Dolunay epilasyonu

Ay perisi canım 17 mayıs epilasyon başlama tarihi ya ben o gün yola cikacam şehir dışına ikinci tarihde de adet olucam diyecem o ki ilk tarih saat 12 de alsam tüylerimi birşey olur mu

Ay perisi canım 17 mayıs epilasyon başlama tarihi ya ben o gün yola cikacam şehir dışına ikinci tarihde de adet olucam diyecem o ki ilk tarih saat 12 de alsam tüylerimi birşey olur mu

zaten 12.12 de başlıyor bacım bi 12 dk kadar daha sabretsen olmaz mı :44: daha öncesinin yararı olmaz.

Son düzenleme:
vah bacım üzülme bu ay olmazsa haziranda olur İnşallah :KK5:

Hepimizin başı sağolsun ... Yapabiliceğimiz hiç bişi yok kardeşler.. Burda ciğerim kopsada orda ölen bir babayı bile çocuklarına geri getiremeyiz.ümidimz bir daha böyle vahşet dolu katliamların önlenmesinden yana. Ay perim ben bugün yarın pazartesiye kadar en azından saç uçlarımı kesmek zorundayım . Hangi günden en az zararı görürüm..?:KK25:

Hepimizin başı sağolsun ... Yapabiliceğimiz hiç bişi yok kardeşler.. Burda ciğerim kopsada orda ölen bir babayı bile çocuklarına geri getiremeyiz.ümidimz bir daha böyle vahşet dolu katliamların önlenmesinden yana. Ay perim ben bugün yarın pazartesiye kadar en azından saç uçlarımı kesmek zorundayım . Hangi günden en az zararı görürüm..?:KK25:

ayın 19 u 12.58 den sonra kesim yapabilirsin de bacım etki yapmaz. bundan önce kesim yaparsan saç küsebilir :KK54:

ben varım bacım :KK16:

Peri'cim merhaba, ya bu ay ortalarında olan epilasyon günleri hep benim regl günlerime denk geliyor. Ay sonunda ki tarihlere uyuyorum bende, bu döngü değişir mi zamanla? Yaz geldi malum ayda 1 epilasyon yetmez :KK1: E bir de evliyim kışın pek sorun olmuyordu ama böyle dolaşamam evde artık :KK53:

Peri'cim merhaba, ya bu ay ortalarında olan epilasyon günleri hep benim regl günlerime denk geliyor. Ay sonunda ki tarihlere uyuyorum bende, bu döngü değişir mi zamanla? Yaz geldi malum ayda 1 epilasyon yetmez :KK1: E bir de evliyim kışın pek sorun olmuyordu ama böyle dolaşamam evde artık :KK53:

valla tarihler geri gidiyor gün geçtikçe :KK1: bu yıl sonuna kadar ay başlarında epilasyon tarihleri olmayacak. :KK31:

ayın 19 u 12.58 den sonra kesim yapabilirsin de bacım etki yapmaz. bundan önce kesim yaparsan saç küsebilir :KK54:

İyiki saçlarımı kesmemişim :) kırıklarda olsa dokunmamak eniyisi.. Ya saçlarımı yumuşatmak ipek gibi yapmak istiyorum ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ballarım ?

sayfaya girip göz atmasam unutacaktım. dün aklımda olmasına rağmen :) evet bu gün cillop olduk olduk.. olmadı yarın :p :KK52:

amanın sakın unutma kızz az kaldı canım tüylere veda etmesek bile azalacak inşallah telefonunun ajandasını kur her ayın başında bakarsın ben dün yapamadım bugün yaptım valla mis gibi oldum sen yaptın mı ?????:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

amanın sakın unutma kızz az kaldı canım tüylere veda etmesek bile azalacak inşallah telefonunun ajandasını kur her ayın başında bakarsın ben dün yapamadım bugün yaptım valla mis gibi oldum sen yaptın mı ?????:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yaptım yaptım, akşam hallettim. bir umut bakalım biter inşallah :)

inşallah canım azalmasa benim azalmazdı kaç sene jilet kullandım erkek kılı gibiydi suan cılızlaştı yakında da azalır inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ohhh mis gibi olmuşsun canım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bunları duydukça daha da gaza geliyorum :) işin doğrusu bacaklarımda tüyler 1 aydır çok çıkmadı. hiç'e yakın yani. ama özel bölgeler ayını doldurduğu gibi çıkıyorlar..zor bekliyorlar yani bir sonraki tarihi :KK70: annemde de söylediğine göre tüylerin çıkma süreci uzamış. olcak olcak takipteyiz :KK52:

X