Dolunay epilasyonu

ay perisi her dolunayda seni anıyorum haberin olsun :) iyi ki paylaşmışsın böyle bişeyi geç çıkıyo ve zayıflamalar var tüylerde inşlh zamanla iyice kurtulcam allah razı olsun senden :)

arkadaşlar merhaba, ben de bu epilasyon tarihlerine 1 yıldır uyuyorum. bacaklarımda gözle görülür azalma oldu. fakat özel bölgelerimde fark yok hala. şimdi evde lazer yapıyorum kendim. dolunay tarihlerine uyarak yapıyorum. daha önce de lzere gitmiştim fakat çok fazla işe yaramamıştı. belki bu tarihlere uyarsam faydasını görebilirim diyorum..

arkadaşlar 1 yıl boyunca ağda yapınca az da olsa seyrelme olması normal ki zaten. takvim işe yarıyor mu gerçekten emin misiniz? umutlanmıştım çok ama...

arkadaşlar 1 yıl boyunca ağda yapınca az da olsa seyrelme olması normal ki zaten. takvim işe yarıyor mu gerçekten emin misiniz? umutlanmıştım çok ama...
Az da olsa seyrelme şeklinin çok çok daha üzerinde özellikle alt bacak için söylüyorum kendi adıma ( yapay hormon koztizonlu (yan etklerinden biri kıllanma) ilaçlar kullandım yıllarca astımım için, artı sentetik tiroid hormonu alıyorum her gün, bunlara rağmen).

çok geçmiş olsun canım.

canım çok sıkılıyor bugünlerde sırtım belim de ağrıyor karnım büyüdü büyüyeli ama iştahım ne biçim arttı e ama çok şükür tabii halime

Nisan ayının tarihini söyleyebilme şansınz varmı :) ona göre randevu alacağımda, bu ayı kaçırdım

derindenizlerden ben de epilasyonu öyle hesapladım.
saç kesimi de tek tarih sanırım tam dolunayda burç değişimi olmuş çünkü ilkinden emin olamadım.
25 Nisan günü saat 17.13'ten 28 nisan 4.07'ye kadar saç kestirebiliyoruz. kontrol ederseniz sevinirim hesaplamada yeni sayılırım daha :)
hepinize özellikle de ayperisine çok teşekkür ediyorum. sayesinde epeyce yol katettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…