- 24 Mart 2015
- 6
- 2
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek tarih var.Selam arkadaşlar bu ay ki epilasyon tarihlerini yazarsaniz çok sewinirim
Çok tesekkur ederim ilgineTek tarih var.
6 Ağustos 05.29'da başlayıp 8 Ağustos 08.39'a kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )
Rica ederim.Çok tesekkur ederim ilgine
sanırım yok bende kaçırdım bu ay. çok da uzamamıştı erteledim. bidahaki ay heralde 2 dönemi olacak en azından 2. dönemi yakalrım diye düşündüm ve erteliyorum bakalımBu ay baska tarih yok mu?
Etki dolunaydan başlar yeniaya kadar devam eder bacım. Doğru tarihte yaparsan azaltıp inceltirsin. Gerisi nötr etki yapar. Yeniay dolunay arası ters etki yapar. Yani kalınlaştırıp sertleştirir. Rhythmofnature sitesini ilk sayfada önerdim zaten. Fakat tarih ve saat aralıkları için. Gerisi yarı yarıya yanlış bilgi veriyor bakım tarihleri yönünden. Benden söylemesi..ben dolunay takvimi için aşağıdaki sayfayıda takip ediyorum ayrıca. ayın gucu azalsada epilasyonun zamanı 13 une kadar devam ediyormuş
ilgilenenler buradan bakabilirler
http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-saglik-ve-guzellik
Bu ay baska tarih yok mu?
Tarih ve saat aralıklarını hesaplamak için bizde bu siteyi kullanıyor ve öneriyoruz zaten.İlk sayfada ki "nasıl hesaplama yapılır" bölümünde yazıyor. Devam etme durumuna gelince, çok çok aciliyetimiz var ise ve epilasyon tam tarihlerini bekleyemiyorsak nötr tarihlerde de alınabilir ama bu bizi amacımıza ulaştırmaz, günü kurtarır sadece. Amacımız kılları güşsüzleştirip, geç çıkmalarını sağlamak ve azaltmak çünkü.ben dolunay takvimi için aşağıdaki sayfayıda takip ediyorum ayrıca. ayın gucu azalsada epilasyonun zamanı 13 une kadar devam ediyormuş
ilgilenenler buradan bakabilirler
http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-saglik-ve-guzellik
9 10 11 12 13 eylül canımKızlar rica etsem eylül ayi sac kesim tarihlerini de yazar misiniz?? Kendim hesaplayamiyorum.
Tesekkur ederim9 10 11 12 13 eylül canım
9 10 11 12 13 eylül canım
Bacım eylül saç kesimi 27 eylül 23.29 - 28 eylül 05.51 arası olacak. 6,5 saat yani . Yanlış hesaplamışsın :)Tesekkur ederim
Ben bahsedilen siteden bakmıştım doğru değil mi yanii.. bende saç kestirmeyi düşünüyodumm o tarih çok geçmiş ama yaa neyse beklicez artıkkBacım eylül saç kesimi 27 eylül 23.29 - 28 eylül 05.51 arası olacak. 6,5 saat yani . Yanlış hesaplamışsın :)