Dolunay epilasyonu

Canım benim 1 limonun suyunu sıkıyorsun içine ömce Türk kahvesi ekle ve sonra 1 tatlı kaşığı kadar karbonat ekle öyle bi kıvam olucak ki ne sulu ne katı zaten vücuduna sürdüğünde anlayacaksın sonra masaj yaparak gibi aşağıdan yukarıya parmak uçların ile yap biraz bekle sonra yıka bunu istediğin zaman yapabilirsin hem peeling etkisi yapıyor vücuttaki çatlaklar içün yapıyordum ben ama karbonat koymuyordum sonradan ekledim gerçekten etkisi var 2 gün yap 1 gün ara ver öyle. Çıkarken soğuk tutmayı unutma ama. Kolay gelsin bekliyorum haberlerini:KK54:
neye iyi geliyormuş o_O

Can'ım benimde bacaklarımda beyaz çatlaklar var iyi gelir mi ki o_O
Canım benim ben 29 yaşındayım ergenlikten kalma üst bacaklarım da çatlaklar vardı iyi geldi düzenli yapıldığı takdirde sonuç alıyorsun 2. Hamileliğimde Karnım çok çatlamıştı başlamadan önce bi arkadaşıma göstermiştim 3 ay sonra tekrar gösterdim ve gerçekten şaşırdı düzeliyor ama o 3 ay çok düzenli yaptım. 2 gün yapıp 1 gün ara veriyorsun

Canım benim ben 29 yaşındayım ergenlikten kalma üst bacaklarım da çatlaklar vardı iyi geldi düzenli yapıldığı takdirde sonuç alıyorsun 2. Hamileliğimde Karnım çok çatlamıştı başlamadan önce bi arkadaşıma göstermiştim 3 ay sonra tekrar gösterdim ve gerçekten şaşırdı düzeliyor ama o 3 ay çok düzenli yaptım. 2 gün yapıp 1 gün ara veriyorsun
Maşaallah sabrına hayran kaldım :) ben çok sabırsızım. Hmn olsun isterim :)))

Tamam Can'ım sagol bende bir deneyeyim o Zaman

merhaba benim saçlarımda aşırı dökülme var. saç kesim günlerinde saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum artık :110: faydası olur mu

araştırdım doktora gittim bir sürü ilaç kullandım ama hala dökülüyor.eskiden çok gür saçlarım vardı. :KK43: vitamin hapları falan da kullandım .
Benim de dökülüyor fakat emzirdiğim için :)
Benim önerim ; günde 1 sabah 1 akşam ballı süt iç. Sabahları 2 tatlı kaşığı pekmez tüket. Boooool bol su iç en az 2 litre. Salata tüket hergün, hiç olmazsa 2 günde bir tüket. Fazla banyo yapma veya az banyo yapma, yani kararında yap. Mümkünse 3 günde bir. Saçını çok sıkı bağlama. Mümkünse lastik görmesin. Kısa kestirmek işe yarayacaktır ki hele kırıkların varsa hemen kestir çünkü kırıklar saçı tabir i caizse öldürüyor. Kısa kesince taramanın vereceği kopuklar, dökülmeler ve zarar en aza inecektir Bebeklere kullanılan d vitamini damlaları oluyor eczaneye sorarsın. Günde 2 damla damlat ağzına. Saçlarını geniş ağızlı ve çok dişli tarakla tara ve mümkünse tarağın dişleriyle saç derine hafif dokunuşlar yap ve mini daireler yap. Parmaklarınla saç derine hergün masaj yap bu kan dolaşımını arttırır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bende bayağı işe yaradı :) aklıma gelirse yazarım arada. Takipte kal. Rabbim şifa versin..

Benim de dökülüyor fakat emzirdiğim için :)
Benim önerim ; günde 1 sabah 1 akşam ballı süt iç. Sabahları 2 tatlı kaşığı pekmez tüket. Boooool bol su iç en az 2 litre. Salata tüket hergün, hiç olmazsa 2 günde bir tüket. Fazla banyo yapma veya az banyo yapma, yani kararında yap. Mümkünse 3 günde bir. Saçını çok sıkı bağlama. Mümkünse lastik görmesin. Kısa kestirmek işe yarayacaktır ki hele kırıkların varsa hemen kestir çünkü kırıklar saçı tabir i caizse öldürüyor. Kısa kesince taramanın vereceği kopuklar, dökülmeler ve zarar en aza inecektir Bebeklere kullanılan d vitamini damlaları oluyor eczaneye sorarsın. Günde 2 damla damlat ağzına. Saçlarını geniş ağızlı ve çok dişli tarakla tara ve mümkünse tarağın dişleriyle saç derine hafif dokunuşlar yap ve mini daireler yap. Parmaklarınla saç derine hergün masaj yap bu kan dolaşımını arttırır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bende bayağı işe yaradı :) aklıma gelirse yazarım arada. Takipte kal. Rabbim şifa versin..
teşekkür ederm söylediklerinizi deneyeceğim inşallah bana da iyi gelir :) çok sağolun

Arkadaşlar benim göbek kismimda tuylenme var doktora gittim hormonal bişey değil dedi ama insülin direnci var ondan dolayi olurmuş. ..
dolunay işe yarar mı bende de... bacaklarimda etkisini görüyorum ama gobegim için fikir almak istedim

X