Dolunay epilasyonu

Selam arkadaşlar bu ay ki epilasyon tarihlerini yazarsaniz çok sewinirim
Tek tarih var.
6 Ağustos 05.29'da başlayıp 8 Ağustos 08.39'a kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

Ben geçen ay başladım ve gözle görülen bir azalma var. Bu ay ağdaya bile gidemicem epilatörle yapıcam, çünkü çok uzamadılar.

Etki dolunaydan başlar yeniaya kadar devam eder bacım. Doğru tarihte yaparsan azaltıp inceltirsin. Gerisi nötr etki yapar. Yeniay dolunay arası ters etki yapar. Yani kalınlaştırıp sertleştirir. Rhythmofnature sitesini ilk sayfada önerdim zaten. Fakat tarih ve saat aralıkları için. Gerisi yarı yarıya yanlış bilgi veriyor bakım tarihleri yönünden. Benden söylemesi..

Tarih ve saat aralıklarını hesaplamak için bizde bu siteyi kullanıyor ve öneriyoruz zaten.İlk sayfada ki "nasıl hesaplama yapılır" bölümünde yazıyor. Devam etme durumuna gelince, çok çok aciliyetimiz var ise ve epilasyon tam tarihlerini bekleyemiyorsak nötr tarihlerde de alınabilir ama bu bizi amacımıza ulaştırmaz, günü kurtarır sadece. Amacımız kılları güşsüzleştirip, geç çıkmalarını sağlamak ve azaltmak çünkü.

Bacım eylül saç kesimi 27 eylül 23.29 - 28 eylül 05.51 arası olacak. 6,5 saat yani . Yanlış hesaplamışsın :)
Ben bahsedilen siteden bakmıştım doğru değil mi yanii.. bende saç kestirmeyi düşünüyodumm o tarih çok geçmiş ama yaa neyse beklicez artıkk

Bu arada kusura bakmayın hakkınızı helal edin ...yanlış bilgi olacağını düşünemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…