- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Temmuzun tarihi geçmiş. Değişmezse;Ilk sayfadaki tarihlere bu göğüs büyütme tariheri eklenirse çok çok mutlu olurumçünkü çok ihtiyacım var buna lütfen ben hesaplayamıyorum
Rica ederim.benim hesaplayabileceğim bişey değil anladığım kadarıyla ilk sayfayı takip etsem iyi olacak :) teşekkür ederim
Çok çok tesekkur ederimTemmuzun tarihi geçmiş. Değişmezse;
14 Ağustos 18:55 Başlıyor,
15 Ağustos 10:46 Bitiyor.
Bende 2 senedir takip ediyorum farketti önümüzde ki Ay'ı bekliyorum umarım adetime denk gelmezbende merakla bekliyorum geçen ay bayrama denk geldi öncesi aldım baya farketti erkenden çıkmaya başladılar. ama yılbaşından beri dolunaya göre yaparken 1 ayda çıkmıyordu tuyler. ağustosta dolunayı beklicem kısmetse
Rica ederim.Çok çok tesekkur ederim
yeni tarihleri öğrenebilir miyim,yazdinizda benmi bulamiyorum
Yeni Epilasyon tarihleri ne zaman kızlar?
Teşekkürler derindenizlerden sanırım adetime denk geliyor bu ay sadece ayın ilk zamanı sanırım başka tarih yok şansıma6 sında başlıyordu sabah saat 5-6 civarı.. 6-7-8 'i sabah 10:00 gibi bitiyordu sanırım. Detay hatırlamıyorum. 7 sinde rahatlıkla yapabilirsiniz.
Rica ederim, hızlıca bakmıştım sanırım yoktu.Teşekkürler derindenizlerden sanırım adetime denk geliyor bu ay sadece ayın ilk zamanı sanırım başka tarih yok şansıma
6 Temmuzda doğum yaptım bacım :) Sabah 10 da başladı sancım akşam 5 e kadar çektim normal olsun diye. Bebek kendini yukarı verdi çatıdan korktuğum için
:) sen bi gittin pir gittin bacım mübarek. Tekrar hoşgeldin. Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün yoğurdum ile evlenmeye çalışıyorduk. Bugün ise kucağımda oğlum ileyim :)pericaaannn kuzu, ben yokken sen bide çocuk yapmışsın
çok sevindim.
Ağustos ayı Saç Kesimi tarihi aynı zamanda Göğüs Büyütme tarihidir. Ve yaklaşık 6 ay boyunca Göğüs büyütme tarihi olmayacaktır bilginize..
Pek zamanım yok canım. Bebeğimle vakit geçirmem gerekiyor. Kısaca ay Aslan burcunda büyüdüğü zaman göğüse yapılan büyütme masajları ve bakımları göğsü büyütmede 2 kat daha etkilidir. Tam tersi ay Aslan burcunda küçüldüğü zaman küçültme bakımları 2 kat daha etkilidir. Ağustos tan sonra yaklaşık 6 ay kadar ay Aslan burcunda küçülecek. Benden bu kadarnasıl yani hiçbir şey anlamadım. Konuya çok uzağım göğüs büyüme işini vaktiniz varsa azıcık anlatabilir misiniz
Pek zamanım yok canım. Bebeğimle vakit geçirmem gerekiyor. Kısaca ay Aslan burcunda büyüdüğü zaman göğüse yapılan büyütme masajları ve bakımları göğsü büyütmede 2 kat daha etkilidir. Tam tersi ay Aslan burcunda küçüldüğü zaman küçültme bakımları 2 kat daha etkilidir. Ağustos tan sonra yaklaşık 6 ay kadar ay Aslan burcunda küçülecek. Benden bu kadar
Rica ederim.