- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
bende yeni buldum.. internetten spariş veriyom cnm.slmm nerden alıyorsunuz bu ağdayı ilk defa duydum adını da
canım ben internetten alıyorum duranlar kozmetik var oradanslmm nerden alıyorsunuz bu ağdayı ilk defa duydum adını da
inşallah sende benim gibi memnun kalırsın canım ben bunu kullanmadan önce jilet kullanırdım düşün erkek kılı gibiydi şuan cılız ve seyrekler....bende yeni buldum.. internetten spariş veriyom cnm.
iyi cesaretinşallah sende benim gibi memnun kalırsın canım ben bunu kullanmadan önce jilet kullanırdım düşün erkek kılı gibiydi şuan cılız ve seyrekler....
evet canım jiletten sonra tüyler çıkarken o kaşıntı var ya bıktırmıştı bir cesaret kendi kendime bir başladım bu tablet ağdayla alıştım sonra kilo aldım ve şuan bu ağdayı kuaförüme götürüyorum o yapıyor doluanayla ve şuan cılızlaştılar şükür...seninde sayende oldu allah razı olsun canım...iyi cesaret
evet canım jiletten sonra tüyler çıkarken o kaşıntı var ya bıktırmıştı bir cesaret kendi kendime bir başladım bu tablet ağdayla alıştım sonra kilo aldım ve şuan bu ağdayı kuaförüme götürüyorum o yapıyor doluanayla ve şuan cılızlaştılar şükür...seninde sayende oldu allah razı olsun canım...
bitmiş bu gece sonmuş..kızlar epilasyon bitti mi ben bu ay yapamadım offf kaçırdım
evimde tadilat vardıbitmiş bu gece sonmuş..
diğer aya kaldım..
niye kaçırdınki
BEN KAÇIRMADIM pazar günü tüm vücut epilasyonumu yaptım sizin adınıza üzüldüm ama mart başında yine sanırım dolunay var o zman epilasyon günü yinekızlar epilasyon bitti mi ben bu ay yapamadım offf kaçırdım
inşallah diyelim allahın bir işi karışmazsa zaten pek cıkmamışlardıBEN KAÇIRMADIM pazar günü tüm vücut epilasyonumu yaptım sizin adınıza üzüldüm ama mart başında yine sanırım dolunay var o zman epilasyon günü yine
Önümüzde kaçırmamaya çalışın.inşallah diyelim allahın bir işi karışmazsa zaten pek cıkmamışlardı
ne zaman peki ?????Önümüzde ki ay tek tarih olacaktı sanırım onu kaçırmamaya çalışın.
Yukarı ekledim.ne zaman peki ?????
Şimdi detaylı baktım, 2. tarihi de ekledim.ne zaman peki ?????
teşekkürler canım....Şimdi detaylı baktım, 2. tarihi de ekledim.
Mart ayı 1. epilasyon tarihleri;
5 Mart 2015, 21:07 de başlıyor,
7 Mart 2015, 02:52 de bitiyor.
Mart ayı 2. epilasyon tarihleri;
14 Mart 2015, 09:40 de başlıyor,
16 Mart 2015, 12:14 de bitiyor.
Rica ederim.teşekkürler canım....