Dolunay epilasyonu

nisanda iki farklı zamanda alma gününün olması çok iyi şuan bacaklarımdaki ikinci parti tüyler yavaştan uzamaya başladılar.nisana 2 hafta var.biraz daha dişimi sıkayım

akrepcim'immm nerdesinn günaydın =)

şimdi ben bu hafta aldırcam kaslarımı cunkü tam aldırma kıvamında hem hastalığımda yeni bitti nisan 2 ye kadar hiç dokunmam uzarlar ama ben ayın 10 u gibi hasta oluyorum sorun olur mu? ?

Ben 25 şubatta ağda yaptım normalde genitalde bir haftada tüyler çıkardı ama 3 hafta oldu hala yarısından çoğu çıkmamış inşallah çıkmazda:) ama koltuk altım hemen çıktı ne bir azalma ne bir incelme:) artık hep dolunay tarihlerinde yapıcam inşallah hepimiz kurtuluruz:)

nisanda iki farklı zamanda alma gününün olması çok iyi şuan bacaklarımdaki ikinci parti tüyler yavaştan uzamaya başladılar.nisana 2 hafta var.biraz daha dişimi sıkayım

bende nisanın ilk tarihini bekliyorum kırılanlar uzadı onları alacağım. Umarım adet olmam bu arada ilk mesajdaki AĞDA ÖNERİLERİM bölümüne kırılan tüyler ile ilgili önemli bir bilgi ekledim ona dikkat ederek ağda yapın kızlar

bişeycik olmaz adetine 8 gün kalmış oluyor çünkü

hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de şubat'ın 2. tarihinde aldım genitalimi, çıktılar ama hala alma kıvamında değil bu yüzden çok mutluyum ve yumuşacık tüyler , acaba ilk defa kökünden aldım diye mi :44: bir de bu kadar yumuşacık olmasında DOLUNAY EPİLASYONU'nun etkisi çok

sanırım :)))
2 nisan a daha çok var ozamana tekrar çıkar bugün hallettim ben :))
şu kararma için olan formulü deneyeniniz var mı? işe yarıyor mu?

bende hafif kararma var, bi daha ki epilasyonda yapacağım, içinde sirke de var belki tüyleri azaltır bravo yani benim gibi bu hatayı yaptın, ikimizde büyüyen faz da aldık tüyleri. Ama benim ki yüzümdeydi ve resmen sakal olmuştu o yüzden aldım, yani mecburiyetten . Sen ne demeye aldın ki , büyüyen fazda mecbur kalmadıkça tüylerimizi almıyoruz çünkü hem hızlı hemde kuvvetli çıkar:18:

bende nisanda alışımda yaparım:) hatayı yaptım çünkü spora gidiyorum, hak verirsinki orada öyle olmuyor :)) birde regli dönemime 10 günden az var o nedenle yapmak durumunda kaldım :) biradaha dahada dikkat edeceğimmm :)) nisan dönemi gelmeden kaşlarımı aldırabilirim değilmi :)) küsmesin.

evet canım alabilirsin, kaşımızın küsmemesini istiyorsak büyüyen fazda almamız lazım

evet canım alabilirsin, kaşımızın küsmemesini istiyorsak büyüyen fazda almamız lazım

süpersin ya :) iyi ki denk gelmişim senin paylaşımlarına . teşekkür ederim bilgilerin için :) hiç bilmiyordum dolunay zamanı vs. daha bir çok konuda eksiklerimi de tamamladın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…