Dolunay epilasyonu

size birşey sormak istiyorum saç kesimi adetten bir kaç gün önce yapsak bir zararı olurmu yani diyelim 2 gün önce kesim yapabilirmityiz??
biliyorum adetliyken kesinlikle yapmıyoruz
Kusura bakmayın soruyu şu anda gördüm. Ayperisi cevaplamış ama adetliyken yapmamamız yeterli diye tekrar edeyim. :)

Mart ayına da şöyle bir baktım, Dolunay 5 Mart, 09:35'de Başak burcunda, 6 ve 7 sinde azalan ay. Bu durumda başlangıç tarihini tam olarak neye göre, nasıl hesaplayacağız?
5 Mart 20.35 te dolunay gerçekleşecek ve küçülmeye başlayacak. başlangıcımız o halde 5 mart 21.35 olacak. 7 Mart 02.51 de epilasyon tarihimiz sona erecek 5 mart 09.35 nerden çıktı ben onu göremedim bacım

Artık tarihleri kendi kendinize hesaplamayı öğrenin arkadaşlar. Birkaç kişi dışında çoğu arkadaş hala hesaplama yapmıyor. benim doğumum da yaklaşıyor. ve büyük ihtimalle ben burada olmayacağım artık. ve ilk sayfa güncel olamayacak. herkes hesaplamayı öğrenirde tarihleri yazarsa buraya sonradan gelenlere de yardımcı olursa en azından bu faydalı konu devam eder ve yanlış hesaplamalarında önüne geçilir.. bilenler bilmeyenlere öğretir yani. çünkü kimi sitelerde tarihler yanlış veriliyor. veya yanlış bilgiler de ekleniyor ek olarak. kimi sitelerde reklam dolu, meşhur olma peşinde yazar şahsiyetler mevcut. diyeceğim o ki kimseye muhtaç kalmadan kendi işinizi kendiniz görün.nesillere de aktarın. bu denli önemli bir konu artık gün yüzüne çıksın. ve tüy azaltıcı hiçbir ürüne itibar etmeyin, paranızı kaptırmayın. hiçbiri işe yaramayacak.. ben elimden geldiğince burada olacağım. doğumdan sonra çalışmayacağım için internete de erişimim ya kısıtlı olacak ya da hiç gelemeyeceğim.. evimde internet istemediğim için girişim de pek sık olmayacaktır ya da hiç olmayacaktır. bilmeyenler için TARİH HESAPLAMALARI BU KONUNUN İLK SAYFASINDA GÖSTERİLMİŞTİR. LÜTFEN ÖĞRENİN ve ÖĞRETİN..! sağlıcakla kalın...

5 Mart dolunay işaretinin yanında "9:35 apoje" yazıyor başka da saat bilgisi yok. Sen 20:35 i nereden gördün ki?

zaman ilerdeikçe saatleri de değişiyor. şu an 20.05 e düşmüş saat. ama hala 9.35 i göremiyorum ben bak hatta o anın resmini bile çektim
Buradan 2 sonuç çıkıyor, 1.si saatler değişebiliyor zamanla, 2. si ben direk, ay listesini açıp, alt alta sıralanmış günler üzerinden hesaplıyordum, sense direk o günün sayfasını açmışsın. Benim baktığım liste şeklinde hala 09:35 yazıyor. Tek tek tek bir ayın tüm günlerini tıklayıp diğer aya geçiş yapabiliyorum ve çokkk zor oluyor bu şekilde, pratik bir yolu var mı bilmediğim?

adres çubuğunun tarihini değiştiriyorum kısaca

Evet ilk linkteki daha kolay. Diğer linkte ki olay pek açık seçik değil, o listeye bakarak, dolunay ile son dördün dönemi arasında arayacağız sanırım bize uyan burçların geçişini, öyle mi?

Evet ilk linkteki daha kolay. Diğer linkte ki olay pek açık seçik değil, o listeye bakarak, dolunay ile son dördün dönemi arasında arayacağız sanırım bize uyan burçların geçişini, öyle mi?

dolunay ile yeniay arası bacım.. sordördünü falan karıştırma

Peki adres çubuğunun tarihi nasıl değiştiriliyor?

http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-20150203 bu linkin sonuna baktığında 20150203 yani 2015.02.03 => yıl.ay.gün şeklinde. yani şubat ın 3 ünü ifade ediyor. mesela bizim istediğimiz tarih ne ? martın 5 i.. 2015.03.05 oluyor.. aradaki noktaları silip linkin sonundaki tarihin yerine yazınca otomatik martın 5 ine bakıyoruz

bu arada biyodinamik takvimden 5 mart a baktım dolunay da 20.07 yazıyor. 09.35 apoje en sağda yazıyor ve bizim için önemi yok ki. önemli olan dolunayın üzerine ok işaretini getirdiğinde çıkan saat

bu arada biyodinamik takvimden 5 mart a baktım dolunay da 20.07 yazıyor. 09.35 apoje en sağda yazıyor ve bizim için önemi yok ki. önemli olan dolunayın üzerine ok işaretini getirdiğinde çıkan saat
Daha önce denemiştim çıkmamıştı, diğerlerini de direk yanına yazdıklarından o şekilde gösterilmediğini düşündüm. İmleci biraz fazlaca sembol üzerinde tutmak gerekiyormuş, tek tek günlük sayfa açtığımda daha seri gösteriyor saati. Bu durumda dolunaydan hemen sonra uygun burca geçiş varsa (küçülme evresinde yani), dolunaya 1 saat ekleyerek epilasyona başlayabiliyoruz.
Diğer takvimde de( mynetin ki) dolunay ile yeniay arasına bakarak tarih hesaplanabiliyor epilasyonda. (Özellikle detaylı yazıyorum ki, doğru-yanlış herkes tarafından öğrenilsin).

Ben aylık görünümü açtığım için, tarih o şekilde görünmüyordu adres çubuğunda(bu şekildeydi: takvimi-saglik-ve-guzellik-mart-2015). Sen söyleyince gün,ay,yıl olarak denemiştim tarihi değiştirmeyi ama olmamıştı. Demek ki tam tersi şeklinde yazmışlar. Tamamdır, teşekkürler.

aynen bacım şimdi tamamdır

Rica ederim bacım. Başarılarının devamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…