Dolunay epilasyonu

3-4 gündür grip mi nezle mi ne olduğunu anlayamadığım hastalığa yakalandım. yeni geldim. yavaş yavaş iyileşiyorum. derindenizlerden ellerine sağlık bacım yardımcı oluyorsun çooook teşekkürler

slmmm bişi sorucam şimdi bu tarihlerden birinin diğerine göre daha etkili olduğu söylenemez değil mi
merak ettim sadece ben hep ikinci tarihe kalıyorum da
adet günümden dolayı ondan sordumm

geçmiş olsun periciğimm dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut gerekirse çift çorap giy ben evde öle yapıyorum mazallah yoksa hastalık zor bir de limonlu adaçayı iç bol bol şifa olsun cnmm

bende yuzumdeki killari bu sefer verdiginiz tarihe gore aldim gec cikiyor inanamadım benim yuzumdekiler hergun cikiyor ve kalin iki gun oldu bazi yerdrkiler cikmamis bazilari cikmis oda cikanlarda o donemde vikmayip alsmadiklarim sanirim Allah razi olsun sizden takip etmeye calidicam insallab hep boyle olur keske hep dolunay olsada killar gdc ciksa

Kızlar şubat ayı saç kesim tarihleri ne zamandı
21 Şubat 02.13'ten 23 Şubat 02.28'ye kadar Saç kesimi yapabilirsiniz. ( Saçlarınız ve tırnaklarınız daha hızlı - daha sağlıklı uzayacak..! ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )
bu tarih var cnm diğerinin süresi çoktan geçti zaten 3 şubattı

Teşekkür ederim tatlım evet şubattakini kaçırdım inşallah bu sefer yetişirim

Amin canım, ne güzel daha ilk günlerden fayda görmüşsün.

Son düzenleme:
slmmm bişi sorucam şimdi bu tarihlerden birinin diğerine göre daha etkili olduğu söylenemez değil mi
Ben bir yerde ikinci günlerin daha etkili olduğunu okumuştum. Doğru mudur ve tarihler arasında öyle bir fark var mı bilemiyorum tabi.

Ben bir yerde ikinci günlerin daha etkili olduğunu okumuştum. Doğru mudur ve tarihler arasında öyle bir fark var mı bilemiyorum tabi.

Oğlak burcunda bulunduğu dilim daha etkili diye bilinir ama pekte farkı olmuyor tecrübeyle sabittir. psikolojinizi yanlış yönlendirmeyin

geçmiş olsun periciğimm dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut gerekirse çift çorap giy ben evde öle yapıyorum mazallah yoksa hastalık zor bir de limonlu adaçayı iç bol bol şifa olsun cnmm

Rica ederim canım, dikkat et kendine geçmiş olsun.

sağolun canım. da bana herşeyi yasak ediyorlar. nane limon içme, ıhlamur içme vs. hep yasaklıyor annemgil adaçayını da içmeyi severim ama hamile olunca herşeyden korkar oldum

ohh şifa olsun bacım. bende senin gibi ilk uygulamamda faydasını görmeye başlamıştım. İnşallah daha da çok faydasını görürsün bacım

sağolun canım. da bana herşeyi yasak ediyorlar. nane limon içme, ıhlamur içme vs. hep yasaklıyor annemgil adaçayını da içmeyi severim ama hamile olunca herşeyden korkar oldum
niye yaa şaşırdım şimdi vallahi bunlar doğadan gelen bitkisel şeyler ne zararı olabilir ki sana ya da bebeğe bilemedim şimdi

niye yaa şaşırdım şimdi vallahi bunlar doğadan gelen bitkisel şeyler ne zararı olabilir ki sana ya da bebeğe bilemedim şimdi
ne bilim hasta oldum zaten ilaç içemiyorum bunları da korkumdan içemedim. kendi kendine geçti çoğu bitki zararlı zaten iltihap söktüğü için düşüğe sebep oluyor. büyükler de böyle diyince yiyemez içemez oldum.

ANLADIM CANIM ..

Canım Bugün dr'uma sordum bende herşeyi içebilirsin dedi ki benim bir de düşük riskim var.. Kulaktan dolma bilgilere inanmayın yok maydanoz yok ada çayı yok o yok bu düşünme herşeyden azar azar kararında ye ve iç dedi.. Bence sende takma kafana

ben de biliyorum bacım. sadece iltihap sökücü özellikte olanların aşırısına kaçmıyorum. bir de şu yönü var Allah korusun kötü bir durum olduğunda " bizi dinlemeyip kafasının dikine gitti " olayı olma ihtimali var. neyse şunun şurasında temmuza ne kaldı canım da ne biçim tere çekti ki

bu arada hayırlı olsun bacım sen de hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…