Dolunay epilasyonu

merhaba kizlar. temmuz ayinin takvimi varmi kizlar epilasyon icin yoksa aylikmi yaziliyor?

aylık canım ama istersen 1.ci sayfada nasıl hesep edildiği yazılı.....

sagol cnm.ben bekliyim en iyisi yanlis hesaplarim neme lazim.
limonve tuz olayina girdimde birde dolunayi takip edeyim diyorum..faydasinida gordum hala cikmadilar soktayim

ben hesaplama yöntemini bu yüzden verdim bacım, benim olmadığım zamanlarda hesaplamayı öğrenin ve nesilden nesile gerekirse aktarın hesaplamanı yap, be ntarihleri verdiğimde acaba doğru mu hesaplamışım diye sayfaya bak ve teyit et

Ayy tabikide perimm sen olmasan ne bilicektik bunları ne sorsak o düğün telaşına koşuşturmacasına rağmen burda bize cevap veriyosun minnettarız bebeim:118::107::89:

sağol bacım utandırıyon valla beni. sizlere yararlı olabildiysem ne mutlu bana, on parmağımda yirmi marifet var herhalde hehe Maşaallah bana

canım her ay ordaki tarihleri güncelliyorum, girip bakacaksın hangisi sana uyarsa onu uygulayacaksın..

kızlar ne yaptınız ? bal kaymak oldunuz mu ? ben oldum çok şükür bu ayıda yaptım artık önümüzdeki ayı bekliyecem

hayırlısı ile canım rabbim kem gözlerden saklasın mutlulugunuzu hiç bozmasın bende şimdi bitirdim agdamı komple yaptım şükür artık temmuzu beklicem

amin bacım sağolasın oh bal kaymak olmuşsun da temmuz deme eylül de ekim de psikolojik olarak geç çıkacağına inandır tüylerini

bitanesin bacım tüm nesil sayende kaymak gibi olacak......

hesaplayacağım bundan sonra ay güzelim......

Bu aksam bana da operasyon var
Ayperim saka maka evleniyon ya kiss, nasilda az kalmis, bitti mi evinizin isleri, esyalar, ceyiz.
Hazir misin bakem?

Merhaba hanımlar , olayı genel olarak anladım sanırım.Tüylerimizi belirli günlerde alıyoruz ve tüyler git gide daha az ve geç çıkıyor :) umarım doğru anlamışımdır.Ama bazı sorularımda var tabi :) Bu yöntemi uzun süre deneyip tüylerin hepsinden tamamen kurtulan var mı? Ve de sadece belirli günler de mi alıyoruz tüyleri yoksa aldıktan sonra bişiler sürüyor muyuz tüylere?Ve de bir daha ki alma tarihi ne zman ? çok sordum galiba

evet bacım anlamışsın olayı tamamen tüylerinden kurtulan yok şimdilik. yolun daha başındayız. şimdilik rekor bende 4 ay epilasyon yapmadığım oldu belirli zamanlarda alıyoruz, her ay tarihler ve saatler değişiyor. her ayın başında tarihleri değiştiriyorum. hesaplama yöntemi de yine bu konunun ilk mesajında yazıyor. kendinizde hesaplayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…