Dolunay epilasyonu

Astrolojiye benim de ilgim vardır
Bu ne güzel konu böyle

Bu hafta ağda yaptıracaktım iyi denk gelmiş tarihler :)

Bu arada

- Kaşlarınızı bu verdiğim tarihlerde almayın. küserler. İlerde şeklini değiştirmek istediğinizde küsen kaşlar geri çıkmayacaktır . Ya da sizi çok uğraştıracaktır. Hele ki bu tarihte kaşınızı alırken yanlış şekil verildiyse..!

yazmışsınız ama hangi tarihler arası acaba S Sonsuzzzz ? Benim de kaşlarım küstü 3 senedir çıkmıyor o küsen yerden şimdi dikkat edeyim artık.

1. sayfa da ki ilk mesajda her ay güncelleniyor tarihler. Orada verilen epilasyon tarihleri içinde kaş alınmayacak.

1. sayfa da ki ilk mesajda her ay güncelleniyor tarihler. Orada verilen epilasyon tarihleri içinde kaş alınmayacak.

1. Tarih :
4 Haziran 04.50'de başlayıp 6 Haziran 08.01'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz.

2. Tarih :
12 Haziran 18.16'da başlayıp 14 Haziran 20.51'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz.

Bu tarihlerde mi alınmayacak?

Sarimsagin kaslari çıkardığını duymustum bir akrabam denemisti. Eger kokusundan rahatsız olmam derseniz deneyebilirsiniz. Bahsettigim kisi bir ay boyunca her gun kaslarına sarımsak sürdüğünü soylemisti.

Sarimsagin kaslari çıkardığını duymustum bir akrabam denemisti. Eger kokusundan rahatsız olmam derseniz deneyebilirsiniz. Bahsettigim kisi bir ay boyunca her gun kaslarına sarımsak sürdüğünü soylemisti.

Arada sırada sürüyorum sarımsak ama kokusunu sevmiyorum pek
Yılan yağı aldım onu sürüyordum. Çıkartıyor ama tüy şeklinde kalınlaşmıyor bende bıraktım

Arada sırada sürüyorum sarımsak ama kokusunu sevmiyorum pek
Yılan yağı aldım onu sürüyordum. Çıkartıyor ama tüy şeklinde kalınlaşmıyor bende bıraktım
Evet kokusuna katlanmak zor gercekten. Jilet falan olur mu acaba hani kalinlastirir mi ki. Ben düşünüyorum aslinda ama arastirmadim ise yariyorsa denerim. Kusen kaslarim geri gelsin yeter ki :) bir de aktarlarda kas ve kirpik icin yaglar oluyor ben gormustum rimel kutusu gibi seffaf bir seyin içindeydi fircasi falan vardi surmek icin belki ise yarar aklinda bulunsun. Benim goz cevremde yag bezeleri olduğu için cogalir diye korkuyorum yag kullanmaktan :/

Jilet deneyip kaşlarını kalınlaştıran birini okumuştum bir ara, işe yarıyormuş ama kaş için özel aparatlı bir jilet kullandığını yazmıştı hatta pazardan almış. Yağların, göz çevrelerinde yağ bezelerine neden olduğunu da söyleyen çok kişi var maalesef...

Aa dur deneyim bulursam o jiletten :) evet benimki de kremlerden dolayi oldu sanirim o yuzden pek bir sey kullanamiyorum artik cildime

Jilet bi ara düşündüm ama bu sefer tahris ederse diye cesaret edemedim dogrusu. Nerdeyse 3 aydir kuafore gitmiyorum cikacak kaslarim diye
Benim sadece kavis kısmı çıkmıyor, kulak çöpü ile sürüyorum oraya o nedenle yaglanma yapacagini sanmiyorum. Hani cok fazla surulmesi belki tetikler.

Kas konturu yaptiracagim artik, hergün boyamaktan biktim

Herkeste yapmaz canim yag kullanan cok insan var. Benim yag bezeleri irsi oldugu icin cikmaya bahane arıyorlar. Annem yuzune her seyi sürer hicbir sey olmaz mesela ama ben babama cekmisim bir de konturu dene madem

Yapan kişi fotolarını da paylaşmıştı sonuç çok iyiydi. Tahrişten filanda bahsetmemişti hiç. Çok fazla bastırıp hırpalamazsan ve sivilce filan da yoksa bir şey olacağını sanmıyorum.

Sağool canım bir de tere kürünü senin verdiğin tarihlerde yapmak istedim fakat öğleden önceleri bir türlü yiyemiyorum tereyi 13ünde tereyi daha almamıştım bugünde uyuyakalmışım öğleden sonra bir bağ yiyerek mi telafi edeyim yoksa normal düzene devam mı edeyim canım

canım kusura bakma biraz geç kaldım. ama fazla zaman geçmemesi kaydıyla telafi edebilirsin

merhaba ilk defa dolunay takvimi diye birşey duydum. çok mu cahilim dedim kendi kendime yorumları okudum da tam anladım mı emin değilim belli tarihler var ve tarihlerde yazdıgınız şeyleri yapmalı yada yapmamalıyız değil mi :) S Sonsuzzzz :)

En yakın dolunay ne zaman kızlar bilen var mı ? Bide gece geç saatlerdemi yapıcaz tam dolunayı görüpmü alcaz tüyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…