Dolunay epilasyonu

adet olucam yarın ve az önce ağda yaptım?! kötü bi şey olmaz değil mi? fayda göremeyeceğim orası kesin de...

inanmıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. çok üzüldüm şimdi napıcam ben ya
bakla suyu sürdüm belki o işe yarar
teşekkür ederim.
canım üzülme önümüzdeki ay dikkat edersen ozaman cılızlar benimde bir ara başıma geldi sonra düzenlü dolunayı takip edince iyi oldu

adet olucam yarın ve az önce ağda yaptım?! kötü bi şey olmaz değil mi? fayda göremeyeceğim orası kesin de...
Eh be canım, kocaman büyük büyük uyarı yazmıştım "*ADETLİYKEN VEYA ADETE 2-3 GÜN KALA YAPMIYORUZ .." diye. Hormonlar yüzünden kıllar daha sert ve hızlı çıkar çünkü. Artık kurt kadın olarak gezeceksin. Şaka şaka, bundan sonrasına dikkat edersin, zamanla incelir, azalır.

Son düzenleme:

benim bildigim kadarıyla tüyleriniz biraz sertleşecek....

inanmıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. çok üzüldüm şimdi napıcam ben ya
bakla suyu sürdüm belki o işe yarar
teşekkür ederim.

canım üzülme önümüzdeki ay dikkat edersen ozaman cılızlar benimde bir ara başıma geldi sonra düzenlü dolunayı takip edince iyi oldu

nasıl rahatladım anlatamam :)
eh bi dahaki aya dikkat ediyorum o zaman

Bakla suyunu ilk kez duydum, nasıl yapılıyor ve tam olarak nasıl bir etkisi var?

korkutmayın bacımızı bundan sonra dikkat ettikçe azaltacak o da bizim gibi İnşallah bakla suyuna gelince ; her bilgi gibi onu da araştırmıştım. uzun süre deneyen birkaç kişi ne yazık ki işe yaramadığını belirtince vazgeçtim. ve anladım ki tüylerin ilacı yok tabii DOLUNAY EPİLASYONU dışında

bende aldım bitti ağdam..ama ne hallerle..şu göbekle alamıyorum.
koltuk altımda hiç yok diyebilirim bu ay almadım..
sizlerede kolay gelsin..

Ben de ağdayı ve tırnskları deniycem hamilelikten ötürü tırnaklarım çok inceldi gül gibi soyuluyor kırılıyor umarım işe yarar.

kızlar tüm yorumları okuyamadım ama cidden bu yöntemle tüylerinden kurtulan var mı? azalmadan bahsetmiyorum, ayve tüyü gibi olabilirler belki ama gerçekten faydasını gören oldu mu ki? eğer varsa da ne kadar sürede oluyor?

Zeytinyağlı bakla da güzel olurdu bee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…