Kızlaar merhaba size bişey sormak istiyorum. Ben bu ay ki saç kesim tarihine göre saçımı kestirmeyi planlarken etrafımdaki herkes hamile olduğum için karşı çıktı.hamileyken saç kestirmek ii olmazmış.batıl falan diye düşünüyorum ams içime de kury düştü.acaba hormon dengesi değiştiği için olabilir mi diye düşünmeye başladım. Aranızda hamileyken saç kestiren var mı?bişeyler duymaya ihtiyacım var..
sorunu anladıysam arap olayım bacım
Ama ilk sayfada 22 24 arası yazıyo
bn de fark ettim anlatamamışım doğru düzgün kusura bakmalazere başalayacağım da epilasyon tarihlerinin son günü 27 haziran mı ? onu soracaktım (türkçe konuşmayı da unutmuşum ya özür dilerim ):2:
yok bacım ayın 24 ü saat 14.05 te bitiyor
Az önce bacaklarımı aldım bu dolunay meselesinden habersiz tevafukun böylesi iyi ki almışım yarinda tüm vücudu alırım.limin tuz kürünü de uygularım oh mis Allahın izniyle tüylere elveda 😆
Ben de buradaki tarihleri takio edip dün ağdaya gittim. Ama limon kürünü bilmiyorum. Ne ile yarıyor. Nasıl yapılıyor.
Ben kaş mevzusunu çok anlayamadım şimdi dolunay da almamak mı gerekiyo kaslarimla başım dertte çok seyrek zaten onlarida kaybetmeyim
Limon+tuz ile ilgili konular var sitede arastirabilirsin ama kisaca anlatayim sıkılmış limon suyu+tuz karisimini hazirlayip agda veya epilasyon yapilmis bolgeye masaj yaparak sürüyorsun biraz sizliyor ama geç kalmış sayilmazsın Tüysüz günler dilerim 😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki iğneli epilasyon ve kazer yaptırdığımız yerlere de sürebilir miyiz. Ben koltuk altı ve yüzde bikaç yere iğneli epilasyon yaptırdım da.
Ben kaş mevzusunu çok anlayamadım şimdi dolunay da almamak mı gerekiyo kaslarimla başım dertte çok seyrek zaten onlarida kaybetmeyim
Evet almayın sakın bu dönemde, bitmesini istediğiniz bölgeleri alın yalnızca. Kaşları alırsanız küsebilir ve dönülmez yollara girilebilirmiş.
evet bacım dolunayda sakın alma hele ki seyrek kaşın varmış
Yaa ben ağdaya gitmekte geç kaldım galiba bu hafta ya ah ahh :26::26:
dolunay hiç kaçırılır mıdiğer tarihe 2,5-3 hafta var bacım o zamanı bekle bari
Bende yapamadim. Bugun regl oldum. Oyuzden.
Bacaklarimi alsam iyi olurdu
Pericim uzun zamandır yazamıyorum ama takipteydim. benim uzun bir süre epilasyon günlerini kaçırmama gibi bir sorunum olmayacak.alsaydın görürdün nasıl olacağını
Pericim uzun zamandır yazamıyorum ama takipteydim. benim uzun bir süre epilasyon günlerini kaçırmama gibi bir sorunum olmayacak.ikinci bebeğimi bekliyorum.