Merhaba,Merhaba bu ayki epilasyon tarihlerinin saatlerini öğrenebilir miyim? Lazer randevusu alacağım da. Teşekkürler :)
Rica ederim.Tamamdır şimdi gördüm, kusura bakmayın. Çok teşekkürler.
Bu ayki tarihleri yazabilir misiniz?
Teşekkür ederim.Eylül ayında;
1. Tarihler
02.09.2015 ,13.02 de başlıyor
04.09.2015 , 14.48 de bitiyor.
2.Tarihler
11.09.2015, 17:56 da başlıyor
13.09.2015, 9:43 de bitiyor.
3.Tarihler
29.09.2015, 22:57 de başlıyor
30.09.2015 devam ediyor.
1 Kasım 2015, 23:03 de bitiyor.
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Kaşınızın hiç çıkmasını istemediğiniz yerlerini(iki kaş arası, göz kapaklarının alt kısımları vb.) epilasyon tarihlerinde, diğer taraflarıda bu tarihler dışında kalan zamanlarda alabilirsiniz.derindenizlerden Acaba bu ay kaş alımı için hangi gün uygun?? çok geç saat ise nötr günler hangileri? teşekkürler
Hahahahahahaha!Cok ozur dilerim yanlis yere yazmisim
Hoşgeldiniz,Bu ay ilk kez ben de denicem fauller için arkasından da Bioder sürücem
merhaba acil olarak bir sey sorabillir miyim? bu ayin 11i aslan burcunda ama küçülen aya denk geliyormus duyduguma gore ay aslan burcunda kuculuyorsa sac kesilince gurlesirmis ay büyüyorsa sac kesilirse hızlı uzarmis ama sizin aciklamalarinizda sadece büyüyen fazda kesin diyosunuz aciklayabilir misiniz?Hoşgeldiniz,
Sonuçları paylaşmanızı bekliyoruz o halde.
Merhaba, açıklamaları yapan kişi ben değilim, topik sahibi sanırım yazamadığı için arkadaşlara yardımcı olmak adına epilasyon tarihlerini hesaplayıp yazdım. Saç kesimi ilgimi çekmediği için bakmıyorum ben.merhaba acil olarak bir sey sorabillir miyim? bu ayin 11i aslan burcunda ama küçülen aya denk geliyormus duyduguma gore ay aslan burcunda kuculuyorsa sac kesilince gurlesirmis ay büyüyorsa sac kesilirse hızlı uzarmis ama sizin aciklamalarinizda sadece büyüyen fazda kesin diyosunuz aciklayabilir misiniz?
bi de limon tuzu uyguluyor musunuz ise yariyorsa nasil uyguladiginizi anlatir misiniz simdiden cok sagolun