- 13 Ocak 2015
- 185
- 227
- 30
Ersağ tüy azaltıcı krem kullanıyorumÇok multu olurum. Peki tüy azaltıcı olarak ne kullanıyorsun?
Teşekkürr))Ersağ tüy azaltıcı krem kullanıyorum
Kızlar takvime uyan çok kişi var qaliba. Fark hiss ettiniz mi? Tam olarak ne gibi etkisi var?
İşe yarıyor muErsağ tüy azaltıcı krem kullanıyorum
canım. Allah başka dert vermesin. Seni çok çok iyi anlıyorum. Aynı dert bende de var. Ama derdi veren allah dermanda vermiştir. Şimdilik en iyi şey lazer? Denedin mi?Bu yöntem ise yariyodur elbet ama kizlar bunaldim yüz de tüy olurmu.. hic bilmezdkm ama oluyormus..sinirim bozuluyor... usandim nerdeyse.. Mutlu bir insanim.. ama moralim bozuluyor... Ne zaman bitecek... tabiki hayatda baska sorunlar var bu ufak ama umarim caresi bulunur.. cok üzüyor beni bu durum..
Ben 10 yıl önce bioder markasının tüy azaltıcı kremini almıştım. Kötü bir kokusu vardı ama çenemdeki diken gibi kılları ayva tüyü yaptı. Üstelik düzenli kullanmamıştım. Kullanmayı bıraktıktan bi sene sonra eski hallerine döndüler ama yine de büyük rahatlık olmuştu. Sonra kokusundan çok şikayet olunca yapısını değiştirdiler faydasını göremedim. Şimdi yüz için yeni bir krem çıkarmışlar onu alcam bakalımBu yöntem ise yariyodur elbet ama kizlar bunaldim yüz de tüy olurmu.. hic bilmezdkm ama oluyormus..sinirim bozuluyor... usandim nerdeyse.. Mutlu bir insanim.. ama moralim bozuluyor... Ne zaman bitecek... tabiki hayatda baska sorunlar var bu ufak ama umarim caresi bulunur.. cok üzüyor beni bu durum..
Kızlar Temmuz tarihlerini yazar mısınız
Sağolasın canım Hoşbulduk :)Hoşgeldin kuzum 2. Bebişdede gözün aydın