Canım tek tek teşekkür edeyim,her konun için.
Nasılda uğraşmışsın,yorumların ve tacrübelerini ifade ediş şeklin ve ilgin inanılmaz,bende verdiğin tarihlerin takibindeyim, bugün maya maskemi yaptım,yarın tüyleri halleceğim nasip olursa.Adet sonrasına gelmesi bakımından çok şanlıyım.:)
mart ayında adet dönemime denk gelmişti kaçırmıştım şimdi yine yaklaştı adetim doğumdan sonra kestiremiyorum net tarihini ama yine de ben yarın yapıyım diyorum,ilk kez şubatta denedim bu yöntemi çok etkili baya geç çıktılar
mayıstaki uygun günler de belli mi acaba yaa gerçi nisanın sonunda da bi hakkımız var ama mayıs için de şimdiden planımı yapayım diyorum hem mayısa müsait olmazsam bu ayı değerlendireyim
ilk haftasında ve sonunda var
yarın büyük gün gazamız mübarek olsunnn ..
yarın epilasyon günü
kollarımı alıcaktım dolunayı bekledim.
zaten bacaklarımı ocaktaki dolunayda almıştım 2 ay oldu hala hepsi çıkmadı muhteşem bir
şey bu dolunay.
malesef ben kendim uğraşcam sanrım bi 3-4 saat sürer kuaföre gidemiyorum utandığım için çok sert olduğu içinde tabiievet yarın sabahın köründe uyanıp kayserinin bir ucundaki kuaföre gdeceğim ablam çok övdü, yeni hamile olan yengemi götüreceğim. belim ağrımazsa kendimi de bi temizletip geleyim
yarın epilasyon günü
zaten bacaklarımı ocaktaki dolunayda almıştım 2 ay oldu hala hepsi çıkmadı muhteşem bir
şey bu dolunay.[/QUO
bu msjları okudukça heyecanlanıyorum inşallah bendede byle etki eder...
malesef ben kendim uğraşcam sanrım bi 3-4 saat sürer kuaföre gidemiyorum utandığım için çok sert olduğu içinde tabii
yarın pürü pak olcaz desene :d
yarın epilasyon günü
şey bu dolunay.[/QUO
kollarını nasıl alıyosun acımıyolarmı ya hem niye alıyosun ki alınca sert sert çıkıyodur onlar bence kızlardaki kolda ince tüyler tuhaf durmuyo
konu çok ilginç:) ben de denemek istiyorum bu yöntemi ama adet başlangıcım buyuk ihtimal 8 nisan olacak. 2-4 nisan arası epilasyon yapsam etkili olurmu? yoksa ay sonundaki tarihi mi beklemeliyim.