Dolunay epilasyonu

piskoloji hormonları,hormonlar tüyleri etki ediyor
ben nasıl bi piskolojideyim ki bu kıllar diycemartık :) maşallahı var
epilasyon paklar bunlarıanca,ağda hak getire :)

bir de başka bir yerde bu aslan günlerinin bitiş günü için 5 şubat 07.40 diyor doğruluk payı nedir görünce şok oldum

bir de başka bir yerde bu aslan günlerinin bitiş günü için 5 şubat 07.40 diyor doğruluk payı nedir görünce şok oldum
evet 07.45 te bitiyor ama sen bunu saç kesimi anlamında soruyorsan (!) 4 şubat ta dolunay gerçekleşiyor ve ay küçülen faza geçiyor o yüzden 4 şubatta saç kesim bitiyor bacım

ohh bee
tam 4 ay olmuştu saçımı kestirmeye niyetleneli,ama bir türlü tarihler denk gelmiyordu.dün bütün gün hastaneydim dönüşte yorgunluk falan dinlemedim gittim kestirdim..

Yarın da malum temizliği yaptım mı tamamdır

sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?
bulantılarımın 1 ay önce bitmesiyle birlikte iyiyim şükür yarın bebişe bakmaya gidiyorum hastaneye cinsiyeti neymiş bi bakalım pek hastaneye gitmek istemiyorum o yüzden 4. ayımın dolmasını bekledim dur bakalım bi de yarın aşı yapılacak ne zormuş ama buna da şükürler olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin İnşallah

Allah daha iyi etsin inşallah.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..tabii bizlere de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

ben ilk defa bu dolunay olayina gore killarimi almak istiyorum tuy degil bileyuzumdeki killari dolunayda alirsam daha cikmiycak mi azalicak mi anlamadim bu ay ne zaman almam lazim kizlar yardimci olurmusunuz lutfen yuzumdeki tuhler kil oldu ne yaptiysan olmuyor bu ise yararmi

Azalacak ve güçsüzleşecek. Bugün sabah 08.45'te başladı, 7 Şubat 20.43'e kadar istediğin bölgeyi alabilirsin.

Tarihler her ay 1. sayfada ki ilk msj da güncelleniyor. Ordan takip et. Ben yine de alıntıladım senin için:

Ama önemli olan adet günlerinde alma, sonrasına denk gelmesi lazım. Adetin, 1-2-3 gün öncesi de olmaz. Sebebi ise BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..

Şubat ayı "Epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri ( Ben her ay tarihleri buradan vereceğim kızlar. )

1. Tarih :

5 Şubat 08.45'te başlayıp 7 Şubat 20.43'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

2. Tarih :

15 Şubat 01.24'te başlayıp 17 Şubat 02.13'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim adetime iki uc gun var ama ben mecburen adetliykande aliyorum vok cabuk cikiyor cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…