Çok güzel bir konu tebrik ederim boyle bilgiler için Allah razi olsun Bende büyüklerimden bilirdim dolunay oldu mu kil alma günü diye arada bir yapiyordum simdi sizi takip ederek öyle yapacagim inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah bacım hoşgeldin aramıza
evet bacım anlamışsın olayıtamamen tüylerinden kurtulan yok şimdilik. yolun daha başındayız. şimdilik rekor bende 4 ay epilasyon yapmadığım oldu belirli zamanlarda alıyoruz, her ay tarihler ve saatler değişiyor. her ayın başında tarihleri değiştiriyorum. hesaplama yöntemi de yine bu konunun ilk mesajında yazıyor. kendinizde hesaplayabilirsiniz
İnşallah bacım hoşgeldin aramıza
Merhaba cok faydali bir topic olmus bu isime cok yariycak allahin izniyle. Ben haziran epilasyon tarihlerine gore hareket edicem ama regl girebilir araya. Acaba temmuz epilasyon tarihleri ne olacak mumkun mu simdiden ogrenmek
Slm arkadaslar .
Yakin zamanda takip etmeye basladim burayi.bu ay tam agda gunune uyamadim.az once yaptim agdayi.mecburdum artik yapmaya.yanlis bir zaman mi acaba merak ettim?
Ben de takip ediyorum kızlar topiğinizi. Keşke temmuz da yazılda dimi 😇
Merhaba cok faydali bir topic olmus bu isime cok yariycak allahin izniyle. Ben haziran epilasyon tarihlerine gore hareket edicem ama regl girebilir araya. Acaba temmuz epilasyon tarihleri ne olacak mumkun mu simdiden ogrenmek
Teşekkür ederim cevapladıhın için :) bir daha ki tarih ne zaman ?? Ve senin tüylerin de belirgin bir azalma oldu mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
12 temmuz 15.29 da başlıyor 13 temmuz sabahı bitiyor bacım en yakın tarih olarak. diğer tarih ise 19-20-21 temmuz olacak.
ay perisi canım ben ayın 14 de epilasyon oldum adetim ayın 22 sinde gelicekti fakat dün gece geldi kıllarım sert cıkarım mı ? hiç böyle olmamıştı adetim hep tarihinde gelirdi beni şaşırttı
Ay perisi öncelikle böyle faydali bir konu açtığın için Allah razı olsun :) bi sorum olcak ben ayın 14 unde ağdamı yaptım bu önümüzdeki dolunay da yani ayın 22 si ile 24 arası tekrar yapabilirmiyim
ay perisi bende lazere başlayacağım bu aralar inşallah :) en son gün 27sine mi denk geliyo dolunayın ? kafam karşıyo tarihlere bakınca :/ bir kurtulsam şu tüylerden
iyi birşey söylemek isterdim fakat hormonların tavan yapmış bacım. fakat 4 gün önce almışsın o kadarda sorun olmaz bacım sağlık olsun
19-20-21 inde olacak bacım :44: