Haklısın inannıyorum ay perisi yok hormonlarım düzelmedi, aslanpençesi kürüne başladım , ve başladığım gün Regl oldum. O yüzden şu anda saçımı kesemiyorum , saç kesim günü olmasına rağmen
vah bacım üzülme bu ay olmazsa haziranda olur İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın inannıyorum ay perisi yok hormonlarım düzelmedi, aslanpençesi kürüne başladım , ve başladığım gün Regl oldum. O yüzden şu anda saçımı kesemiyorum , saç kesim günü olmasına rağmen
Ay perisi canım 17 mayıs epilasyon başlama tarihi ya ben o gün yola cikacam şehir dışına ikinci tarihde de adet olucam diyecem o ki ilk tarih saat 12 de alsam tüylerimi birşey olur mu
zaten 12.12 de başlıyor bacım bi 12 dk kadar daha sabretsen olmaz mı :44: daha öncesinin yararı olmaz.
vah bacım üzülme bu ay olmazsa haziranda olur İnşallah
Hepimizin başı sağolsun ... Yapabiliceğimiz hiç bişi yok kardeşler.. Burda ciğerim kopsada orda ölen bir babayı bile çocuklarına geri getiremeyiz.ümidimz bir daha böyle vahşet dolu katliamların önlenmesinden yana. Ay perim ben bugün yarın pazartesiye kadar en azından saç uçlarımı kesmek zorundayım . Hangi günden en az zararı görürüm..?
yaşasın yarın bal kaymak günümüz kızlar var mı benim gibi yarın ögleden sonra yapacak
yaşasın yarın bal kaymak günümüz kızlar var mı benim gibi yarın ögleden sonra yapacak
ben varım bacım
Peri'cim merhaba, ya bu ay ortalarında olan epilasyon günleri hep benim regl günlerime denk geliyor. Ay sonunda ki tarihlere uyuyorum bende, bu döngü değişir mi zamanla? Yaz geldi malum ayda 1 epilasyon yetmez E bir de evliyim kışın pek sorun olmuyordu ama böyle dolaşamam evde artık
ayın 19 u 12.58 den sonra kesim yapabilirsin de bacım etki yapmaz. bundan önce kesim yaparsan saç küsebilir
ben varım bacım
sayfaya girip göz atmasam unutacaktım. dün aklımda olmasına rağmen :) evet bu gün cillop olduk olduk.. olmadı yarın
amanın sakın unutma kızz az kaldı canım tüylere veda etmesek bile azalacak inşallah telefonunun ajandasını kur her ayın başında bakarsın ben dün yapamadım bugün yaptım valla mis gibi oldum sen yaptın mı ?????
yaptım yaptım, akşam hallettim. bir umut bakalım biter inşallah :)
inşallah canım azalmasa benim azalmazdı kaç sene jilet kullandım erkek kılı gibiydi suan cılızlaştı yakında da azalır inşallah ohhh mis gibi olmuşsun canım