- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Sonuç ortalama yüzdesi, birde hangi bölgelere?2 sefer kullandım, ama bu kıl tüy konusu birazda hormonaldir, zarar vermeyen yenilikleri denerim hep..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ortalama yüzdesi, birde hangi bölgelere?2 sefer kullandım, ama bu kıl tüy konusu birazda hormonaldir, zarar vermeyen yenilikleri denerim hep..
İlk bıyıkta,bacakta kolda denemiştim, normalde 15 günde çıkar, 1 ayı buldu, ayrıca 2. sürmeden sonra ortalamada %35-40 gibi bir azalma var..Sonuç ortalama yüzdesi, birde hangi bölgelere?
Doğal bir şey denenebilir. Nanede bol östrojen var, dikkate alınmalı. Hangi marka yağ kullandın ve ne miktarda ör. alt bacak?İlk bıyıkta,bacakta kolda denemiştim, normalde 15 günde çıkar, 1 ayı buldu, ayrıca 2. sürmeden sonra ortalamada %35-40 gibi bir azalma var..
Bana tavsiye eden kişi akrabasının kullandığını (kendinde o sorun yok çünkü) ve ilk sürmesinden itibaren yok olduğunu söylemişti.. Tabi onunkilerin yok olası vardır, yada söyleyen abartmıştır belki.. Şimdilik sadece bişey kaybetmem dedim başladım..
Daha önce dedğim gibi kıl tüy çıkma sıklığı ve olasılığı ırsi yada hormonaldir..
Yağ mecit efendi buldum en yakınımda, 12 Tl, elime bir miktar döüp elimdeki yağ kaybolana kadar sürüyorum.. Yani miktarı yok, bacağına bölge bölge yedirerek sür.. Çok pis yakıyor..Doğal bir şey denenebilir. Nanede bol östrojen var, dikkate alınmalı. Hangi marka yağ kullandın ve ne miktarda ör. alt bacak?
Anladım, yeni bir şey daha duyduk, teşekkürler paylaşım için. Gelişmeleri yaz sen yine buraya.Yağ mecit efendi buldum en yakınımda, 12 Tl, elime bir miktar döüp elimdeki yağ kaybolana kadar sürüyorum.. Yani miktarı yok, bacağına bölge bölge yedirerek sür.. Çok pis yakıyor..
Kızlar, ağda sonrası nane yağı denemenizi öneririm, biraz yakıyor ama ciddi azalma yapıyor..
Tavsiye ederim
Dediğim gibi çok yakıyor bir 10 dk kadar.. Valla kendin bilirsin. İstersen küçük bir bölgede dene, 24 saat içinde bişey hissetmezsen sürersin.. Yada sen hiç sürme kokusuda ağır..Canim benim cok alerjik bir bunyem var nanede bazen yakiyor cildimi acaba denesem mi kararsiz kaldim :/
İçinde mentol etken maddesi olduğu için çok yakar. Bunun yanında uçucu yağlar sabit yağlarla karıştırılmadan cilde direkt olarak kullanılmamalıymış. Mutlaka seyreltilmeliymiş.Dediğim gibi çok yakıyor bir 10 dk kadar.. Valla kendin bilirsin. İstersen küçük bir bölgede dene, 24 saat içinde bişey hissetmezsen sürersin.. Yada sen hiç sürme kokusuda ağır..
İçinde mentol etken maddesi olduğu için çok yakar. Bunun yanında uçucu yağlar sabit yağlarla karıştırılmadan cilde direkt olarak kullanılmamalıymış. Mutlaka seyreltilmeliymiş.
Sabit yağlardan inceltme adına "Zeytinyağı, Buğday yağı, bebe yağı olabilir. Susam yağını öneremeyeceğim çünkü kılı-tüyü acayip besler. Gül yağıda kılı beslemez ama uçucu yağdır.Bunu hangi yağ ile seyreltebiliriz ki çoğu yağ kıl çıkarıyor
Saraçoğlu zaten yaş nane tüketin diyor tüylenme için. Bende hormonal ve yumurtalıklarla ilgili bi sıkıntı çıkmadı tahlillerde. Irsidir dedi doktor. Annem de 3 bacıda yok. Ben de uhuuuuu sürüsüyleKızlar, ağda sonrası nane yağı denemenizi öneririm, biraz yakıyor ama ciddi azalma yapıyor..
Tavsiye ederim
Denemiştim bacım işe pek yaramadı ne yazık ki..Canım uyuşturucu krem sür emla ben çok faydasını gördüm şuan alamıyorum göbeğimden inan ben Kaş'larımı zor aldırırım fenalık geçiririm şuan ağdada uyuyorum inanmazsın ama
Sabit yağlardan inceltme adına "Zeytinyağı, Buğday yağı, bebe yağı olabilir. Susam yağını öneremeyeceğim çünkü kılı-tüyü acayip besler. Gül yağıda kılı beslemez ama uçucu yağdır.
En mantıklısı kendimizin yapmamış ben pek güvenmiyorum o şişelerdekilerin doğal olduğunaSaraçoğlu zaten yaş nane tüketin diyor tüylenme için. Bende hormonal ve yumurtalıklarla ilgili bi sıkıntı çıkmadı tahlillerde. Irsidir dedi doktor. Annem de 3 bacıda yok. Ben de uhuuuuu sürüsüyle
Nane yağı mantıklı geldi. Yaş nanebtüketip bi de yağını sürmeli aslında. Daha etkili olur
Ha bu arada evde yağ üretimini kendim yapmaya çalışacağım artık. Doğal yağları ben kendim üreteceğim. Yoksa acayip para veriliyor küçücük şişelere
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
Artış derken bacım ? Azalış mı demek istedin ki acep :)Merhaba ben de bu gece yapabilirsem yapicam beyaz tenliyim yuzumde siyah ayva ttuyleri var birkac kez aldim pek bbiartış gormedim inşallah fayda eder
İnşallah bacım. Psikolojik olarak inan ve hormonlarını yönet :)Alınca çoğalma ihtimali var ya o yüzden öyle dedim inşallah bunun sayesinde de azalır