 13-14 ü uygun mudur ağda için ???
İlk sayfadaki ay takvimi linkine tıkladığında ay işaretinin üzerine gidersen büyüyen ya da küçülen faz olduğunu belirtiyor canım.. daha fazla yardımcı olmak isterdim ama bebeklerimle ilgilenmem gerekiyor :)

kimsecikler yok mu çok sessiz kalmış burası yoksa tüyleriniz tamamen veda mı etti kızlar

bu dolunay takvimine göre tüy almak sadece ağda ya da epilasyon için mi geçerli? lazerde de etkisi olur bu tarihlerin değil mi ?

İlk sayfadaki ay takvimi linkine tıkladığında ay işaretinin üzerine gidersen büyüyen ya da küçülen faz olduğunu belirtiyor canım.. daha fazla yardımcı olmak isterdim ama bebeklerimle ilgilenmem gerekiyor :)
oğlanlar nediyooo.. bende ikinci oğlanı doğuyorum bide kızım var ohhh değmeyin keyfime..:anne::anne::anne::anne::halay::halay::halay::halay::halay:

oğlanlar nediyooo.. bende ikinci oğlanı doğuyorum bide kızım var ohhh değmeyin keyfime..:anne::anne::anne::anne::halay::halay::halay::halay::halay:
Oğlanlar nediyo mu ? Biri 2,5 yaşında evi uçuruyor diğeri 9 aylık olmak üzere o da yavaştan başladı artık. Şükür uykusu iştahı çok çok iyi abisi gibi. Ama tek sorun küçük oğlum yumurta sevmiyor. Herşeyi yer yumurta yemez. Büyük oğlum günde 1 yumurta yer bayıla bayıla. Diğeri tiksiniyor resmen

Oğlanlar nediyo mu ? Biri 2,5 yaşında evi uçuruyor diğeri 9 aylık olmak üzere o da yavaştan başladı artık. Şükür uykusu iştahı çok çok iyi abisi gibi. Ama tek sorun küçük oğlum yumurta sevmiyor. Herşeyi yer yumurta yemez. Büyük oğlum günde 1 yumurta yer bayıla bayıla. Diğeri tiksiniyor resmen
Allah bağışlasın..:anne::anne::anne:
büyürler ama insan çok yoruluyor

Yeni yıl hediyeniz benden kızlar. Mutlu ve kılsız, tüysüz yıllar... :süslü:

2018 ilk üç ayın " Epilasyon - Siyah Nokta Temizleme - Geç Uzayan Tırnak Kesim " Tarihleri

2018 - OCAK :

05.01.2018, 12:12 - 07.01.2018, 15:14

14.01.2018, 23:42 - 17.01.2018, 11:31

2018 - ŞUBAT :

01.02.2018, 23:13 - 04.02.2018, 00:47

11.02.2018, 06:21 - 13.02.2018, 18:11

2018 - MART :

10.03.2018, 13:51 - 13.03.2018, 01:44

BU BİLGİLERİ UYGULARKEN "ŞİFA SENDEN YARABBİM" DEMEYİ UNUTMAYIN :KK66:

DOLUNAY NEDİR ?

Eskiden insanlar nerde ve nasıl yaşarlarsa yaşasınlar devamlı Ay ile kendi yaşamları, hayvanlar ve bitkiler arasında olan periyodik dönüşüm benzerliğini izlemişler ve bu doğrultuda kendilerince bazı felsefi yaklaşımlarda bulunmuşlardır. Günümüzün dakik saatleri gibi, kendi zaman ölçüleri olarak ay devinimini kullanmışlar ve geliştirmişlerdir.

Dünyadan 384 bin 401 kilometre uzaktaki Ay, pek çok şeyi, insanları, okyanusları, bitkileri ve hayvanları etkiliyor kızlar.

Yeniay'dan dolunaya kadar ayın ışığının gitgide büyümekte olduğunu görürüz. Ay'ın ışığıyla orantılı olarak, bitkiler ve hayvanlar başta olmak üzere hemen her canlıda ki nem, besin değeri ve lezzet artar. Bu dönemde tüketeceğimiz bitkiler, meyveler ve şifalı otlar ayın ışığı ne kadar fazla ise o kadar etkileyici ve besleyicidirler. Fakat ameliyatlarda, uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımında (konserve,turşu vb.) bu zaman dilimi tercih edilmez.

Dolunaydan yeni aya kadar olan süreçte ayın ışığının giderek azaldığını görürüz. Uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımı için bu süreç tercih edilir. Örneğin kurutmak üzere toplanan kayısılarda ve biberlerde, küf ve mantarlar daha etkisiz olacaktır..

Örneğin eskiden bilge kadınlar epilasyonlarını dolunaya denk getirirlerse daha çok verim alacaklarını bilirlerdi. Anadolu'da yaşlı kadınlar "Ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin" derler. Çünkü dolunayda yaralar kolay iyileşmez. Örneğin eskiden doktorlar çok acil bir durum yoksa dolunay zamanı ameliyat yapmazlardı. Ve kıl kökü dolunayda aldığı zararı daha zor tamir edecektir.

Tam aksine ayın ışığının azaldığı faz ayrıca bağımlılıktan kurtulmak (sigara,alkol,uyuşturcu vs.) ve diyete başlamak için önerilir. Yani şöyle diyeyim. Vücudumuzu aya benzeteceğiz !!!

KOLAY GELSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :)

NOT : Tarihler alıntı değildir. Hepsi kendi emeğimdir..!

Kaynak : ( yurda hal , rhythmofnature , kesfetmekicinbak , sulunsungurtekin , astroturkiye )
http://astroistanbul.com/ ,
http://tr.rhythmofnature.net/#nav

http://old.kesfetmekicinbak.com/kultur/din/ , http://sulunsungurtekin.blogcu.com/ay-ve-ayin-insanlar-uzerindeki-etkisi/ ,
http://www.astroturkiye.com/buyuyen-ve-kuculen-ay-hangi-alanlarda-faydalanabiliriz/
[/QUOTE]
2018 epilasyon dönemlerini yazar mısınız

2018 epilasyon dönemlerini yazar mısınız[/QUOTE]
2018 ilk üç ayın " Epilasyon - Siyah Nokta Temizleme - Geç Uzayan Tırnak Kesim " Tarihleri

2018 - OCAK :

05.01.2018, 12:12 - 07.01.2018, 15:14

14.01.2018, 23:42 - 17.01.2018, 11:31

2018 - ŞUBAT :

01.02.2018, 23:13 - 04.02.2018, 00:47

11.02.2018, 06:21 - 13.02.2018, 18:11

2018 - MART :

10.03.2018, 13:51 - 13.03.2018, 01:44

Arkadaşlar merhaba, ilk sayfadaki bağlantı sayfalarında 31 ocakta dolunay var diyor, burda 17 ocak ?? Kusura bakmayın ben anlamadım tam olarak hangisi doğru??

Arkadaşlar merhaba, ilk sayfadaki bağlantı sayfalarında 31 ocakta dolunay var diyor, burda 17 ocak ?? Kusura bakmayın ben anlamadım tam olarak hangisi doğru??
AZALAN AY ve OĞLAK-BOĞA-BAŞAK burçlarını aynı anda yakaladığınız gün epilasyon günüdür, dolunay günü değil. Verdiğim tarih doğru bu ay bitti maalesef.

X