Dolunay epilasyonu

Ayyy inanmıyorum ya :KK5: demek evlendin ha! Gelin oldun gidiyorsun be peri hayırlı uğurlu olsun daha 3 ay var sanıyoduk :KK1:

3 ay var daha evet, Ramazan geliyor, Ramazandan sonra bizim ev taşınacak , aynı zamanda benim ev dizilecek yani 2 ev birden uğraşılacak. e düğün telaşı resmi nikahı önceden kıyalım dedik :123:

3 ay var daha evet, Ramazan geliyor, Ramazandan sonra bizim ev taşınacak , aynı zamanda benim ev dizilecek yani 2 ev birden uğraşılacak. e düğün telaşı resmi nikahı önceden kıyalım dedik :123:
ne güzel ya bana sanki hiiç evlenmicek işim gibi geliyor :21: evlilik haberleri aldığımda o kadar şaşırıyorum ki.. Sanki evlenmek eskilerde kalmış gibi :) şu an RESMEN evlisin .. Allah mutlu mesut etsin seni ve aileni ay perim :103::103::103:

ne güzel ya bana sanki hiiç evlenmicek işim gibi geliyor :21: evlilik haberleri aldığımda o kadar şaşırıyorum ki.. Sanki evlenmek eskilerde kalmış gibi :) şu an RESMEN evlisin .. Allah mutlu mesut etsin seni ve aileni ay perim :103::103::103:

artık evliyim evet ama o gün annem şehirdışına çıkmıştı 4 günlüğüne son gün ağlamıştım artık annemi özledim diye :KK14: ben evlenince ne yapacağım bilmiyorum :KK5:

28 mayıs akşam 21.40 ta yeni ay var. yani akşam 21.40 tan sonra küçülen faz bitiyor :KK31: ama bak olumlu sonuçlar alıyorsun kayma yapma tarihlerde al :KK57:

finallerim başlıyor pazartesi :/ ilk defa bir kuaför kısa buldu tüylerimi almadı .ilk boşlukta gidip aldıracam o zaman .28inden önce inşallah aldırabilirim. allah razı olsun ay perisi :KK1: sende olmasan nasıl kurtulacaktım bu dertten :2:

nikahta şeker pembesi bir ceket ve siyah boydan bir elbise giydim. Aynı şekilde şeker pembesi-siyah karışımı olan bir türban taktım ama kuaförde yaptırmadım. ben varken kuaföre ne gerek boşa masraf yapmadım gerek duymadım yani :44:[/QUOTE] hımm güzel olmuşsundur o zaman maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: on parmagında on marifet:nazar::nazar::nazar::nazar:

Forumu artık takip edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla Ay perisi nikahlanmış. Allah size ömür boyu saglık, mutluluk, huzur versin, agzınızın tadı hiç bozulmasın :)

Benim iki tane tespitim var, onları yazmak için girdim. Birincisi adet biter bitmez agda yaptıgımda kıllarımın çok geç çıktıgını farkettim.
İkincisi, ben evde sir agda ısıtıcısı kullanıyorum. Kartuş olarak sesu agda aldım, hiç memnun kalmadım. Abartmıyorum 4 saat agda yapmak ve kalanları temizlemek için ugraştım. bacagımın kenarı da morardı. Depilissima'ydı sanırım, bir de onu deneyecegim bir dahaki ay.

Saglıcakla kalın :)

Depilissimayi bende kullandim naturel olani sari. Cok da memnun kaldim. Benim tespitim de, boyle renkli cikolatali, pudrali, cilekli.... gibi agdalarla iyi olmuyor. Hem alimi zor, hepsini almiyor, hem kisa surede cikiyor. Baskasini bilmem ama bende naturel yazanlar daha etkili.

Depilissimayi bende kullandim naturel olani sari. Cok da memnun kaldim. Benim tespitim de, boyle renkli cikolatali, pudrali, cilekli.... gibi agdalarla iyi olmuyor. Hem alimi zor, hepsini almiyor, hem kisa surede cikiyor. Baskasini bilmem ama bende naturel yazanlar daha etkili.
Evet canım ben de sade olanını kullanmaktan yanayım. Çilekli agdayı ne yapayım allah aşkına, o nasıl bi fantazidir :))

pudralılar yüz için iyi bacım, kuaförler genelde yüz için kullanıyorlar :KK31:

of ya onceki tarihte tuylerim uzasin bidaki tarihte alirim dedim simdide hastayim iki gundur . haziranda ki en yakin tarih ne pericik :)

bugün ağda yaptrdım yaptırmaz olaydım :/ bacaklarım şişti :/ kızardı ve acıdan duramıyorum :/ ne yapacam bilemedim nasıl geçer ?

Merhaba kızlar, ben yaklaşık 4 aydır dolunay epilasyonunu uyguluyorum. Genel olarak gerçekten çok çok memnunum bu durumun piskolojik olduğunu düşünmüyorum dolunayın faydasını ve şifasını gördüm ve yaşıyorum. Koltuk altlarım 1 ayda anca cıkıyor bu rahatlığı düşünebiliyormusunuz :)) normalde ayda 2 defa alıyordum şimdi ise 6 hafta almadığım oluyor.

Birde tespitim var bi tane! Ben dolunayın ilk tarihlerinin daha çok etkili olduğunu gördüm ve tecrübe edindim. Kendimde test yaptım, tüylerimin bi kısmını ilk tarihde aldım diğer kısmını 2 ci tarihde aldım. Ve sonuç ilk tarihde aldığım tüyler cıkmadı ancak 2 ci tarihde aldıklarım 2 haftada alınacak kıvama geldi.

Sizlerdede öyle mi ???

Merhaba kızlar, ben yaklaşık 4 aydır dolunay epilasyonunu uyguluyorum. Genel olarak gerçekten çok çok memnunum bu durumun piskolojik olduğunu düşünmüyorum dolunayın faydasını ve şifasını gördüm ve yaşıyorum. Koltuk altlarım 1 ayda anca cıkıyor bu rahatlığı düşünebiliyormusunuz :)) normalde ayda 2 defa alıyordum şimdi ise 6 hafta almadığım oluyor.

Birde tespitim var bi tane! Ben dolunayın ilk tarihlerinin daha çok etkili olduğunu gördüm ve tecrübe edindim. Kendimde test yaptım, tüylerimin bi kısmını ilk tarihde aldım diğer kısmını 2 ci tarihde aldım. Ve sonuç ilk tarihde aldığım tüyler cıkmadı ancak 2 ci tarihde aldıklarım 2 haftada alınacak kıvama geldi.

Sizlerdede öyle mi ???

şu son 4 aydır ilk epilasyon tarihleri Oğlak burcunda yani en etkili burçta, o yüzden çok etki görüyorsun bacım :KK9:

X