Dolunay epilasyonu

bacılarım bu aralar düğün telaşı ve alışverişi yapıyorum. ve bildiğiniz gibi aynı zamanda çalışıyorum. o yüzden gecikme oluyor. Ben bensiz kaldığınızda tarihleri kendiniz çıkarabilesiniz diye bu konunun ilk sayfasında hesaplama yöntemini yazdım. Yani ben olmadığım zaman kendiniz bulmaya çalışın tarihleri, gördüğünüz gibi gecikme yaşanabiliyor :KK54:

bir tanesin perim.....kıyamam sana.....
tamam ilk sayfaya bakarım......
kolaylık diliyorum sana çok öptüm.......:KK16::KK12:

evet canım olumsuz etkiler çünkü o tarih büyüyen faz tarihi. yani tüyler büyüme yönünde etkilenir :KK31: Tarihleri yeniledim bak istersen

Ay perisi teşekkürler. Zaten adetime denk geldi yaptirmayacagim ama diğer tarihe kadar bekleyemeyecgim. Bana en azından olumsuz etkilemeyecek bir gün söyleyebilir misin teşekkürler

Verilen saatlerde mi yapıcaz yoksa o saat ve tarihler arasında mı yapalım epilasyonu ?:KK17:

15-17 haziran saç boyama olur yazmışsın ay perim ? Gerçekten 15-17 haziranda saç boyamayı neye göre yapiciiz? Yani koç yada aslan değil ya?

15-17 haziran saç boyama olur yazmışsın ay perim ? Gerçekten 15-17 haziranda saç boyamayı neye göre yapiciiz? Yani koç yada aslan değil ya?

Koç - Aslan büyüyen fazda iken saç kesimi için geçerlidir bacım. Terazi - İkizler - Kova ise büyüyen - küçülen farketmez saç boyama da geçerlidir :KK54:

Koç - Aslan büyüyen fazda iken saç kesimi için geçerlidir bacım. Terazi - İkizler - Kova ise büyüyen - küçülen farketmez saç boyama da geçerlidir :KK54:

Ya ben ne safım ya :) ouy saçlarımı evde 9.3 yapıom çok şirin oluyo herkes kendi saçım sanıyo hihihihi gününde yapıyımda tam tutsun bari bitanesin sen :KK54: :KK69::KK69:

sagol cnm.ben bekliyim en iyisi yanlis hesaplarim neme lazim.
limonve tuz olayina girdimde birde dolunayi takip edeyim diyorum..faydasinida gordum hala cikmadilar soktayim:KK16:

sagol cnm.ben bekliyim en iyisi yanlis hesaplarim neme lazim.
limonve tuz olayina girdimde birde dolunayi takip edeyim diyorum..faydasinida gordum hala cikmadilar soktayim:KK16:

limonve tuz cnm. birde epilasyon gunlerini takip edip ozaman yapicam.

Canım ben ne bu hesap olayını ve lımon olayını duymamıştım, ağda yaptırdım geçen ay çok çabuk çıktı ya, 3 temmuzda regl dönemim, burca göre mi değişiyo? Nasıl oluyo o takip:) Tuz ve lımon ne ye yarıyo?

X