Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy seninde mi bacıııı temmuz anneleri oğlan rekoru kırıyoruzAllah bağışlasın evlatlarımızıOğluşum olacakmış bacılar
Oğluşum olacakmış bacılar
Vatana millete hayırlı evlat olsun İnşallah.Oğluşum olacakmış bacılar
Amin aminayyyyyy seninde mi bacıııı temmuz anneleri oğlan rekoru kırıyoruzAllah bağışlasın evlatlarımızı
Amin İnşallah darısı tüm isteyenleregözün aydınn canım inş sağlıklı sekilde alırsın oğlusunu kucağına
Amin bacım hayırlı evlat tek isteğimizVatana millete hayırlı evlat olsun İnşallah.
hayırlı olsun bacım..Amin bacım hayırlı evlat tek isteğimiz
bimdeki hazır ağda bandı ben onu kullanıyorum. ne bez derdi ne ısıtma derdi vs. çok rahat. hassas olduğumuz için tek seferde çekmek eskisine nazaran daha çok can yakıyor. ben eskiden de 1 bandı 3 e kesip o şekilde yapıyordum benim dediğim şekilde de yapabilirsin çok pratik ve işkencesiz oluyorhayırlı olsun bacım..
ben dün ağdamı yaptım ama ne hallerle..hem göbek büyüdü hemde ağda olmadı en kötüsüde budu.
sesu ağda kullandım olması sir ağda vardı evde yeşil renkli ağda bezi olmadan kullanılan cinsten..ama oda kuruyup yapıştı..
yeni bi ağda istiyom ama ağda bezi olmadan vede sir ağda olacak..bildiğiniz bi marka varsa söyleyin bacılarr..
TANAÇAN Sir Ağda Titanyum Kremsi Pudralı olanın ben 3 yıldır kullanıyorum çok rahat tavisye ederim hem pudralı...hayırlı olsun bacım..
ben dün ağdamı yaptım ama ne hallerle..hem göbek büyüdü hemde ağda olmadı en kötüsüde budu.
sesu ağda kullandım olması sir ağda vardı evde yeşil renkli ağda bezi olmadan kullanılan cinsten..ama oda kuruyup yapıştı..
yeni bi ağda istiyom ama ağda bezi olmadan vede sir ağda olacak..bildiğiniz bi marka varsa söyleyin bacılarr..
hay sağol cnm..ben sitesinden buldum 30 tl ama en az 2 yıl kullanılır..TANAÇAN Sir Ağda Titanyum Kremsi Pudralı olanın ben 3 yıldır kullanıyorum çok rahat tavisye ederim hem pudralı...
ben pudralı bi türlü kullanamıyorum ya.. tenime yapışıp kalıyor hephay sağol cnm..ben sitesinden buldum 30 tl ama en az 2 yıl kullanılır..
kafamda tek soru koltuk altı için uygunmu..bide tam bikini bölgesi için olurmu..
sen nerden aldın..
canım ben duranlar kozmetik var oradan aldım netten ben bikini ve koltuk altına kullanıyorum hem pudralı ayrıyetten pudrayada gerek yok bunun birde tablet agda olanlarıda var onlarda güzelhay sağol cnm..ben sitesinden buldum 30 tl ama en az 2 yıl kullanılır..
kafamda tek soru koltuk altı için uygunmu..bide tam bikini bölgesi için olurmu..
sen nerden aldın..
bunu çok beyendim..çok aklıma yattı..bende agda bezlerini yapamıyorum diye böyle bezsiz olnları hoşuma gitti..canım ben duranlar kozmetik var oradan aldım netten ben bikini ve koltuk altına kullanıyorum hem pudralı ayrıyetten pudrayada gerek yok bunun birde tablet agda olanlarıda var onlarda güzel
canım tabletlerde çok güzel ben bir tablet eritip koltukaltımı alırdımbunu çok beyendim..çok aklıma yattı..bende agda bezlerini yapamıyorum diye böyle bezsiz olnları hoşuma gitti..
http://www.bakimliolmak.com/kategor...c-line-kalip-sir-agda-titanyum-500-gr-96-1789
tmm cnm.bu tablette güzel demicanım tabletlerde çok güzel ben bir tablet eritip koltukaltımı alırdım
evet canım belki inanmazsın ama hem bu ağda hem dolunay takvimi ile koltuk altım 2 ayda cıkıyor bikini bölgeside azaldı...elinle sürüp çekiyorsun parça parça ben çok memnunum....tmm cnm.bu tablette güzel demi
amin canım perimmm Allah sağlığıyla sıhhatiyle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adınaAmin İnşallah darısı tüm isteyenlere
ben weet sir ağda bantlarını kullanıyorum çok da memnunum yalnız bu bantları ısıtırken elimle ovuşturmak yerine fön makinesiyle ısıtıyorum ben çok daha etkili ve daha kolay alıyor onun dışında yine vivet ılık ağdayı kullanıyorum bezle kullanarak tabi özel bölgelerehayırlı olsun bacım..
slmm nerden alıyorsunuz bu ağdayı ilk defa duydum adını daTANAÇAN Sir Ağda Titanyum Kremsi Pudralı olanın ben 3 yıldır kullanıyorum çok rahat tavisye ederim hem pudralı...