İyiki saçlarımı kesmemişim :) kırıklarda olsa dokunmamak eniyisi.. Ya saçlarımı yumuşatmak ipek gibi yapmak istiyorum ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ballarım ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600959 bu kür hem uzatır, hem güçlendirir hemde yumuşatır bacım
Ay perim yaa :) çok teşekkür ederim...
dün işlerimin yogunlugundan yapamadım şehir dışına çıkmayınca çok iyi oldu veee bende biraz önce yaptım ohhhh misss gibi oldum bal kaymak gibiyimmmm
yaptım yaptım, akşam hallettim. bir umut bakalım biter inşallah :)
Ben dün yolundum her yer cillop ohhh misss en az 2 ay rahatDarısı herkesin başına
dün resmi nikahım kıyıldı arkadaşlarartık bende evliyim, gitti bekarlık
Hayırlı uğurlu olsun canım 😊
hayırlı olsun pericimmmmm.............
bugün kuaföre gittim bikini bölgesini aldı sadece.bacakların çok az çıkmış dedi almadı. bir şey soracağım küçülen fazın son günü 28 i mi peki ? haftaya aldırma şansım var mı ?
Epilasyon tarihi reglmin son gününe denk geliyo. Acaba alsam fazla çıkar mı kıllar?
Eneeeeehayirli olsun melegim. Cok sevindim.
canım hayırlı olsun canım nikahta ne giydin ve nasıldı gelin başın merak ettim yanlış hatırlamıyorsam sen türbanlıgdın artık çok güzel türban gelin başları yapıyorlar
Forumu artık takip edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla Ay perisi nikahlanmış. Allah size ömür boyu saglık, mutluluk, huzur versin, agzınızın tadı hiç bozulmasın :)
Benim iki tane tespitim var, onları yazmak için girdim. Birincisi adet biter bitmez agda yaptıgımda kıllarımın çok geç çıktıgını farkettim.
İkincisi, ben evde sir agda ısıtıcısı kullanıyorum. Kartuş olarak sesu agda aldım, hiç memnun kalmadım. Abartmıyorum 4 saat agda yapmak ve kalanları temizlemek için ugraştım. bacagımın kenarı da morardı. Depilissima'ydı sanırım, bir de onu deneyecegim bir dahaki ay.
Saglıcakla kalın :)