Dolunay epilasyonu

bugün kuaföre gittim bikini bölgesini aldı sadece.bacakların çok az çıkmış dedi almadı. bir şey soracağım küçülen fazın son günü 28 i mi peki ? haftaya aldırma şansım var mı ?

Epilasyon tarihi reglmin son gününe denk geliyo. Acaba alsam fazla çıkar mı kıllar?

Forumu artık takip edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla Ay perisi nikahlanmış. Allah size ömür boyu saglık, mutluluk, huzur versin, agzınızın tadı hiç bozulmasın :)

Benim iki tane tespitim var, onları yazmak için girdim. Birincisi adet biter bitmez agda yaptıgımda kıllarımın çok geç çıktıgını farkettim.
İkincisi, ben evde sir agda ısıtıcısı kullanıyorum. Kartuş olarak sesu agda aldım, hiç memnun kalmadım. Abartmıyorum 4 saat agda yapmak ve kalanları temizlemek için ugraştım. bacagımın kenarı da morardı. Depilissima'ydı sanırım, bir de onu deneyecegim bir dahaki ay.

Saglıcakla kalın :)

bugün kuaföre gittim bikini bölgesini aldı sadece.bacakların çok az çıkmış dedi almadı. bir şey soracağım küçülen fazın son günü 28 i mi peki ? haftaya aldırma şansım var mı ?

28 mayıs akşam 21.40 ta yeni ay var. yani akşam 21.40 tan sonra küçülen faz bitiyor ama bak olumlu sonuçlar alıyorsun kayma yapma tarihlerde al

Eneeeee hayirli olsun melegim. Cok sevindim.

canım hayırlı olsun canım nikahta ne giydin ve nasıldı gelin başın merak ettim yanlış hatırlamıyorsam sen türbanlıgdın artık çok güzel türban gelin başları yapıyorlar

sağolasın mavi papatyam, Rabbim senden de razı olsun nikahta şeker pembesi bir ceket ve siyah boydan bir elbise giydim. Aynı şekilde şeker pembesi-siyah karışımı olan bir türban taktım ama kuaförde yaptırmadım. ben varken kuaföre ne gerek boşa masraf yapmadım gerek duymadım yani :44:

Allah razı olsun bacım benim AMİN AMİN AMİN

vah bacım geçmiş olsun pardon valla bende ağda markası farketmiyor, sir roll-on lardan alıyorum ama pudrasızlardan tabiki ağda ısıtıcım yok, yani geç ısıttığı için gerek duymuyorum, eski çaydanlık içerisinde ısıtarak yapıyorum ağdamı. 2 tane atıyorum içine, ısınınca 1 ini alıyorum kullanıyorum o soğumaya başlayınca diğerini alıyorum soğuyanı tekrar çaydanlığa koyuyorum böylece hemen bitiyor. ama roll-on ları çaydanlığa dik ve kapağı kapalı şekilde koyuyorum yoksa buhar içine girer. bir püf nokta daha, roll-on u dik koyduğunda başı çaydanlıktan dışarı çıkmalı yani çaydanlık küçük olmalı böylece buhar kapağa temas etmez direk dışarı çıkar. Benim ki sadece bir öneri tekrar geçmiş olsun bacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…