Dolunay epilasyonu

her burç için ay takvimi farklı oluyor değil mi? yani mesela bi tarih aynı anda tüm burçların epilasyon tarihi mi oluyor yoksa?

teşekkür ederim :) peki saç kesimi de ayni degil mi? mart ayı için saç kesim tarihine nasıl ulaşabilirim. yada bunu hesaplamayı nasıl öğrenirim?
Rica ederim, evet hepsi aynı. 1. sayfanın ilk mesajını oku, bütün tarihler orada alt alta sıralı durumda yazıyor ve her ay güncelleniyor. Mesajın sonlarına doğru da hesaplama nasıl yapılır anlatılıyor oradan öğrenebilirsin.

Rica ederim, evet hepsi aynı. 1. sayfanın ilk mesajını oku, bütün tarihler orada alt alta sıralı durumda yazıyor ve her ay güncelleniyor. Mesajın sonlarına doğru da hesaplama nasıl yapılır anlatılıyor oradan öğrenebilirsin.
süpersiniz sizzz :KK36: çok çok teşekkür ederim hemen gidip saçlarımı kestirmeliyim. kadınlar kulübünü kadınlar kulübü yapan siz ve sizin gibi paylaşımda bulunanlardır:KK9::KK9::KK9:tekrar teşekkür ederim:KK74:

süpersiniz sizzz :KK36: çok çok teşekkür ederim hemen gidip saçlarımı kestirmeliyim. kadınlar kulübünü kadınlar kulübü yapan siz ve sizin gibi paylaşımda bulunanlardır:KK9::KK9::KK9:tekrar teşekkür ederim:KK74:
acele etmen lazım 13:57 de son çünkü

ben de p.tesi günü kestirdim :KK66::KK66:

Rica ederim, :KK25: bilgi paylaşıldıkça değer kazanır diye düşünürüm. Yardımcı olabildiysem ne mutlu, umarım yetişebilmişsinizdir.

Bu arada hatırlatayım yeni gelenlerde var gözden kaçmasın, mart ayı ilk epilasyon günü yarın akşam başlıyor.

5 Mart 21.05'te başlayıp

7 Mart 02.51'e kadar

istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak).

*ADETLİYKEN VEYA ADETE 2-3 GÜN KALA YAPMIYORUZ ..

Bu arada hatırlatayım yeni gelenlerde var gözden kaçmasın, mart ayı ilk epilasyon günü yarın akşam başlıyor.

5 Mart 21.05'te başlayıp

7 Mart 02.51'e kadar

istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak).

*ADETLİYKEN VEYA ADETE 2-3 GÜN KALA YAPMIYORUZ ..
maalesef adetliyim :oops::oops:
benim epilasyyon işi ay ortasına kaldı zaten müsait olsam da yapmazdım artık ayda bir yapıyorum bu yöntem sayesnde şu an epilasyonluk bir durum yok henüz 1 hafta önce almış gibiler çok şükür :KK69::KK69:

ayy 1 haftadır pala bıyık geziyorum 5 martta alıcam diye,meğer akşam başlıyormuş..yarın da işe böyle gelicem desenize
pala-biyikli-komik-bebek-resmi.jpg

Son düzenleme:
maalesef adetliyim :oops::oops:
benim epilasyyon işi ay ortasına kaldı zaten müsait olsam da yapmazdım artık ayda bir yapıyorum bu yöntem sayesnde şu an epilasyonluk bir durum yok henüz 1 hafta önce almış gibiler çok şükür :KK69::KK69:
Evet bazen ayda bir bile yeterli oluyor özellikle kol ve bacakta( genital ve dudak üstü hariç benim), sorun yok o halde senin için.

X