ay perisi benim doğum yaklaştığı için inş hamilelikte son kez ağdaya gitcem. keşke dün gitseydim kuaföre, erteledim bugün gidecektim ama kuaförüm kapalıymış bugünyarın için randevu aldım artık mecburen. o zaman nötr etkisi mi olur tüylere. inş öyledir sert çıkmasında:18:
merhaba
bende ilk defa uyguluyorum bu akşam gidicem kısmetse
gerçi 3 yıldır ağda yaptırıyorum azaldı ama biter inşallah
hiç olmazsa bikini bölgesi bitse diğerlerini o kdar düşünmücem:44:
merhaba ay perisi harika bir topic olmuş bende bundan sonra takip edceğim inşallah
Ya iyi günler çok başarılı bir yazı olmuş teşekkürler de ben anlamadım bu konu hala devam ediyor mu ve ediyorsa da haziran ayındaki dönemler ne zaman?? Lütfen yardımcı olabililir misiniz..
Selamlar lazer icinde uygulanabilir mi tarihler onada arti etkisi olurmu. Bide haziran ayininki ne zaman baslio. Her ay takip ediyorum ve cevremdekilere anlatıyorum cok tesekkurler :)
haziran ayını yayınlayacak mısınız?
nasıl hesaplanıyor canım merak ediyorum......ben hesapladım ama yinede pericik kontrol etsin :) 13 haziran 21.05 - 15 haziran 20.27
22 haziran 07.03 - 24 haziran 14.06 epilasyon tarihleri
Ay perisi konu için teşekkürler. Ben yüz için epilasyon yaptırıyorum. Haziranın 7si 14.30 olumsuz etkileyecek bir gün mu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler
haziran ayını yayınlayacak mısınız?
nasıl hesaplanıyor canım merak ediyorum......
ben hesapladım ama yinede pericik kontrol etsin :) 13 haziran 21.05 - 15 haziran 20.27
22 haziran 07.03 - 24 haziran 14.06 epilasyon tarihleri
Tarihler yenilenmiştir :124::124::124: