Dolunay epilasyonu

Amin bacım hayırlı evlat tek isteğimiz o_O
hayırlı olsun bacım..
ben dün ağdamı yaptım ama ne hallerle..hem göbek büyüdü hemde ağda olmadı en kötüsüde budu.
sesu ağda kullandım olması sir ağda vardı evde yeşil renkli ağda bezi olmadan kullanılan cinsten..ama oda kuruyup yapıştı..
yeni bi ağda istiyom ama ağda bezi olmadan vede sir ağda olacak..bildiğiniz bi marka varsa söyleyin bacılarr..

hayırlı olsun bacım..
ben dün ağdamı yaptım ama ne hallerle..hem göbek büyüdü hemde ağda olmadı en kötüsüde budu.
sesu ağda kullandım olması sir ağda vardı evde yeşil renkli ağda bezi olmadan kullanılan cinsten..ama oda kuruyup yapıştı..
yeni bi ağda istiyom ama ağda bezi olmadan vede sir ağda olacak..bildiğiniz bi marka varsa söyleyin bacılarr..
bimdeki hazır ağda bandı :KK19: ben onu kullanıyorum. ne bez derdi ne ısıtma derdi vs. çok rahat. hassas olduğumuz için tek seferde çekmek eskisine nazaran daha çok can yakıyor. ben eskiden de 1 bandı 3 e kesip o şekilde yapıyordum benim dediğim şekilde de yapabilirsin çok pratik ve işkencesiz oluyor :KK49:

hayırlı olsun bacım..
TANAÇAN Sir Ağda Titanyum Kremsi Pudralı olanın ben 3 yıldır kullanıyorum çok rahat tavisye ederim hem pudralı...

TANAÇAN Sir Ağda Titanyum Kremsi Pudralı olanın ben 3 yıldır kullanıyorum çok rahat tavisye ederim hem pudralı...
hay sağol cnm..ben sitesinden buldum 30 tl ama en az 2 yıl kullanılır..
kafamda tek soru koltuk altı için uygunmu..bide tam bikini bölgesi için olurmu..
sen nerden aldın..

hay sağol cnm..ben sitesinden buldum 30 tl ama en az 2 yıl kullanılır..
kafamda tek soru koltuk altı için uygunmu..bide tam bikini bölgesi için olurmu..
sen nerden aldın..
canım ben duranlar kozmetik var oradan aldım netten ben bikini ve koltuk altına kullanıyorum hem pudralı ayrıyetten pudrayada gerek yok bunun birde tablet agda olanlarıda var onlarda güzel

Eklentiler

• 60261254_tn70_0.jpg
    60261254_tn70_0.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 77
hayırlı olsun bacım..
ben weet sir ağda bantlarını kullanıyorum çok da memnunum yalnız bu bantları ısıtırken elimle ovuşturmak yerine fön makinesiyle ısıtıyorum ben çok daha etkili ve daha kolay alıyor onun dışında yine vivet ılık ağdayı kullanıyorum bezle kullanarak tabi özel bölgelere

X