bende yaptım ohhh mis gibi oldum başka yapan yok kızlar............
Özellikle kol ve bacakta bayağı fark ediyor.
Koltuk altıma önceden lazer epilasyon yaptırdığım için bilemiyorum tabi farkı. Ama genitalde pek bir fark yok gibi henüz.Evet koltuk altindada fark ediyor
evet canım benimde koltuk altım ve bacaklarımdakiler zayıfladı bikinide eskisi kadar yoğun degiller...Arkadaslar nasil gidiyo ? tarihlere uyarak azalma gozluyormusunuz ?
Az da olsa seyrelme şeklinin çok çok daha üzerinde özellikle alt bacak için söylüyorum kendi adıma ( yapay hormon koztizonlu (yan etklerinden biri kıllanma) ilaçlar kullandım yıllarca astımım için, artı sentetik tiroid hormonu alıyorum her gün, bunlara rağmen).arkadaşlar 1 yıl boyunca ağda yapınca az da olsa seyrelme olması normal ki zaten. takvim işe yarıyor mu gerçekten emin misiniz? umutlanmıştım çok ama...
Az da olsa seyrelme şeklinin çok çok daha üzerinde özellikle alt bacak için söylüyorum kendi adıma ( yapay hormon koztizonlu (yan etklerinden biri kıllanma) ilaçlar kullandım yıllarca astımım için, artı sentetik tiroid hormonu alıyorum her gün, bunlara rağmen).
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun canım.
Nisan ayının tarihini söyleyebilme şansınz varmı :) ona göre randevu alacağımda, bu ayı kaçırdım
Çanakkale Zaferinin 100. yılında, bu uğurda çalışmış, savaşmış tüm insanlarımızı, gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum...