Dolunay epilasyonu

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Insaallah ise yarar hem calisip hem iki cocuga annelik hem de ustune kisisel bakim iyice zorlasmisti. Burda seansi 350 pounds a epilasyon yaptiranlar var. Cok pahali ve guvenliginden de emin degilim. Kil kokunu yok ediyor cunku. Bu ise yararsa cok dua alirsiniz:)

ben lazer yapmadığım halde çok etkisini gördüm. inşallah sizde de aynı etkiyi gösterir ( ki aynı etkiyi gören bayan çok ). bakımlarını ay ile yaşam başlığımda verdiğim zamanlamaya göre yaparsan daha çok sonuç elde edeceksin

Insaallah etkili olur, her zaman dogalliktan yana oldum. Yalniz su an adetimin bitmesine 2 gun var 2 nisan bana uyuyor degil mi?

:) Buna sevindim iste. Tesekkur ederim bundan sonra tarihine dikkat ederek yapacagim sonucunu burda paylasirim insaallah .

Konuya gec yazdım bacım çok teşekkür ederım sayende düzenlı agda yapma günümüz olacak hem kader ortagımızın cok olmasıda aynı anda ritüel gıbı yapmakta ınsanı rahatlatıyor bu ıkıncı olacak yüzümü aldıracagım sen azaldıgını söylemıssın zamanla bıtecegı günlerı sabırsızlıkla bekleyecegım sonucları burda paylasırım ıns evlenene kadar kurtulurum eşimle farkım olsun dımı bır eve ıkı kıllı yakısmaz

bizi böyle kabul edebilecek erkekler aranıyor bayan olmak çok zor

geçen ayın 6 sında adet olmuştum. bu ayın 1 i gibi olacağm. sonuç olarak ilk tarihe yetişemiyorum:26: yetişseydim iyi olurdu, çünkü mümkün olduğunca her tarihe uymak daha hızlı sonuç verecek. bende sadece kırılan bi kaç tüy var, onları alacağım makine ile. o kadar az tüye ağda gerekmez ama işte adetlerim hep kötü denk geliyor. bu arada şubatın 2. tarihinde aldığım tüyler daha çıkmadı bile ucu

çenemde 10-15 tüy diken gibi diyodum ya hani, bugün kontrol ettim elime diken gibi gelmiyor gittikçe yumuşuyor ya çok mutluyum kızlar, darısı sizlerin başınaaaa

Son düzenleme:
off ya been çok denemek istiyodum ama ayın 2 si tam reglimin 1. günün olacak 29 nisanda 2gün öncesi bu ayda yapamıyacağım bari mayıs bana uysa bi türlü tarihler uymuyo((

off ya been çok denemek istiyodum ama ayın 2 si tam reglimin 1. günün olacak 29 nisanda 2gün öncesi bu ayda yapamıyacağım bari mayıs bana uysa bi türlü tarihler uymuyo((

benim durumumda bu olacak galiba Ama mayıs ayıo bizim ayımız olacak 8 i gibi olacak , o zaman bizden KAYMAĞI yok

benim durumumda bu olacak galiba Ama mayıs ayıo bizim ayımız olacak 8 i gibi olacak , o zaman bizden KAYMAĞI yok

canım diğer tarih mayısn 8imi. mayıs için başka tarih yok mu. nisan için 2 tarih vermişin ya ondan sordum.alternatif bi tarih olunca daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…