- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Rica ederim canım, işte gece gece hesaplayınca olabiliyor bazen karışıklıklar.Ellerine sağlık bacım sağolasın. ama 2. tarihin bitişi 17 Şubat 08.46 değil 17 Şubat 02.13 olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım, işte gece gece hesaplayınca olabiliyor bazen karışıklıklar.Ellerine sağlık bacım sağolasın. ama 2. tarihin bitişi 17 Şubat 08.46 değil 17 Şubat 02.13 olacak
Kusura bakmayın soruyu şu anda gördüm. Ayperisi cevaplamış ama adetliyken yapmamamız yeterli diye tekrar edeyim. :)size birşey sormak istiyorum saç kesimi adetten bir kaç gün önce yapsak bir zararı olurmu yani diyelim 2 gün önce kesim yapabilirmityiz??
biliyorum adetliyken kesinlikle yapmıyoruz
Mart ayına da şöyle bir baktım, Dolunay 5 Mart, 09:35'de Başak burcunda, 6 ve 7 sinde azalan ay. Bu durumda başlangıç tarihini tam olarak neye göre, nasıl hesaplayacağız?Tarihlerin bir kısmı güncellenmiştir
5 Mart 20.35 te dolunay gerçekleşecek ve küçülmeye başlayacak. başlangıcımız o halde 5 mart 21.35 olacak. 7 Mart 02.51 de epilasyon tarihimiz sona erecek 5 mart 09.35 nerden çıktı ben onu göremedim bacımMart ayına da şöyle bir baktım, Dolunay 5 Mart, 09:35'de Başak burcunda, 6 ve 7 sinde azalan ay. Bu durumda başlangıç tarihini tam olarak neye göre, nasıl hesaplayacağız?
5 Mart 20.35 te dolunay gerçekleşecek ve küçülmeye başlayacak. başlangıcımız o halde 5 mart 21.35 olacak. 7 Mart 02.51 de epilasyon tarihimiz sona erecek 5 mart 09.35 nerden çıktı ben onu göremedim bacım [/QUOTE
Buradan 2 sonuç çıkıyor, 1.si saatler değişebiliyor zamanla, 2. si ben direk, ay listesini açıp, alt alta sıralanmış günler üzerinden hesaplıyordum, sense direk o günün sayfasını açmışsın. Benim baktığım liste şeklinde hala 09:35 yazıyor. Tek tek tek bir ayın tüm günlerini tıklayıp diğer aya geçiş yapabiliyorum ve çokkk zor oluyor bu şekilde, pratik bir yolu var mı bilmediğim?
adres çubuğunun tarihini değiştiriyorum kısacaBuradan 2 sonuç çıkıyor, 1.si saatler değişebiliyor zamanla, 2. si ben direk, ay listesini açıp, alt alta sıralanmış günler üzerinden hesaplıyordum, sense direk o günün sayfasını açmışsın. Benim baktığım liste şeklinde hala 09:35 yazıyor. Tek tek tek bir ayın tüm günlerini tıklayıp diğer aya geçiş yapabiliyorum ve çokkk zor oluyor bu şekilde, pratik bir yolu var mı bilmediğim?
Evet ilk linkteki daha kolay. Diğer linkte ki olay pek açık seçik değil, o listeye bakarak, dolunay ile son dördün dönemi arasında arayacağız sanırım bize uyan burçların geçişini, öyle mi?anlamanız kolay olur diye http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi sitesini örnek vermiştim. isteyenler http://kadin.mynet.com/burclar-astroloji/2015-ay-takvimi.html sitesinden de bakabilir. orda tek sayfada tüm tarihler yazıyor. bu biraz daha zor diğerine göre
Peki adres çubuğunun tarihi nasıl değiştiriliyor?adres çubuğunun tarihini değiştiriyorum kısaca
Evet ilk linkteki daha kolay. Diğer linkte ki olay pek açık seçik değil, o listeye bakarak, dolunay ile son dördün dönemi arasında arayacağız sanırım bize uyan burçların geçişini, öyle mi?
Peki adres çubuğunun tarihi nasıl değiştiriliyor?
Daha önce denemiştim çıkmamıştı, diğerlerini de direk yanına yazdıklarından o şekilde gösterilmediğini düşündüm. İmleci biraz fazlaca sembol üzerinde tutmak gerekiyormuş, tek tek günlük sayfa açtığımda daha seri gösteriyor saati. Bu durumda dolunaydan hemen sonra uygun burca geçiş varsa (küçülme evresinde yani), dolunaya 1 saat ekleyerek epilasyona başlayabiliyoruz.bu arada biyodinamik takvimden 5 mart a baktım dolunay da 20.07 yazıyor. 09.35 apoje en sağda yazıyor ve bizim için önemi yok ki. önemli olan dolunayın üzerine ok işaretini getirdiğinde çıkan saat
Ben aylık görünümü açtığım için, tarih o şekilde görünmüyordu adres çubuğunda(bu şekildeydi: takvimi-saglik-ve-guzellik-mart-2015). Sen söyleyince gün,ay,yıl olarak denemiştim tarihi değiştirmeyi ama olmamıştı. Demek ki tam tersi şeklinde yazmışlar. Tamamdır, teşekkürler.dolunay ile yeniay arası bacım.. sordördünü falan karıştırma
Karıştırırım karıştırırım, ne vuruyon be! Takvim karışık gibi geldi ilk bakışta, öğreniyoz şurda. Al sana da. (Not: şiddete şiddetle karşıyım)
http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-20150203 bu linkin sonuna baktığında 20150203 yani 2015.02.03 => yıl.ay.gün şeklinde. yani şubat ın 3 ünü ifade ediyor. mesela bizim istediğimiz tarih ne ? martın 5 i.. 2015.03.05 oluyor.. aradaki noktaları silip linkin sonundaki tarihin yerine yazınca otomatik martın 5 ine bakıyoruz
aynen bacım şimdi tamamdırDaha önce denemiştim çıkmamıştı, diğerlerini de direk yanına yazdıklarından o şekilde gösterilmediğini düşündüm. İmleci biraz fazlaca sembol üzerinde tutmak gerekiyormuş, tek tek günlük sayfa açtığımda daha seri gösteriyor saati. Bu durumda dolunaydan hemen sonra uygun burca geçiş varsa (küçülme evresinde yani), dolunaya 1 saat ekleyerek epilasyona başlayabiliyoruz.
Diğer takvimde de( mynetin ki) dolunay ile yeniay arasına bakarak tarih hesaplanabiliyor epilasyonda. (Özellikle detaylı yazıyorum ki, doğru-yanlış herkes tarafından öğrenilsin).
Rica ederim bacım. Başarılarının devamını dilerimBen aylık görünümü açtığım için, tarih o şekilde görünmüyordu adres çubuğunda(bu şekildeydi: takvimi-saglik-ve-guzellik-mart-2015). Sen söyleyince gün,ay,yıl olarak denemiştim tarihi değiştirmeyi ama olmamıştı. Demek ki tam tersi şeklinde yazmışlar. Tamamdır, teşekkürler.