Dolunay epilasyonu

bende merakla bekliyorum geçen ay bayrama denk geldi öncesi aldım baya farketti erkenden çıkmaya başladılar. ama yılbaşından beri dolunaya göre yaparken 1 ayda çıkmıyordu tuyler . ağustosta dolunayı beklicem kısmetse

Bende 2 senedir takip ediyorum farketti önümüzde ki Ay'ı bekliyorum umarım adetime denk gelmez

S Sonsuzzzz nerdesin bacım doğum yaptınmııı..ses ver yaa
6 Temmuzda doğum yaptım bacım :) Sabah 10 da başladı sancım akşam 5 e kadar çektim normal olsun diye. Bebek kendini yukarı verdi çatıdan korktuğum için sezaryen oldu. Efe'm doğdu şükür. Süt yönünden pes etmedim 2-3 gün uğraştım ve sonunda emzirmeyi başardım :) şu an uykusuzluk hariç bi şikayetim yok sen napıyorsun bebiş nasıl :))

Ağustos ayı Saç Kesimi tarihi aynı zamanda Göğüs Büyütme tarihidir. Ve yaklaşık 6 ay boyunca Göğüs büyütme tarihi olmayacaktır bilginize..

Ağustos ayı Saç Kesimi tarihi aynı zamanda Göğüs Büyütme tarihidir. Ve yaklaşık 6 ay boyunca Göğüs büyütme tarihi olmayacaktır bilginize..

nasıl yani hiçbir şey anlamadım. Konuya çok uzağım göğüs büyüme işini vaktiniz varsa azıcık anlatabilir misiniz

nasıl yani hiçbir şey anlamadım. Konuya çok uzağım göğüs büyüme işini vaktiniz varsa azıcık anlatabilir misiniz
Pek zamanım yok canım. Bebeğimle vakit geçirmem gerekiyor. Kısaca ay Aslan burcunda büyüdüğü zaman göğüse yapılan büyütme masajları ve bakımları göğsü büyütmede 2 kat daha etkilidir. Tam tersi ay Aslan burcunda küçüldüğü zaman küçültme bakımları 2 kat daha etkilidir. Ağustos tan sonra yaklaşık 6 ay kadar ay Aslan burcunda küçülecek. Benden bu kadar

çok teşekkür ediyorum, bebeğinize ve size sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…