Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper bişeymiş bu yaa..bugün herkes kıl tüy operasyonu yapcak desenize..
adetliyken yapılıyor mu?bikaç gün kala yapılmıyor onu okudumda..adetliyken yapılabiliyor mu?
kollarını nasıl alıyosun acımıyolarmı ya hem niye alıyosun ki alınca sert sert çıkıyodur onlar bence kızlardaki kolda ince tüyler tuhaf durmuyo
inşallah ben de faydasını görürüm:)) bilgilendirme için çok sağol:)
Daha önce bu konuya benzer bir konuyu burada okumuştum ama burçlara, dolunaya vs pek inanmadığımdan ötürü dikkate almamıştım.
Fakat az önce bu konuya denk geldim girip yazdığın şeylerin hepsini okudum.
Bu konuda baya bilgiye sahipsin sanırım bayağı araştırma yapmış olmalısın.
Bu kez denemeye karar verdim ve bir dahaki dolunayı beklemeyi düşünüyorum ağda için.
İnşallah az da olsa işe yarar.
Benim tüylerde bölgesel olarak azalmalar mevcut yamalı gibi yani belkide farkında olmadan dolunayda almışımdır kimbilir :))
İşe yarasa da yaramasa da burada bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim.
Takipteyim
süper bişeymiş bu yaa..bugün herkes kıl tüy operasyonu yapcak desenize..
adetliyken yapılıyor mu?bikaç gün kala yapılmıyor onu okudumda..adetliyken yapılabiliyor mu?
Hepsinden kurtuldum çoook mutluyum şuan bugunu bekliyordum
Adet yakınken ve adetli iken yapılmıyor sonrası döneminde yapılması gerekiyor,normalde de bu böyle ne yazık ki tburcucum,hem canın çok yanar hassas olmandan dolayı hemde kıllanma çok ve tavan yapar alırsan cabuk çıkacaktır:) Zaten nisan sonu yine tarih var eğer durumdan muzdaripsen o günü beklersin
ayın 2 si ile 4 ü arasında en etliki zaman ne zaman. Saat olarak, gün olarak vs.
adetliyken veya adetine 1-2 gün varsa yapmıyorsun. her ayın tarihleri ilk mesajda veriliyor, ordan tarihleri edinip buraya yorumlarını yapabilirsin
2 si ile 4 ü arasında verdiğim saat dilimlerine her an aynı etkiyi gösteriyor. akşam vakti veya sabah vaktinin bir özelliği yok. belirtilen aralıklarda istediğin vakit alabilirsin canım
hmm anladım canımcım saol bilgiler için..bakalım deneyelim işe yarar umarım
Teşekkür ederim
Peki biz hamileler ne yapacağuk Malum adet olmuyoruz
en şanslı sizlersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz her tarihe uyabilirsiniz. Mümkün olduğunca her tarihe uy, bu fırsat her zaman geçmez ele
Bacaklarım 2 aydır çıkmadı da, şu koltuk altım 2 haftada pırtlıyo ya
Hmm, madem öyle diyosun, tarihlere uyarak yapıyım bende
gerçi 3 ayın kalmış doğumuna, buna da şükür