Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azıcık fizik diyorsunda bacım ben fizikçiyim bu arada bunun Kur'an-ı Kerimde de etkisinin olduğunu, bize faydalı kılındığının belirtildiğini ilk sayfada ayet ile belirttim.. İnanırsan etkisi de bi o kadar fazla oluyor, hormonsal olarak yani. bu da biyoloji bilimi gerektiriyor. tarih hesaplamalarını da matematiğe dayandırırsak oldukça bilimsel bir keşif gibi oldu beya kusura bakmayın da bu yazılanları okudukça dehşete düştüm saçma sapan şeyler bunlar ya, ayın etkisinden bahsedilmiş ama bu muhtemelen çekim gücüne dayandıracaksınız ama azıcık fizik bilen birisi ayın çekim gücünün etkisi için, ayın bir insana uyguladığı çekim etkisi benimle george cloony arasındaki çekim etkisinden bile azdır. inanmayın böyle batıl şeylere. bakın yok demiyorum az diyorum. :))
siz inanmayabilirsiniz ama buna inanan insaların düşüncesini de değiştiremezsiniz , şahsen ben epilasyon tarihlerini uyguluyorum 2 aydır ve inanılmaz derecede farklılık görüyorum yapmadığınız için bilemezsiniz
burada tarihler için emek veren arkadaşların hakkını ödeyemem kendi adıma çünkü nasıl hesapladıklarını bilmiyorum ama iyiki yapıyorlar onlara da teşekkür ediyorum
ben de neredeyse 1,5 yıldır uyguluyorum ve faydasını fazlasıyla görüyorum. epey azaldılar. ay perisine çok teşekkür ederim. alma zamanları ve yöntemleri hakkında verdiği bilgiler sayesinde şimdi daha rahat ediyorum.
Ben lafa söze değil, netice alınıyor mu ona bakarım. Ayrıca taş atıpta kolumuz mu yoruluyor, ekstra bir külfet altına mı sokuyor bizleri veya çok çok zorlu bir uğraş mı gerektiriyor? Hayır, yalnızca her zaman yaptığımız epilasyonu belli tarihlerde yapıyoruz, hepsi bu. Denedim işe yarıyor ben de, önemli olan da bu...
aynı fikirlerle başladım bu epilasyona, kaybedeceğim bir şeyim yoktu (tüylerimden başka :) ) 6 ay oldu tam anlamıyla başlayalı. lazere bile gidip sonuç alamayan ben şimdilerde alacak tüy bulamıyorum bacaklarımda. çok azaldı çok.. gerçekten şaşılacak durum.. insanlara şu otu yiyin bu yağı için denilmiyor burada. ya da şunu satalım size bu tarihlerde bu ürünü kullanın iyi gelir de denmiyor. sadece epilasyon tarihlerini dolunaya göre ayarla deniyor.. zorla değil ya :) (içine bir kurt düştü ve denemek istiyorsun hadi itiraf et :) )
Basiniz saolsun.Arkadaşlar dün akşam canım anneannemi kaybettik, nurlar içinde yatsın, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ruhuna birer fatiha rica ediyorum ...
Allah rahmet eylesin bacımArkadaşlar dün akşam canım anneannemi kaybettik, nurlar içinde yatsın, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ruhuna birer fatiha rica ediyorum ...
Basiniz saolsun.
Allah rahmet eylesin bacım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ins. basınız sagolsun...Arkadaşlar dün akşam canım anneannemi kaybettik, nurlar içinde yatsın, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ruhuna birer fatiha rica ediyorum ...
faydasını görüp bizimde faydalnmamız icin ugrsatıgın icin bende tesekkür ederim : ) gercekten ise yaradı sagolasın varolasın her ay takip ediyorum: )yorumlarınız için teşekkürler bacılarım sonuç olarak bu ürün satışı veya reklam değil. Faydasını gördüm ve başkalarının da fayda görmesi için uğraşıyorum. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana
Aminn, sağ olun...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ins. basınız sagolsun...
Rica ederim bacım şifa olsun hepimizefaydasını görüp bizimde faydalnmamız icin ugrsatıgın icin bende tesekkür ederim : ) gercekten ise yaradı sagolasın varolasın her ay takip ediyorum: )
sevdiklerinle nice yıllar geçirmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun canımbugün benim doğumgünüm
aynen öyle bacım. 7 kasım 00.24 ten sonra ay küçülmeye başlayacağı için küçülen faz a da geçmiş olacağız. ve ay 8 kasım 03.44 e kadar boğa burcunda küçülen fazda olmuş olacak.. yani 7 kasım 01.24 - 8 kasım 03.44 e kadar epilasyon yapabileceğizMerhaba peri, bir sorum olacak, ekim ayını epilasyon tarihini hesaplarken;
7Kasım 2014 Cuma, 00:24 dolunay, ay boğa burcunda bu durumda; epilasyon için başlangıç tarih ve saati cuma 01:24 mü yoksa dolunay olduğu için farklı bir şekilde mi hesaplanacak?
8kasım 2014 cumartesi, 03:45 ay burcu ikizlere geçiyor. Bu bitiş tarihi ve saati.